Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ajde molim vas, da vise ne spamujemo temu, sta teba da se uradi u 7:59 da pokusamo i mi da dobijemo nesto. ocigledno je nacin na koji ja barem radim pogresan, pokusao sma preko linka koji ste postavili koji vodi direktno na stranicu, pa preko flashsale01...
I ja isto zasad radim pogrešno, nekad mi izađe to kao tebi, nekad sold out.
Ali suviše je veliki broj dugogodišnjih Bench fourumaša ubo nešto da bih verovao da je "patka", tj. nije moguće da su svi oni Temu "plaćenici" i da lažu.
Zato se igram i dalje...

Pokusao veceras, "sold out" u prvih 5s, tako da cekamo novi krug 😀

Ali suviše je veliki broj dugogodišnjih Bench fourumaša ubo nešto da bih verovao da je "patka", tj. nije moguće da su svi oni Temu "plaćenici" i da lažu.
Zato se igram i dalje...
totalno je nejasan sistem, evo opet. cekas 20:00 pojavi se da kliknes za laptop, telefon nebitno, i udjem u to uvek udjem u to. nikad mi nije sold out.., i nakon sto udjem dobijem 2 besplatna poklona ( kameru od 2000 i lepak od 200 dinara ) zavrti se krug i ponudi mi kao jos 2 poklona po super ceni bla bla bla i treba onda da platim te 4 stvari nekih 5000...od ovog laptopa i telefona nigde nista

Moze biti ona teorija da se daje samo onima ko ima dosta porudzbina, ali mi onda to pada u vodu kad je ovo dobila i moja sestra koja je 2 puta porucila nesto sa Temua
😀

totalno je nejasan sistem, evo opet. cekas 20:00 pojavi se da kliknes za laptop, telefon nebitno, i udjem u to uvek udjem u to. nikad mi nije sold out.., i nakon sto udjem dobijem 2 besplatna poklona ( kameru od 2000 i lepak od 200 dinara ) zavrti se krug i ponudi mi kao jos 2 poklona po super ceni bla bla bla i treba onda da platim te 4 stvari nekih 5000...od ovog laptopa i telefona nigde nista
promeni jezik aplikacije na engleski, mozda nesto promeni

ja sad kad otvorim flashsale01 pise sold out, nemam gde sta da kliknem, nista drugo mi ne iskace. Pritisnuo sam grab now, izbacilo sold out i tjt

Zato se igram i dalje...
Ja i dalje mislim da treba dobro "podmazati" algoritam.
hueningkai-illustrebin.gif

ja sad kad otvorim flashsale01 pise sold out, nemam gde sta da kliknem, nista drugo mi ne iskace. Pritisnuo sam grab now, izbacilo sold out i tjt
Meni je izbacio da kupim, medjutim kako krene da vrti i ucitava izbaci sold out... Tako da cenim da jeste zapravo ko ima brze prste... 😀

isto je, na drugom telefonu sam isto probao, bukvlano u 2 sekunde pre 20:00 mi se pojavi posle refresha da udjem na deal ali me vodi na totalno drugu stranu da pazarim 4 proizvoda uz neko izvlacenje, vrtenje krugova, dobijanaj +100% nagrade itd...To sve dok odradim i dodjem do kraja jedino imam da platim jedno 5000 za tri stvari koje realno vrede 1000 din ali sam kao ustedeo 10.000, a od telefona, tableta, laptopa, dji osma nigde ni reci, iako uredno iimam da izaberem sta zelim...

Meni je izbacio da kupim, medjutim kako krene da vrti i ucitava izbaci sold out... Tako da cenim da jeste zapravo ko ima brze prste... 😀
ma fora je.... Fora im je i tocak za claimcredit, fora su tajmeri, pa i ovo. Kao sto rekoh u nekoj poruci pre, random babe po fejsu flexuju sta su izvukle. One definitivno nemaju brze prste a ni brze telefone. pre-determined je nekim nasumicnim izborom 100%

isto je, na drugom telefonu sam isto probao, bukvlano u 2 sekunde pre 20:00 mi se pojavi posle refresha da udjem na deal ali me vodi na totalno drugu stranu da pazarim 4 proizvoda uz neko izvlacenje, vrtenje krugova, dobijanaj +100% nagrade itd...To sve dok odradim i dodjem do kraja jedino imam da platim jedno 5000 za tri stvari koje realno vrede 1000 din ali sam kao ustedeo 10.000, a od telefona, tableta, laptopa, dji osma nigde ni reci, iako uredno iimam da izaberem sta zelim...
ne znam gde gresis

1. U toku dana je potrebno otvoriti reklamu sa zeljenim proizvodom i joinovati event
2. Stavis alarm u 19:55, otvoris tad Temu i blejis na flashsale01
3. U 20:00 dugme ce postati narandzasto, pisace grab now.
4. Kliknes to, vrti buffer animacija i ... sold out/congrats.

Poslednja izmena:
ma fora je.... Fora im je i tocak za claimcredit, fora su tajmeri, pa i ovo. Kao sto rekoh u nekoj poruci pre, random babe po fejsu flexuju sta su izvukle. One definitivno nemaju brze prste a ni brze telefone. pre-determined je nekim nasumicnim izborom 100%

ne znam gde gresis

1. U toku dana je potrebno otvoriti reklamu sa zeljenim proizvodom i joinovati event
2. Stavis alarm u 19:55, otvoris tad Temu i blejis na flashsale01
3. U 20:00 dugme ce postati narandzasto, pisace grab now.
4. Kliknes to, vrti buffer animacija i ... sold out/congrats.
Korak 4 nemam..prelazi na naredni korak tj izadje kvadrat gde pise dodatna 2 besplatna poklona....sve bljesti, izaberes 2 stvari od po 2000...kaze woow ustedeli ste 4000 + dupli poklon zavrti tocak, dobijem jos 2 poklona...i na kraju mi sracuna da platim 5000 da bih dobio to sve

Korak 4 nemam..prelazi na naredni korak tj izadje kvadrat gde pise dodatna 2 besplatna poklona....sve bljesti, izaberes 2 stvari od po 2000...kaze woow ustedeli ste 4000 + dupli poklon zavrti tocak, dobijem jos 2 poklona...i na kraju mi sracuna da platim 5000 da bih dobio to sve
To je utesna "nagrada".
I meni to otvara, ali vidi se u pozadini zamagljeno da je rasprodat flash sale.

Sutra nova tura nova avantura... Uhvaticu kamericu makar mi bilo poslednje 😀

Док сам листао сторије на инста, излете наравно реклама за Тему, и уђем даде ми 3 поклона за џ, сад када сам изабрао која 3 желим, избацило ми и 3000 кредита. Зезнух се па узе неку фигуру деда мраза која кошта 3 200 па ми није урачунало. Та фигурица је свакако била по тој цени јер сам је гледао претходних дана. Сад да ли сам могао да добијем та 3 поклона без куповине ове фигурице не знам, али свакако мислим да сам ок прошао.
Screenshot_20251211_214427_Gmail.jpg

A mozda je ustvari fora u vremenu prijavljivanja za igranje. Tipa mozda dobiju samo recimo prvih 500 koji se prijave. Mozda je ovde svim dobitnicima zajednicko rano vreme prijave? Odigrao sam za sad 2x prvi put za Nintendo (koga bih voleo dobiti), al sad mi vise ne nudi nintendo iako ulazim preko reklame za njega i veceras probao za tu kamericu i nista. Ono sto mi nije jasno na koji nacin bih mogao da vidim specifikaciju stvari koje nude. Danas sam pokusao da udjem u profil kamere, da vidim kakva je medjutim odmah mi je selektovalo kao potencijalni dobitak. Recimo sta mi znaci kad vidim laptop i pise 16gb ddr4 i vise nista ne vidim. Tu kad odaberes pogresan proizvod, Boga molis da ga i ne dobijes 😀

edit: pricam o tim nagradama za 99 dinara

Evo odma' da ti srusim sneska 😀 Tad kad sam dobio Redmi Note 14 bukvalno 4 minuta pre 20h mi je izasla reklama, ja kliknuo, usao i sacekao 10ak sekundi pre 20h i kliktao i dobijem. A pre toga sam ulazio u razlicito vreme na reklamu, sve isto radio ali je uvek bilo sold out. Tako da bih se slozio sa misljenjem da je to sve totalno random. Evo sad sam napravio novi mail, nalog na insta i koristim potpuno novi broj na tom Redmiju sto sam dobio, ciljam Nintendo 😀 ali mi vise uopste ne izlaze reklame za njega. Inace ne znam sta moze da se dobije kao novi korisnik koji nije nikad nista porucio, bese ima neki veliki popust na jedan artikal?

I ja isto odmah posle eventa prijavim nagradu za sledeci jer sutradan zaboravim i nista do sad

Evo odma' da ti srusim sneska 😀
nije to rusenje sneska nego mi takav nacin darivanja i pogoduje, posto se prijavljujem sa tudjeg telefona (na tabletu mi to ne radi) pa se kandidujem kad se setim. kao sto rekoh ulazim preko linka za Nintendo, al ga ne dobijam vise. Mozda su ga ispucali

Svako ima neku svoju logiku i filozofiju , i svi se nadamo da dobijemo a kinezi gledaju i smeju se 😀 Moguce da Nintenda nema vise, ne izlazi mi reklama ni na mom starom fejsu, a kamo li na novom insta, na njemu jos uvek nisu ni pocele reklame a la LAAZOOVII SVI STE VI LAZOOVII 😀

Mogao bi još neki link ovde da bude postovan poput onog koji nam je dao vp949 - na onom njegovom svaki dan ima tri stranice raznovrsnih artikala za izbor (ja sam danas igrao za caffe aparat) i istina je da danas po prvi put nije bilo Nintenda na toj listi. Kad bismo imali još nekoliko takvih ready-made linkova možda bi na nekom od njih bilo artikala za izbor kojih nema na ovom.
Nego me zanima još jedna stvar od vas silnih koji ste uboli nešto - da li je iko od vas ubo po drugi put nešto sa istog telefona, istog naloga, iste IP adrese i ako da u kom vremenskom razmaku?

I ja dobih Redmi 15c 8/256 za 99rsd na flashsale. Pokusavam svaki dan nesto, tablet, laptop, telefone...
Nintendo je jednom samo iskocio u zadnjih par dana.

Nazad
Vrh Dno