Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
@mikica023 ne mora da znači update se obično pušta u talasima a ne svim uređajima odjednom.
Ti i tvoje apliciranje. 😅 K'o da razvijas kvantnu fiziku, a ne 3 minuta posla, onako usput, i nastaviti gdje se stalo.I meni se pojavio na global romu preko Oxygen updater nego cu tek posle vikenda moći da apliciram.
Jel probao neko? 😏
Ha ha, ko se jednom opeče... doduše nije bio 1+Ti i tvoje apliciranje. 😅 K'o da razvijas kvantnu fiziku, a ne 3 minuta posla, onako usput, i nastaviti gdje se stalo.
Koji i gde?Ja vec uzeo punjac
Koji prodavac ako moze da se zna, mene svi otkačili za sledeću godinu, a "akcija" i "na stanju" je navlakuša i onda krenu da smatraju i nude gluposti kojih bi da se reše.Porucih konacno i ja ovaj tel, rece ovaj prodavac da ce 29 biti isporuka, ajde da vidimo i taj oneplus konacno.
Da li koristis banking apps?Pixel iskustvo, official.
Kazu na netu da ovaj novi 16.0.3 updejt ne dozvoljava downgrade os-a . rollbackStigao update (preko Oxygen updatera), za sad je rano za neke konkretne utiske ali računam da će biti kao i prethodni, to jest sve ok.
Pogledajte prilog 525363
Ja koristim OTP bankovnu aplikaciju, revolut, i bank of cyprus. Google wallet ne koristim za placanje, samo sacuvam npr avionske karte, vozne karte, i tako to. Hteo bih da instaliram na OP 12 CM ili CR droid posto su oba officijalna, ali ako ne mogu koristiti barem OTP onda ne bih.Koristim banking apps, ali moje svakako ne zahtjevaju pass play integrity, za google wallet treba.
Da kao prica je bila za taj novi firmware da ne treba raditi rolback ili flash customa koji je zasnovan na starijem firmwareu. LOS23 je zasnovan na tom firmwareu najnoviji build.
Ja sam fan Oneplusa, ali mi se malo smucio novi Oxygen, dodavaju svega i svacega, tezak postaje, osjeti se. Mogu misliti ostali OSovi (poput Hyper, One UI i sl) na sta lice kad je OOS ovakav.
Oneplus volim zbog lakoce otkljucavanje bootloadera, kao i Google, jedna komanda, bez nekih komplikacija, nekoh cekanja, pa hoce/nece i sl.
Ja sam zato i pitao kako da iskljucim update, imao sam iskustva i znam da uvek tel losije radi kada se predje na noviji android, nikada se to ne odradi kako treba, zato ili instalacija custom ROM, ili drzati ROM koji je za njega pravljen.Koristim banking apps, ali moje svakako ne zahtjevaju pass play integrity, za google wallet treba.
Da kao prica je bila za taj novi firmware da ne treba raditi rolback ili flash customa koji je zasnovan na starijem firmwareu. LOS23 je zasnovan na tom firmwareu najnoviji build.
Ja sam fan Oneplusa, ali mi se malo smucio novi Oxygen, dodavaju svega i svacega, tezak postaje, osjeti se. Mogu misliti ostali OSovi (poput Hyper, One UI i sl) na sta lice kad je OOS ovakav.
Oneplus volim zbog lakoce otkljucavanje bootloadera, kao i Google, jedna komanda, bez nekih komplikacija, nekoh cekanja, pa hoce/nece i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari