Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Do Oktobra sledece godine mi traje Soko Light paket po 3200din i to mi je skroz ok.
Nemoj da mislis da to sto imas UO sprecava njih da sutra dodju i kazu - nema vise starih paketa, migriramo sve na nove pakete koji su 1000din skuplji. Uzmi ili ostavi.
Ne bi im bio prvi put, otprilike rade to jednom godisnje sad 😀

Ja imam 800 na soko lite - verovatno jer mi se prenelo?
Imam i ja preko terabajt trenutno. Pa mi stoji ovako
thumbnail.jpg
Jer znam kada potrosim par GB izbaci mi 999gb. Prenosi se ono sto se ne potrosi, rekao bih do 1TB je tako, a posle ne ide preko.

Nemoj da mislis da to sto imas UO sprecava njih da sutra dodju i kazu - nema vise starih paketa, migriramo sve na nove pakete koji su 1000din skuplji. Uzmi ili ostavi.
Naravno ali otom-potom. Za sada je sve ok, tu sam do kraja ugovorne ili dok ide.

@dimmu procitaj 3 posta iznad svog, izgleda da ce pustiti i na starije pakete, cekamo pa da vidimo. I ja sam na Soko liteu, tu je 400 gb a ne 300 - da se nisi zbunio?
Verovacu im tek kada puste i vidim 5G ikonicu na telefonu 🙂
300gb je bilo pre ovog poslednjeg poskupljenja od 550din. Jer ja sam potpisao ugovor par dana pre. Onda su digli na 400GB da barem malo opravdaju poskupljenje.

Sada sam zvao 064733 i operaterka mi je rekla

Ili da se prebacim na 5ica L - sa korigovanom cenom 4.199, (a trenutno plaćam dosta jeftinije)
Ili da potpišem nov ugovor

u ovom slučaju, no tnx

ostalo mi je još 7 meseci do kraja UO

Sto i nije lose, jer onda mozes raskinuti ugovor pre vremena i dobiti x meseci za dz 🙂

Zvali su me iz kontakt centra mts-a i rekli da ce uskoro i postojecim ugovorima biti pusten 5G.
Na moje pitanje kad ce to uskoro biti rekli su da ne znaju tacan datum i da je to informacija koju oni imaju.

Poslednja izmena:
Meni uopste nece da se poveze na 5g, tj i dalje stoji 4g. Da li ce samo novi paketi moci da se povezu ili?

I koji je paket sad pandan Omorika M?
5ica M bi licilo ali ima 100Gb manje neta od Omorke M.

A nekome sa Omorika paketom?

Krenuo i na područje grada Smedereva 5G,soko lite je u pitanju.

Download 515
Upload 77.7

Ja sam bio danas ,pre jedno 2h u Pozarevcu nema 5g Soko lite.Sad na Vozdovcu isto

Moja zena ima Omoriku S u Box4 crveni i ona ima 5G,dok kod dece nema iako su i oni Omorika S. Ne kontam po kom principu puštaju.

Paketi nerealno skupi i još nepovoljniji za korisnike nego prethodni. Kao da se neko trudio da napravi što nelogičnije i beskorisnije.

Vračar, u zgradi na 4G download 14, a na 5G 30 i kusur 😁 Omorika M paket, čisto informativno. Signal im je do pre nekoliko godina bio odličan, a ovo je na identičnoj lokaciji takav da više služi da srče bateriju 😁

Ja sad resetovao telefon i dobio 5G 🙂 Soko Lite. Trenutno u centru Bg kod Maledonske 🙂

Nazad
Vrh Dno