Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Toalet papir 249.99, 16 rolne 😉

Evo bio ovaj TV na 5990, sad Xiaomi preciscavac na 9999, mislim da su to najnize cene za ova dva proizvoda koje su bile na akcijama. Verovatno ce danas da budu najprodavaniji proizvodi sa nekih akcija pa jos malo spusteni.

Poslednja izmena:
Toalet papir 249.99, 16 rolne 😉

Evo bio ovaj TV na 5990, sad Xiaomi preciscavac na 9999, mislim da su to najnize cene za ova dva proizvoda koje su bile na akcijama. Verovatno ce danas da budu najprodavaniji proizvodi sa nekih akcija pa jos malo spusteni.
Za preciscivac jeste najniza na ananasu, ali u globalu nije...bio je taj preciscivac za 8999 na drugom mestu
Inace trenutno na akciji klima. Opet nista spektakularno, cisti se lager vrv, ova klima je bila 27.999 za vremen sezone
1764328364271.png

Pa to, spuštaju po par posto u odnosu na najnižu cenu koja je bila.

Generalno ocekivao sam vise od danasnjeg dana, makar jedan interesantan poizvod sa nekim vecim popustom, ali bas tanko za sada.

Aktivan a3000 za kupovinu u iznosu od minimalno 30 hiljada.

Uredjaj je verovatno oblozen stiroporom, i ova ostecenja na kutiji ne znace nista osim ako je nekom potrebna kutija. U svakom drugom slucaju drama bez razloga, sto je u skladu sa vremenom u kome ljudi zive za malo paznje na tik toku, intagramu, YT-u i ostalim nazovi drustvenim platformama ...

Btw, krenuo ananas sa crnim petkom, spremite kreditne kartice ...
Ovo onda da primeniš na sebe kada budeš reklamirao uređaj pa ti odbiju garanciju i kažu "to je kozmetičke prirode".
Vi ste krivi što ste dozvlili da prihvatate oštećene pakete, pa vam je ovo normlano ili nikakvo oštećenje, a kada vam zatreba servis ona problem, bilo je tako od starta znate, od početka nije radio kako treba, ma da.

Sarena laza 😀
Gledao mis Logitech MX Master 3S, za ove pare bude 500din +/- i van crnog petka...
Pogledajte cene na MediaMarkt da vidite sta je crni petak.

Sad ce se neko nadovezati pa u redu ali carina+dostava 🙂
Za tu razliku da prosetas do tamo i uzmes uredjaj ce ti se isplati a da ne pricamo o nekom rodjaku koji ce da samo spakuje i posalje po autobusu. 🙂

Ja uzeo MX Master 3S na Temu (original je provjereno) za 13k s povraćajem u kreditu od preko 10k.

Pogledao MediaMarkt , upravo gledam Dyson V12 detect slim absolute tamo 45000 dinara , kod nas od 75000 pa do 90000 dinara.
Ali ne može sve u životu, nemaju ni oni vaučer a3000.😀🤣🤣

Sad ce se neko nadovezati pa u redu ali carina+dostava 🙂
Za tu razliku da prosetas do tamo i uzmes uredjaj ce ti se isplati a da ne pricamo o nekom rodjaku koji ce da samo spakuje i posalje po autobusu. 🙂
Naš uvoznik uvozi u Srbiju njihov u Nemačku. Razlika je samo što tamo trgovac je zadovoljan sa npr 20% maržom, a naš neće bez 200% to je sva filozofija. Doduše jedino objašnjenje koje neko može dati tamo je veća kupovna moć mnogo je veći obrt trgovaca, ali naši treba da se zadovolje sa npr 40% a ne 200%.

Ovo onda da primeniš na sebe kada budeš reklamirao uređaj pa ti odbiju garanciju i kažu "to je kozmetičke prirode".
Vi ste krivi što ste dozvlili da prihvatate oštećene pakete, pa vam je ovo normlano ili nikakvo oštećenje, a kada vam zatreba servis ona problem, bilo je tako od starta znate, od početka nije radio kako treba, ma da.

Ti prvo da naučiš kako funkcioniše online kupovina, a onda korak po korak kreneš u kupovinu od jeftinijih ka skupljim stvarima. Do tada, najbolje da kupuješ u lokalu i obavezno primeniš naviku penzionera kad kupuju hleb, dobro opipaš ono što kupuješ. Btw, bez problema sam vratio svaki problematičan artikal, uključujući i mikser kome je otpao neki šraf u samom kućištu i koji je lupao kako se mikse pomeri, pisao sam o tome u ovoj temi.

Najviše me kopka kako su oni iz Ananasa zadovoljni postignutim ciljevima sa Ananasom.

Popusti imaju malo veze sa Ananasom, akcije daju prodavci, a njima ne verujem da je neki veliki interes da rade sa malom maržom i promovišu ananas osim ako ne čiste zalihe. Jer svaku dobru akciju kupac vezuje za ananas a ne za prodavca koji daje taj popust.

Najbolje akcije su uvek bile na Sparkove artikle, ostali mnogo slabije, a u poslednje vreme prodavci na Ananasu drže više cene nego na svojim sajtovima, bar ono što sam ja pratio.

Što je i logično jer plaćaju proviziju ananasu za tu prodaju.

Kod Bing Bang, Fonly, Dot Market,.. za telefone koje sam gledala razlika po nekoliko hiljada nagore na Ananasu. Deluje kao da su uračunata sniženja od vaučera. Kao što su neki ovde već pisali, rado bih kupila nešto kvalitetno, ako iskrsne ponuda koja se ne propušta, ali mi nije ništa hitno. Ove godine čak i Gigatron ima bolje akcije na pojedine grupe proizvoda. Oni jesu skuplji sa redovnim cenama, ali kad su dobri popusti, kao sada, budu jeftiniji od većine.

Kod Bing Bang, Fonly, Dot Market,.. za telefone koje sam gledala razlika po nekoliko hiljada nagore na Ananasu. Deluje kao da su uračunata sniženja od vaučera. Kao što su neki ovde već pisali, rado bih kupila nešto kvalitetno, ako iskrsne ponuda koja se ne propušta, ali mi nije ništa hitno. Ove godine čak i Gigatron ima bolje akcije na pojedine grupe proizvoda. Oni jesu skuplji sa redovnim cenama, ali kad su dobri popusti, kao sada, budu jeftiniji od većine.
Na zalost bolja ponuda je na winwin, tehnomanija i dijsapora shop sa kodom crnipetak za kupovinu telefona ako ti bas treba.

Uzmem jutros zovem ananas opcija 2 za pomoc pri kupovini hocu da porucim graficku karticu, kazem operaterki sifru artikla, ona kaze da je dostupno za porucivanje ja uzmem i porucim, i popodne mi odkazu porudzbinu i sad ludim, zasto to rade

Ali stvarno nisu normalni. Uzmem mikser juče, i dodam uz njega još par jeftinijih stvari. Već danas stižu jeftinije stvari, svaka posebnim vozilom, a mikser i ne pominju.

Uzeo sam 18.11. dva Xiaomi A24i monitora, prodavac je DUDI Co. Trebalo je prvo dva dana samo da se porudzbina potvrdi. Posle toga stoji od 21.11. status da je porudzbina zapakovana. Pisem mail, ostavim poruku na sajtu, poruku na viber-u da se javi neko ko bi mogao da mi pomogne. Iskuliraju me neka dva dana i samo odgovore monitor je poslat jos 25.11.
Dolazi mi juce kurir City Express-a i donosi punjac koji sam uzeo pre 3 dana. Pitam ga sta je sa monitorom, kaze stigao je jedan ali drugi nije.
Opet posaljem mail prodavnici (posto jedino na to odgovaraju) i opet im nagovestim da sam uzeo dva monitora, a ne jedan i oni me skinu i kazu samo provericemo mi to.. Naravno odgovora jos uvek nema. Da je udaljena lokacija pa i da kaze covek, ali udaljeni su od mene sat vremena. Porudzbinu ne mogu da otkazem jer je i dalje u statusu zapakovana.
Koji je to nivo poslovanja u 2025-oj godini kada ti treba par dana da odgovoris musteriji na mail, ni ne citas isti na prvom mestu, pravis se lud i ignorises pitanja.

Uzeo sam 18.11. dva Xiaomi A24i monitora, prodavac je DUDI Co. Trebalo je prvo dva dana samo da se porudzbina potvrdi. Posle toga stoji od 21.11. status da je porudzbina zapakovana. Pisem mail, ostavim poruku na sajtu, poruku na viber-u da se javi neko ko bi mogao da mi pomogne. Iskuliraju me neka dva dana i samo odgovore monitor je poslat jos 25.11.
Dolazi mi juce kurir City Express-a i donosi punjac koji sam uzeo pre 3 dana. Pitam ga sta je sa monitorom, kaze stigao je jedan ali drugi nije.
Opet posaljem mail prodavnici (posto jedino na to odgovaraju) i opet im nagovestim da sam uzeo dva monitora, a ne jedan i oni me skinu i kazu samo provericemo mi to.. Naravno odgovora jos uvek nema. Da je udaljena lokacija pa i da kaze covek, ali udaljeni su od mene sat vremena. Porudzbinu ne mogu da otkazem jer je i dalje u statusu zapakovana.
Koji je to nivo poslovanja u 2025-oj godini kada ti treba par dana da odgovoris musteriji na mail, ni ne citas isti na prvom mestu, pravis se lud i ignorises pitanja.
Ananas sa tim ima ogroman problem ko amateri,po nedelju dana im treba nekad da samo potvrde porudzbinu a kamoli da pricam da je zapakuju i posalju.Ako si kupio te monitore na akciji ne bi me cudilo da ti otkazu namerno taj drugi,jos ovi vauceri ako ostanu povecani 3/30k 5/50k tesko da ce me privuci kupivati i dalje kod njih.

Nazad
Vrh Dno