Uzeo sam 18.11. dva Xiaomi A24i monitora, prodavac je DUDI Co. Trebalo je prvo dva dana samo da se porudzbina potvrdi. Posle toga stoji od 21.11. status da je porudzbina zapakovana. Pisem mail, ostavim poruku na sajtu, poruku na viber-u da se javi neko ko bi mogao da mi pomogne. Iskuliraju me neka dva dana i samo odgovore monitor je poslat jos 25.11.
Dolazi mi juce kurir City Express-a i donosi punjac koji sam uzeo pre 3 dana. Pitam ga sta je sa monitorom, kaze stigao je jedan ali drugi nije.
Opet posaljem mail prodavnici (posto jedino na to odgovaraju) i opet im nagovestim da sam uzeo dva...
Update situacije.
Posle 2-3 mail-a gde mi od pocetka odgovaraju da traze monitor u skladistu.
Oba monitora su narucena 18.11., prvi je stigao 02.12., a drugi 09.12.
Na moj poslednji mail gde sam vec bio frustriran manjkom komunikacije i odgovornosti napisem im da sam narucio monitore iz Kine daleko bi brze stigli.
Posle nekih sat vremena me zove predstavnik te prodavnice da mi oni objasne kako to nije njihova krivica jer oni eto cekaju Ananas da im vec 3 dana posalju otpremnicu i da se to zavede kao poslata roba. Jer su greskom poslali samo jedan monitor, a status porudzbine se od 21.11. vodi da je zapakovana i ja ne mogu da je otkazem zbog toga. I ako bih ja mogao da se strpim dok to Ananas ne resi da oni ne moraju da posalju licno o svom trosku. Naravno da ne mogu da se strpim i neka se salje o njihovom trosku.
Prebacivanje krivice na Ananas, pa na City Express, pa stici ce sutra tj 05.12. i na kraju stigne 09.12.
Imali su posla za crni petak pa eto nije se stizalo. Da je monitor narucen za sam crni petak pa i da razumem to, ali 7 dana da potrazis monitor u magacinu...
Veoma neodgovorno i neozbiljno.