Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja sam uzeo par minuta da listam oglase sinoć i naišao mi je za Switch.
sa ovim neces nista postici, ja bukvalno dodjem u 7:59, vidim isto kao i ti, idem grab i otvori mi narednu stranicu da biram 3 stvari za 0 dinara...dok to sve izaberem prodje 1 minut i kad se vratis nazad pise da je razgrabljeno. To kao da nije uopste ta opcija, jer koliko sam razumeo druge, ti cim kliknes na taj prozivod 'skuplj" za 99 dinara on bi trebao odmah da ti ga da, da ga kupis

Ima li neka fora da izaberem nešto drugo osim tableta 🤣 Šta god da kliknem, koju god reklamu, uvek mi nudi tablet...
ni kod mene ne moze da se bira nagrada. Ponudjeno je samo ono sto je na reklami, switch/laptop/telefon obicno vidim. Proizvode koje vidim dole mogu da dodajem u redovnu korpu za kupovinu.. Ako sam vec odabrao nagradu za taj dan ne mogu da promenim cak i ako udjem preko linka za neku drugu nagradu

Ako si već odabrao onda taj dan nemožeš, ali već naredni dan preko onog linka kada skroluješ nadole imaš mogućnost da izabereš bilo šta, čak ako ti ne odgovara ništa sa te stranice klikneš dole na "show more" i otvori ti sledeću stranicu sa skroz novim artiklima za izbor, a i ispod nje ima "show more".

sa ovim neces nista postici, ja bukvalno dodjem u 7:59, vidim isto kao i ti, idem grab i otvori mi narednu stranicu da biram 3 stvari za 0 dinara...dok to sve izaberem prodje 1 minut i kad se vratis nazad pise da je razgrabljeno. To kao da nije uopste ta opcija, jer koliko sam razumeo druge, ti cim kliknes na taj prozivod 'skuplj" za 99 dinara on bi trebao odmah da ti ga da, da ga kupis
Kad sam dobio kamericu na grab mi se otvorila stranica da potvrdim adresu i kliknem buy.

Ja konstantno fail-ujem već danima, uvek bude sold out.
Zanima ako nekad u budućnosti uspem da ubodem, da li mi daje dovoljno vremena da izaberem metod plaćanja i ukucam npr. broj kartice ili sve to unapred mora da bude sačuvano jer i u toj fazi isto može da se zakasni na item?

Što se tiče Galaxy A56, ovo je neka middle east verzija kolko vidim, jel bi to radilo kod nas ili?

Мораћу да ставим подсетник, стално заборављам!

Da li se nekome desilo da prilikom odabira predmeta za kupovinu na slici bude jedan proizvod, a kad se izvrsi placanje u porudzbinama da bude slika drugog proizvoda, odnosno istog samo losijeg?
Ja sam juce pazario neke sitnice i medju tim sitnicama je pumpica za odlemljivanje, prilikom odabira za kupovinu bila pimpica sa prve slike, nakon placanja u mojim porudzbinama je pumpica sa druge slike, koja mi je najverovatnije i poslata.
Stvarno bezveze.

Prilozi

• Screenshot_77.jpg
    Screenshot_77.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_78.jpg
    Screenshot_78.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 42
Što se tiče Galaxy A56, ovo je neka middle east verzija kolko vidim, jel bi to radilo kod nas ili?
Radiće sigurno, to što je regionalna verzija nema nikakve veze - samo znači da možda ima neki feature manje ili više o odnosu na neku drugu verziju - tipa ima/nema NFC, ima/nema podršku za neke jezike i slično.

Moguće da ima podršku za snimanje razgovora, što samo evropska zasigurno nema.

Da li ima neko iskustva odaberi tri prozivoda za 1 din cutoff (vrednosti od 5-6000) gde se odaberu , ali moraš da kupiš nešto za ukupno npr. 3.000?
Ubacio sam neke sitnice, ali sam u korpi video samo te sitnice za 3000

@rdragan79
Pisano pre par dana...
Proveri da li je ista sema i kod tebe

Evo i odgovora

Smanji cenu na 1 RSD

Pogledajte prilog 516178

realme Note70T 4GB+128GB - ( 17.449 ) 10.859 RSD
EAGET 2x8GB DDR4 - ( 13.524 ) 10.744 RSD
Kodak X200 spoljni SSD 512GB - ( 11.957 ) 5.801 RSD

Na ovom primeru ostaje da se iznos sa 6.851 snizi na 3x1RSD
Prvom porudzbinom od minimum 1.700 , umanjenje iznosi 1200
- na 5651 , svaka sledeca porudzbina oduzima 5% od vrednosti porudzbine

npr. sledeca je bila 1760 - umanjenje 88
5651 - 88 = 5563
da bi se stiglo do NULE , treba obaviti kupovine za jos 111.260 RSD 🙄 😵‍💫🙄
( ukupno minimum oko 114.700 )

Evo potvrda. I jedna JAKO bitna stvar: link mi se pojavio 10-15 sekundi prije 20h, sigurno zato uvijek kad ne dobiješ bude u 20:00 "Sold out" - ako te algoritam "odabrao", dobićeš kako god, samo ako si tu da klikneš.
Valja li ta spravica cemu? ja slucajno danas kliknuh na nju i veceras se borim da je osvojim 😀 Meni vise ne da Nintendo, kaze rasprodato

I bitna stvar, da li se može više puta osvojiti? da ne spucam tiket na neku glupost

Vjerovatno ne može ali probaćemo.

Valja li ta spravica cemu? ja slucajno danas kliknuh na nju i veceras se borim da je osvojim 😀 Meni vise ne da Nintendo, kaze rasprodato
To je ekvivalent Go Pro Hero 12 po većini stvari, u nečemu je bolja. Isprobaćemo kad stigne.

I bitna stvar, da li se može više puta osvojiti? da ne spucam tiket na neku glupost
Vjerovatno ne može ali probaćemo.

Pre par stranica je neko tvrdio da je njegova žena dvaput osvojila flashsale.
Ako ima još takvih neka potvrde mogućnost/nemogućnost.

A inače i mene je kopkalo kako im se sve to isplati da rade pa sam naišao na sledeći navodni info:
"Temu's strategy is to lose $5 billion a year for three to five years. It's planned and budgeted."

Ajde molim vas, da vise ne spamujemo temu, sta teba da se uradi u 7:59 da pokusamo i mi da dobijemo nesto. ocigledno je nacin na koji ja barem radim pogresan, pokusao sma preko linka koji ste postavili koji vodi direktno na stranicu, pa preko flashsale01, uvek ali uvek mi daje da biram, recimo redmi note 14 za 99 din, udjem normalno u 7:59 u to da kao "zgrabim" i onda me vodi na potpuno novu stranicu da biram 4 proizvoda za neke smesne pare, pa mi nesto racuna to sve traje 3 4 minuta, i na kraju mi kaze okej kupi sad ta 4 porizvoda za lupan 2000 dinara umesto 8000....i to je to, telefona nigde

Zapravo ovo pisanije o flashsale-u, necemu sto bi trebalo nase babe da mogu da kliknu bez problema, je najveci spam teme na poslednje 2-3 stranice. Cak i ako provalite kako da kliknete to automatski i ne znaci da cete nesto i dobiti.

Nazad
Vrh Dno