Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Nije ni samo to u pitanju, moraju porudžbine da budu od istog prodavca...

Update situacije.

Posle 2-3 mail-a gde mi od pocetka odgovaraju da traze monitor u skladistu.
Oba monitora su narucena 18.11., prvi je stigao 02.12., a drugi 09.12.
Na moj poslednji mail gde sam vec bio frustriran manjkom komunikacije i odgovornosti napisem im da sam narucio monitore iz Kine daleko bi brze stigli.
Posle nekih sat vremena me zove predstavnik te prodavnice da mi oni objasne kako to nije njihova krivica jer oni eto cekaju Ananas da im vec 3 dana posalju otpremnicu i da se to zavede kao poslata roba. Jer su greskom poslali samo jedan monitor, a status porudzbine se od 21.11. vodi da je zapakovana i ja ne mogu da je otkazem zbog toga. I ako bih ja mogao da se strpim dok to Ananas ne resi da oni ne moraju da posalju licno o svom trosku. Naravno da ne mogu da se strpim i neka se salje o njihovom trosku.
Prebacivanje krivice na Ananas, pa na City Express, pa stici ce sutra tj 05.12. i na kraju stigne 09.12.
Imali su posla za crni petak pa eto nije se stizalo. Da je monitor narucen za sam crni petak pa i da razumem to, ali 7 dana da potrazis monitor u magacinu...
Veoma neodgovorno i neozbiljno.

Krenuli vauceri, danas 1000/8000 (a1000) .

• Like
Reagovanja: M J
Znaci da smo ga ugasili!

Update situacije.

Posle 2-3 mail-a gde mi od pocetka odgovaraju da traze monitor u skladistu.
Oba monitora su narucena 18.11., prvi je stigao 02.12., a drugi 09.12.
Na moj poslednji mail gde sam vec bio frustriran manjkom komunikacije i odgovornosti napisem im da sam narucio monitore iz Kine daleko bi brze stigli.
Posle nekih sat vremena me zove predstavnik te prodavnice da mi oni objasne kako to nije njihova krivica jer oni eto cekaju Ananas da im vec 3 dana posalju otpremnicu i da se to zavede kao poslata roba. Jer su greskom poslali samo jedan monitor, a status porudzbine se od 21.11. vodi da je zapakovana i ja ne mogu da je otkazem zbog toga. I ako bih ja mogao da se strpim dok to Ananas ne resi da oni ne moraju da posalju licno o svom trosku. Naravno da ne mogu da se strpim i neka se salje o njihovom trosku.
Prebacivanje krivice na Ananas, pa na City Express, pa stici ce sutra tj 05.12. i na kraju stigne 09.12.
Imali su posla za crni petak pa eto nije se stizalo. Da je monitor narucen za sam crni petak pa i da razumem to, ali 7 dana da potrazis monitor u magacinu...
Veoma neodgovorno i neozbiljno.
Imas Google reviews, uvek pogledaj sa kim imas posla pre nego sto se odlucis da saradjujes sa nekim, a sada imas jedinstvenu priliku da izneses svoje iskustvo.

Veoma lose sam prosao sa Dudi-jem i sa njima sa davnih dana zavrsio saradnju!

Verovatno iz neke svoje naivnosti racunao sam cim su na Ananasu verovatno je to nesto iole ozbiljnije. Do sada nisam nikada ni cuo za tu prodavnicu.
Da sam sacekao dva dana uzeo bi te monitore preko Sparka i ustedeo bih jos 3000din. Razmisljao sam se da otkazem porudzbinu ali ovi su me vec tada zarobili u procesu da je porudzbina spakovana i samim tim nemam opciju da otkazem istu.

Hteo bih da kupim automatik aparat za kafu magnifica s i pregledavao sam cene na sajtovima eponude i tehnoteka i najpovoljnija je bila na ananasu (Spark) za blizu 50% u odnosu na druge. Pa zanima me da li je to sigurna kupovina i u vezi garancije kakva je situacija.
Ananas 34999din
Drugi su 67k, 64k, 58k itd bas velika razlika

Za 35K bude i na Šopsteru povremeno, ja sam ga tamo uzeo pre dve godine za te pare.
Ananas je legit, nemaš razloga za brigu, jedino na šta trebaš da obratiš pažnju prilikom isporuke je da li ke uređaj nov i neoštećen

Sta se desava sa ovim Ananasom, jutros porucio neku ubodnu testeru, malopre udjem da proverim da nije slucajno spakovana, pise rok isporuke 31.12-05.01?! Spark je prodavac.

Sta se desava sa ovim Ananasom, jutros porucio neku ubodnu testeru, malopre udjem da proverim da nije slucajno spakovana, pise rok isporuke 31.12-05.01?! Spark je prodavac.
Takodje kod mene je isti slucaj bio sa isporukom samo civiluk je bio u pitanju. Bas dug rok isporuke su dali oko 2 nedelje(danas stigao, kurir me iznenadio sa posiljkom). Verovatno ti je pisalo prilikom porucivanja kao meni

mozda cekaju da dodje iz inostranstva, to je meni bukvalno pisalo na statusu za jednu posiljku, stigla je posle 3 nedelje od narucivanja, naravno nisam je preuzeo.

Ako je Bosch, i jos ako je njihov neki "egzoticniji" alat, uvijek se cekalo dugo, jer izgleda da bukvalno porucuju kroz novi uvoz (tj. cesto nemaju na stanju, mada zavisi i od prodavca).

Meni, ali nisam porucivao vec apdejtovao profil a greska je "server se ne odaziva"

a3000 ne funkcionise vise, nego posto svakog dana ide novi da li neko zna od koliko sati ujutru krece nova "akcija" tj. vaucer?

Meni juce stigla mikrotalasna lg mh6535gih posle 16 dana i jedno tri zvanja ananasa.Posiljka je placena unapred master karticom zajedno sa dostavom.U sredu sam pozvao treci put i posto ni tada city expres nije preuzeo posiljku od pc practic-a,a proslo je 15 dana od porudzbine, zatrazio sam od njih da mi promene kurirsku sluzbu.
I na tome se razgovor zavrsio.Uvece kad sam se vratio sa posla usao na sajt city expresa na pracenje posiljke vidim da je posiljka u njihovom centru a do tada je stalno bilo posiljka u preuzimanju.
I u cetvrtak je vec bila kod mene.Neverovatno mi je da ananas posluje sa kurirskom sluzbom koja je medju losijima u srbiji i skroz neozbiljna.I to sam im i napomenuo i rekao da cu dobro razmisliti sledeci put ako budem nesto hteo preko ananasa da porucim.
A plus se reklamiraju da rade isporuku od maksimalno 48 sati.
Cena je bila skroz ok za ovu mikrotalasnu jer je iskoriscen vaucer od 3000 dinara preko master card kartice ali kazem zavlacenje kurirske sluzbe je ogroman minus barem meni za buducu kupovinu putem ananasa.Jedina dobra stvar je sto je mikrotalasna stigla neostecena i u fabrickom pakovanju.Barem oko toga nije bilo problema.
Ne znam da li se prilikom placanja artikla na ananasu moze birati kurirska sluzba ili je po defaultu to city expres?

Sa ovakvim kurirskim službama nema ozbiljne internet trgovine kod nas. Ananas je započeo najvom da je srpski Amazon, a ključna stvar da bi to postigli je dostava. Džaba sve ostalo

Ne može da se bira kurirska služba, ali u ovom periodu godine, od crnog petka do nove godine, sve se raspadaju već godinama unazad. Jedini koji su bili sjajni na Ananasu su M&M, ali su sa njima prekinuli saradnju.

Pretpostavio sam da se ne moze birati kurirska sluzba prilikom kupovine artikla.Ali na moje pitanje da li mogu promeniti kurirsku sluzbu posto je evidentno da problem pravi city expres ona mi je rekla da moze posto sam kao kupac nezadovoljan rokom isporuke.I ona je rekla da ce podneti zahtev da kupac trazi promenu kurirske sluzbe.
Od tog trenutka je pocelo nesto da se desava i da se natera city expres da posalje kurira u arandjelovac po mikrotalasnu.
Da ih nisam cimao jos uvek mi ne bi dostavili posiljku.

A eto ideje. Što Ananas ne bi uveo da može da se bira kurirska služba? Ionako sarađuju sa skoro svima. To bi stvorilo konkurenciju i filtrirali bi se oni dobri, a loši bi morali da se poprave. Zar to nije svrha konkurencije?

Problem je što su svi loši.

Eventualno je Pošta express malo iznad gliba...

Meni lično najviše odgovara Post Express (mogu preuzeti u lokalnoj pošti) ili Dexpress (zbog paketomata a i vremena dostavljanja). Mada ni sa City Express nisam imao problema nikad.

A lično bih voleo da mogu da biram dostavljača, baš zbog toga. Ili da Ananas uvede svoje paketomate i svim gradovima, a ne samo par

Znaci da smo ga ugasili!

Imas Google reviews, uvek pogledaj sa kim imas posla pre nego sto se odlucis da saradjujes sa nekim, a sada imas jedinstvenu priliku da izneses svoje iskustvo.

Veoma lose sam prosao sa Dudi-jem i sa njima sa davnih dana zavrsio saradnju!
Licno se ne oslanjam na Google review jer 90% komentara pisu samo nezadivoljni. Tesko se odvoji vreme za pohvalu a lako za zalbu 🙂.

U tome i jeste poenta! Tacno vidis kako se neko posvetio resavanju problema i da li je vredan tvog vremena i novca.

A eto ideje. Što Ananas ne bi uveo da može da se bira kurirska služba? Ionako sarađuju sa skoro svima. To bi stvorilo konkurenciju i filtrirali bi se oni dobri, a loši bi morali da se poprave. Zar to nije svrha konkurencije?
Pa bira se, ali biraju oni Mladjo.
Toliko prodaje kad imas, nemas da biras mnogo nego ko moze i sto povoljnije.

Oni su počeli na početku sami da dostavljaju, Ananas Express, pa videli da tu nema love i nema pomoći. Moraju da se plate ljudi, vozila...

Malo upozorenje, nadam se da nije doživeo sličnu situaciju niko od vas. Leškarim, gledam film, kad ono stiže mejl. Ananas, kaže potvrda kupovine. Elem, Prošle nedelje sam kupio tv za ujnu sa njenom karticom iz U.S, nisam je ‘zapamtio’ na nalogu, te sam pomislio da su opet zabagovali i poslali mejl na tu temu. Ne lezi vraže, u mejlu zablista kupovina vaučera od niti manje ni više od 50.000 rsd. I da, istog minuta minje i nalog obrisan 🙁 Odmah bacim pogled na svoje račune sve tu, odmah zovem njihovu podršku i tu kreće objašnjivanje. Ujni skinuto 50k a meni ništa, iako je moja kartica bila povezana… Javljam rasplet i čuvajte se!

Prilozi

• IMG_2047.jpeg
    IMG_2047.jpeg
    175.1 KB · Pregleda: 96
  • IMG_2048.png
    IMG_2048.png
    125.6 KB · Pregleda: 96
Neko je imao pristup tvom nalogu i kupio sebi poklon karticu. Da li piše i mejlu na čiji mejl je poslata poklon kartica?

Neko je imao pristup tvom nalogu i kupio sebi poklon karticu. Da li piše i mejlu na čiji mejl je poslata poklon kartica?
Da ali kako je izvršeno plaćanje tom stranom karticom kada nije sačuvana malo čudno 🤦‍♀️

Malo upozorenje, nadam se da nije doživeo sličnu situaciju niko od vas. Leškarim, gledam film, kad ono stiže mejl. Ananas, kaže potvrda kupovine. Elem, Prošle nedelje sam kupio tv za ujnu sa njenom karticom iz U.S, nisam je ‘zapamtio’ na nalogu, te sam pomislio da su opet zabagovali i poslali mejl na tu temu. Ne lezi vraže, u mejlu zablista kupovina vaučera od niti manje ni više od 50.000 rsd. I da, istog minuta minje i nalog obrisan 🙁 Odmah bacim pogled na svoje račune sve tu, odmah zovem njihovu podršku i tu kreće objašnjivanje. Ujni skinuto 50k a meni ništa, iako je moja kartica bila povezana… Javljam rasplet i čuvajte se!
Svakako verovatno moze da se poništi ta kupovina, posto si reagovao i zvao podršku

Ne piše email, ne znam ko bi imao podatke, bukvalno samo sa ajfona koristim ananas. Pritom nisam dobio mejl da je neko pokušao da se loguje sa drugog uređaja. Poništiće Ameri, mada su i ovi iz podrske ok. Svakako je vaučer u pitanju, dakle samo se u njihovom eko sistemu može koristiti.

Nazad
Vrh Dno