Plus podrzava: Dolby Atmos Audio, Dolby Vision Video, Wi-Fi 6, Alexa +, Picture in Picture.U cemu je razlika između 4K i 4K Plus (2gen)?
| Model | Hardver / performanse | Razlike |
|---|---|---|
| Fire TV Stick 4K (2. gen) | Identično | ⚠️ Stari naziv istog uređaja |
| Fire TV Stick 4K Plus (2. gen) | Identično | ✅ Samo novi naziv za isti model |
| Fire TV Stick 4K Select | Slabije specifikacije | 🟡 Jeftiniji, ali manje RAM + neke format podrške |
Koji Tesla model? Probaj da izabereš Samsung kao model tv-a, na firesticku.Imam Fire tv 4k max model kod roditelja i uzeo sam neki dan Tesla TV.
Ne mogu da podesim daljinski od fire tv da spojim na tv da sa daljinskim od fire tv palim gasim i upravljam TV-om.
Fire tv nudi 6x kodova za teslu ali bez uspjeha. Ima li još koja caka da se to naštima? Prosli telefunken tv radilo mi povrzivanje bez problema.
Koji Tesla model? Probaj da izabereš Samsung kao model tv-a, na firesticku.
Samo moraš biti uporan. Meni je za Fox televizore proradio kod za Akai televizor(Ne pitaj kako sam provalio). Mada imaš i onu opciju kad ne odgovara nijedan kod od ponudjenih za tvoj TV pa onda ideš na opciju da on češlja sve te generičke grupe kodova.Imam Fire tv 4k max model kod roditelja i uzeo sam neki dan Tesla TV.
Ne mogu da podesim daljinski od fire tv da spojim na tv da sa daljinskim od fire tv palim gasim i upravljam TV-om.
Fire tv nudi 6x kodova za teslu ali bez uspjeha. Ima li još koja caka da se to naštima? Prosli telefunken tv radilo mi povrzivanje bez problema.
Najbolje preko Local Send appKako prebacujete nesto tipa sa telefona na stick? Ima li neka fora da ne znam ili?
Hvala brate. Kako ide ovo? Skinem tamo na stik, skinem na fon i udri?Najbolje preko Local Send app
![]()
LocalSend: Transfer Files – Апликације на Google Play-у
Шаљите датотеке на оближње уређаје - отворени код, више платформиplay.google.com
Probaj sa Akai, mislim da sam kod matoraca sa njom uspeo da uparim, ali je nesto pri kraju broja pojusaja.Potrebna pomoc, koju marku televizora izabrati prilikom kodiranja daljinskog za Vox tv, posto ne postoji u listi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari