To znaci da se podaci cuvaju na cloud-u, kad god se konektujes uredjaj povuce podatke.Pozdrav.
Da li neko zna možda kako se briše istorija potrošnje neke smart utičnice koja je postojala u SmartLife aplikaciji? Sve sam probao i ne uspevam, obrišem je, nema je više u aplikaciji ali ostane statistika sa njom a to me strašno nervira. Ide 2026. godina i biće ok posle 1. januara jer će prikazivati samo 2026. godinu ali me sada kopka da li je to uopšte moguće?
Hvala.

Istekao mi trial odavno.Izbacio sam sve Tuya uređaje,i pre neki dan ajde da probam čisto za nešto nebitno tih par što imam,ma "namuči" se da dođem do Local key.Imaš trial period. Ja sam napravio developer nalog i pokupio ključeve za 6-7 svojih uređaja
Koliko ja znam nema tj. ima amperaža, voltaža, kW i ukupno do sada kW/h. Vreme rada, korišćenje, po danima/nedeljama/mesecima/godinama, grafikoni, on/off… jok. Barem koliko sam ja upućen.Nisam skontao taj deo za pretplatu, zar nema istorija potrosnje ukljucena vec?
Sad je nešto pala ali obično je preko 240V, najviše koliko sam video blizu 250V. Trafo stanica mi je blizu. 🙂Da li vaše utičnice mere napon (voltaža)? Sada sam shvatio da je kod mene izgleda previsok napon. kreće se 240-250V. Upravo sam proverio unimerom. Trenutno je 245V.
Kako je kod vas?
Ako ti je ukupna mesečna potrošnja 700+kWh, prilično si precizan.sada trenutno drzim na average kwh da je 13,67 RSD
Hvala. Podesio sam nesto sto mi AI sugerise.Ako ti je ukupna mesečna potrošnja 700+kWh, prilično si precizan.
Ono gde je najveći potencijal za grešku je što se tako ne uzima u obzir tarifa (skupa/jeftina)...
Uglavnom, nikako ne može biti apsolutno precizno ("u dinar"), ali primera radi kod mene, za potrošnju od 700-1200kWh mesečno na dvotarifnom brojilu (BG), po trenutnim cenama, ovo je odprilike najpribližnije 👇
Znaci opet je AI besramno slagaoU BG-u je od 00 do 08h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari