Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

KOd mene cena novih paketa na sajtu je za oko 2000 RSd jeftinije nego ako gledam u MTS aplikaciji....brate mili...ipak ću malo sačekati...

Naglašena cena na sajtu mts je cena prvih x meseci ugovorne obaveze, a ona precrtana je prava cena paketa.

Koliko vidim razlika izmedju Omorike S i 5ice S je 210din. Nije strasno.. 5ica S je kad se izracuna prosek 2660din mesecno.

Da, vrv će tako da proguraju poskupljenje, kao imate 5G.

Evo zvao sam MTS. Za ljude koji imaju važeće ugovore može da se uradi sledeće, ja imam soko lite tarifu:
1. Da se ide na 5 l ali nema popusta već cena od 4200 din (ovde bi ugovor trajao dok bi trajao i soko lite).
2. Da se ide na 5xl onda ima popust 6 meseci 1000 din (ovde bi išao novi ugovor).

Rekla mi je i da mogu da sačekam da mi prođe popust pa onda da se prijavim ako ne žurim.

… sve može, damo skuplje… strpite se, sigurno će brzo migrirati pakete i bunite se zbog cene…

Mi sa 15 meseci po 1 dinar smo fakticki zarobljeni. Makar sam dobio free prepaid karticu na kojoj cu mocinda aktiviram ovu 1 tb promociju da isprobam sve.

Ma kako vidim trenutna Soko Lite mi je bolja.Ako mi ne puste 5g dok ne promenim tarifu ,nesto se ne sekiram .Ugovor je do septembra sa popustom pa cu videti sta dalje onda

Da li 5G ide samo na nove pakete, ili ce biti aktiviran i za postojece?
Ovako ispada da niko u MTSu nece dobiti 5G, osim ako od danas ne potpise novi ugovor.

Mislim da nije do paketa, uopste ne pronalazi 5G mrezu u network search, verovatno jos nije pustena, da je do paketa bila bi mreza dostupna ali ne bi bilo moguce povezivanje

Kako imam dualsim, na mom službenom na yettel su odmah pustili, potrošio sam 6 gb za manje od 30-45 min. Privatni mts stoji 4g - soko lite.

Operaterima je jeftinije da koristiš 5g umesto 4g po gigabajtu. Ne znam koja im je fora da ne puste 5g svima

Verovatno se plaše da ne nastane neki problem, s obzirom da nemaju stručnjake da ih rešavaju.

Kakvi su trenutno rezultati na 5G mrezi i nisam nesto odusevljen te necu ni da jurim da potpisujem novi ugovor samo zbog toga. Uslovi su znatno losiji jer sada umesto Soko Light tarife gde sam imao 300gb mesecno imam 400gb, 5G i sve je ostalo isto za 1000din vise.
Do Oktobra sledece godine mi traje Soko Light paket po 3200din i to mi je skroz ok.
Smatram doduse da su umesto tih 100gb vise interneta u Srbiji mogli povecati internet u romingu tipa sa 6 na 10GB. Ko god da ide u inostranstvo par puta godisnje, verujem da bi mu to znacilo daleko vise.

@dimmu procitaj 3 posta iznad svog, izgleda da ce pustiti i na starije pakete, cekamo pa da vidimo. I ja sam na Soko liteu, tu je 400 gb a ne 300 - da se nisi zbunio?

Obzirom da su A1 i Jetel pustili postojecim korisnicima a samo mts nije, ne bi bilo cudno da ljudi masovno predju kod prva dva operatera, valjda ce mts odreagovati uskoro.

Nazad
Vrh Dno