Šta je novo?
I treba da skoči, ubedljivo best buy. OxygenOS rastura, ona AI recompose funkcija top, kao i Send to MindSpace sa 3 fingers up gestom! 😀

Samo da javim da sam uspešno ubacio eSim i solidno radi 5G, mada je prepaid pa ograničava provider u CG.

Da li neko ima da preporuči neku dobru masku? Malo mi je dosadila ova originalna, iako je odlična.

Ja sam poručio desetak komada pola od toga mi je već stiglo sa temu-a a pola treba sa Alija. Ali su uglavnom prostije za prvu pomoć ove što su stigle. Ja sam uzeo EU verziju pa nisam dobio nikakvu masku pa mi je bilo bitno da što pre stigne neka a na temu nisam našao original. Ima li neko u Bg da prodaje original?

Dobra maska je širok pojam, koju priču preferiraš?
Tanke maske, tough maske, neka sredina, wallet/flip maske?
Ne volim flip maske ali koristim je već neko vreme (zadnja dva telefona su stradala na poslu) ova od prirodne kože izašla me oko 500 din preko coina.

@nagard mala šansa da neko ima, kod nas nema ni third party maski u ponudi, kamoli original. Naruči spolja direktno od Oneplus-a, sa ebaya ili na neki treći način.
Ili se dogovori sa @DBraveZ njemu je njegova dosadila.

Poslednja izmena:
Tanke definitivno, recimo kao originalna.
Nisam fan ni wallet/flip, niti tih debljih tough

I ja sam za sto tanje, super je ovaj link 🙂

Bolje naruciti jednu da valja (premium klasa) nego 10 ostalih. Ja koristim Nillkin Frosted Shiled kao i Nillkin staklo. Odlicna zastita, odlican grip. Spigen je isto dobra.

Pozdrav drustvo, zeleo bih da udjem u OnePlus carstvo ovim telefonom, ono sto me zanima koju verziju da jurim (16/512 gledam) i ako ide punjac i maska uz telefon, to bi znacilo da je indijska verzija u pitanju ? Ako jeste, sta su slabosti u odnosu na global i EU, i koji je najbolja opcija, i naravno, koje su oznake

ako ide punjac i maska uz telefon, to bi znacilo da je indijska verzija u pitanju ? Ako jeste, sta su slabosti
Tako je, indijska nema 4g band 20 ako ti je bitan i esim, ostalo je isto.
CPH2691 je oznaka indijskog modela.

Pazario drugaru danas za 503e, za te pare najbolji, EU verzija naravno. Već treći koji kupujem na Gomibo.

Vi što ste uzeli EU verzije, s kojim punjačima punite? :)
Sa supervooc originalom (gde ste kupili) ili sa nekim PD3/4?

Sa originalnim supervooc, uzet na KP.

Drugari, jel Indijska verzija veliki problem zbog tog 4g band 20 ? Zivim u Nisu, ali moze se reci da nisam nesto dobro prolazio sa mrezom (A1) kad odem malo u "vukojebine" u blizini sa bilo kojim tel...
E sad, voleo bih da neko ko ima iskustva kaze koliko je taj 4g band 20 problem, i koliko je "problematicna" indijska verzija, jer par oglasa sto sam gledao dolaze sa punjacem i maskom, sto bi verovatno znacilo da su u pitanju indijske verzije...
E da, jel isti slucaj u razlikama i za Nord 4 model, 4g band 20 i nema esima ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno