Mixa03
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 14.12.2024
- Poena
- 11
Zdravo, istice mi ugovor kod supernove koje je u vlasnistvu mts-a, potrudicu se da sve kazem sto krace moguce. Uglavnom od kako sam ja mislim prvi put video na nekom njihovom flajeru da nude optiku ja od njih vec 5 godine trazim da mi je uvedu gde oni meni svaki put kazu da ne postoji mogucnost, meni sutra istice ugovor kod njih a bukvalno sam u situaciji gde ja moram da produzim ugovor jer jedini "moderni" kabl kroz moju ulicu je koaksijalni na koji sam trenutno, drugo sto je dostupno je mts ADSL sto tek ne dolazi u obzir. Ovo jace nabedjivanje traje vec dobrih 6 meseci gde su mi jednom slali njihove "kolege" na teren gde mene covek ladno pita "ko je tebi reko da je optika bolja", glavni problem u svemu ovome je sto ja ne vidim drugi razlog osim cistu lenjost jer na ulaz u mojoj ulici postoji optika, u mom naselju postoji optika ali u mojoj ulici iz nekog razloga je nema. Jednom su jednom komsiji rekli da ne postoji dovoljna zaineteresovanost i da cela ulica mora da pise peticiju da se sprovede opticki kabl. Da problem bude jos veci paket koji su oni nama nakantarili je 3M dakle brzina protoka 400/400 ali pod uslovom da je optika ali posto sam na koaksijalu dobijam protok 200 download i 20 upload (kada je raspolozan ume da bude i 5). Jel neko imao slicna iskustva i kako je izasao na kraj sa ovim jer vise mi se ne tolerise ova kradja da ne pravim predrasude bas i da govorim lenjost(i ako sam je upotrebio par puta) jer ne znam celu situaciju zasto kabla nema kroz ulicu ali poprilicno sam siguran da je cista lenjost ali necu bas da tvrdim.Problem sa nedostupnost optike.