Jel ovo onaj sa Limunda ?
sourceforge.net
Ja sam zbog nekih zdravstvenih problema imao podužu pauzu, ali ovo ću da probam na mojoj mašini čim budem u stanju da izvadim TIM-a iz police. Svaka čast, 57(!!!) podržanih sistema. Reci mi, da li je u dk88 implementirano nešto od TIM011 grafičkih biblioteka na kojima smo Marko i ja radili, ili je u pitanju neka nova implementacija?Evo moja nova "cross-platform" igrica "Sokoban RK":
![]()
Sokoban RK
Download Sokoban RK for free. Cross-platform version of the classic puzzle game "Sokoban" This is a cross-platform version of the classic puzzle game "Sokoban". You are a worker in a warehouse, and your goal is to push all boxes to the target locations.sourceforge.net
Vidi i ovdje u Galaksija diskusiji.
Napravio sam i verziju za TIM-011, u paketu je fajl SokobanRK_TIM011.img. Testirao sam samo u MAME emulatoru, možda neko od vas može probati ako radi i na pravom hardveru?
Pa to je ništa u usporedbi s Fabriziom i njegovih preko 200 sistema. 🙂Svaka čast, 57(!!!) podržanih sistema.
To je novo implementirano. Ali moglo bi biti da trenutna implementacija nije optimalna, tako da može imat smisla pogledati i vašu biblioteku.Reci mi, da li je u dk88 implementirano nešto od TIM011 grafičkih biblioteka na kojima smo Marko i ja radili, ili je u pitanju neka nova implementacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari