Uzeo sam 18.11. dva Xiaomi A24i monitora, prodavac je DUDI Co. Trebalo je prvo dva dana samo da se porudzbina potvrdi. Posle toga stoji od 21.11. status da je porudzbina zapakovana. Pisem mail, ostavim poruku na sajtu, poruku na viber-u da se javi neko ko bi mogao da mi pomogne. Iskuliraju me neka dva dana i samo odgovore monitor je poslat jos 25.11.
Dolazi mi juce kurir City Express-a i donosi punjac koji sam uzeo pre 3 dana. Pitam ga sta je sa monitorom, kaze stigao je jedan ali drugi nije.
Opet posaljem mail prodavnici (posto jedino na to odgovaraju) i opet im nagovestim da sam uzeo dva monitora, a ne jedan i oni me skinu i kazu samo provericemo mi to.. Naravno odgovora jos uvek nema. Da je udaljena lokacija pa i da kaze covek, ali udaljeni su od mene sat vremena. Porudzbinu ne mogu da otkazem jer je i dalje u statusu zapakovana.
Koji je to nivo poslovanja u 2025-oj godini kada ti treba par dana da odgovoris musteriji na mail, ni ne citas isti na prvom mestu, pravis se lud i ignorises pitanja.