Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Tu gde ti se pojavi da izabereš, izabereš laptop ili tablet i ništa ne diraš, ne ulaziš dalje da te sprovodi. Čekaš 8 i klikneš, ako si srećan eto ga. Ja sam probao par puta i ništa, odustao, a i zaboravim skoro svaki put, godine...

Sinoć probao ovo za 99rsd. U toku dana kliknuo neki link sa insta i setio se pre 20h da se ulogujem sa flashsale01.
Ne sećam se da li sam mogao nešto da biram, mislim da mi je odmah posle Insta linka prikazao ovaj telefon i da se vratim u 20h.
"Iskliktao" neki tel, Honor X60 5g, nemam pojma kakav je, valjde će biti OK za decu. Malopre ažuriran status da je poslato.

Moze link crucial nvme ssd-a? U search-u ga ne nalazim.

nema potrebe kliktati pre vremena i pogadjati refresh u sekundi, nije takmicenje iako oni to tako reklamiraju. Od 20:00 imate 10 minuta da udjete i kliknete grab now
Ako uđeš prvi put tek u 20h bez ranijih refresha, zar nisi onda po defaultu već zakasnio? Kako to imaš 10 minuta, zar ne dobija samo onaj ko uspe da klikne baš u prvoj sekundi prvog minuta?

Qqqq, koristio neko? Kad izaberem onih pet komada koje ću "kao" dobiti besplatno, koliko porudžbina treba da imam da bih to dobio?

Jedno glupo pitanje, kad uhvatite popust od 99 da li treba imati korpu spremnu od 1700?

U pravilima piše da funkcioniše po "first come first served" principu.
piše i na tarabi

Po iskustvima ljudi ovde i po netu ta promocija ipak ne funkcionise po tom principu "ko najbrze klikne" vec je to samo reklama, a i logicno da nece staviti da tako funkcionise da ljudi koriste autoclickere.. Najjace da je first come first served i da je limit jedna nagrada po eventu a pola clanova samo ovde na benchu dobilo nagradu jesss
Da je tako ne bi ni video grab now, pisalo bi odma sold out u prvoj nanosekundi

Qqqq, koristio neko? Kad izaberem onih pet komada koje ću "kao" dobiti besplatno, koliko porudžbina treba da imam da bih to dobio?
Za svaku "besplatnu" mora porudžbina, ali je limit za porudžbinu 1000 din. Naravno iz liste proizvoda koje ti ponude. Ima 20 polja i svaki dan otvaraš novo polje. Pored ovih "besplatnih" proizvoda imaš i polja sa nekim bzvz kuponima.
Recimo uzeo sam prvi i treći "poklon", drugi i četvrti preskočio. Čekam ovaj poslednji pa da vidim da li će ostati ovaj limit od 1000 ili će povećati.

Da li neko ovde koristi neki portable kompresor koji može da preporuči da je proveren?

Koristio bih ga isključivo za pumpanje guma na trotinetu i biciklu kod kuće, ako se kojim slučajem desi da može da dopumpa ponekad i gumu na kolima super, ali svakako primarno za trotinet/bajs.
Uzeo sam ja prošle godine za 1.700 din i stvarno sam zadovoljan. Bez problema naduva gumu na automobilu, malo sporije ali ipak naduva.
Za automobilsku gumu potrebno mu je 2-3 minuta da sa 1,5 naduva na 2,2 bara, biciklo naravno mnogo brže.

Prilozi

piše i na tarabi

Po iskustvima ljudi ovde i po netu ta promocija ipak ne funkcionise po tom principu "ko najbrze klikne" vec je to samo reklama, a i logicno da nece staviti da tako funkcionise da ljudi koriste autoclickere.. Najjace da je first come first served i da je limit jedna nagrada po eventu a pola clanova samo ovde na benchu dobilo nagradu jesss
Evo nakon što sam tokom dana otvorio flash sale, sad sam ponovo ušao u 20:01 i nisam imao opciju da bilo šta kliknem, odmah je pisalo sold out. Prethodnih dana sam u 20:00 mogao makar uzaludno da kliknem na claim polje.

Koji proizvod je bio u pitanju? Jer ako je DJI Osmo kamerica, izvini - danas sam ja dobio. 😀

Evo potvrda. I jedna JAKO bitna stvar: link mi se pojavio 10-15 sekundi prije 20h, sigurno zato uvijek kad ne dobiješ bude u 20:00 "Sold out" - ako te algoritam "odabrao", dobićeš kako god, samo ako si tu da klikneš.

Prilozi

• Screenshot_20251209-200655.png
    Screenshot_20251209-200655.png
    123.6 KB · Pregleda: 157
piše i na tarabi

mislis da je lutrija ili algoritam odredjuje po necemu?

Da li ima veze reklama sa koje se dolazi. Npr da li vredi koristiti isti link stalno ili menjati. Da li sam proizvod ima veze. Npr Samsung telefon je tezi a jeftiniji redmi laksi.

Pravite nauku od neke kineske zezalice... Otvorite reklamu, kliknite u 20h i to je to. Koliko vidim ovde na temi je skoro svako dobio nešto od toga za 99 din. Meni su poslali tablet letos.

mislis da je lutrija ili algoritam odredjuje po necemu?
mislim da je cista lutrija, kao i claimcredit. Dobijali su ljudi na potpuno novim nalozima a oni sa debelom istorijom ništa.

Eno po fejs grupama mame, babe, dragice, vesne dobijaju switcheve i redmi telefone na tek instaliranu aplikaciju. I to isklikću preko nekog leša od telefona koji otvara Temu dobrih tri minuta sa svojim silnim pop-upovima i animacijama, mora da su kliknuli bas u momentu kad zasvetli grab now 😀

Jel ima neko da je uspeo da vidi tu reklamu za flashsale negde drugde osim fb i instagrama? Da ne otvaram nalog samo zbog toga, ukoliko ima na nekom drugom mestu. 🙂

A ko jednom odigra i ne dobije nista, jel moze da igra i sledeci dan na istom nalogu? Postoji li tu neko pravilo?

Što reče kolega - komplikujete. Ja sam igrao dvaput zaredom, pa sam dva dana zaboravio, i danas peti dan zaredom, i dobio.
I evo upravo sad sam našao i aktivirao oglas za Switch Oled, za sjutra u 20h.

Ima li neka fora da izaberem nešto drugo osim tableta 🤣 Šta god da kliknem, koju god reklamu, uvek mi nudi tablet...

Da. Pretražiš šta te interesuje i to kupiš?
Ili misliš "hoću da mi poklone ono što ja hoću"?
"Poklonu se u zube ne gleda" 😉

Ako ti smeta tablet pokloni na nekom odavde 🙂

Ja sam uzeo par minuta da listam oglase sinoć i naišao mi je za Switch.

Prilozi

• Screenshot_20251210-103342.png
    Screenshot_20251210-103342.png
    273.9 KB · Pregleda: 106
Nazad
Vrh Dno