Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Има ли икаквог смисла чекати пиксела 10а или узети само 9а, пошто изгледа да ће имати исти процесор?

Da li neko koristi Pixel 10 pro ili XL, da je koristio AI Pro Gemini free trial godinu dana koji se dobija uz telefon, interesuje me da li to radi u Srbiji?

Da li je nešto popravljeno oko dolaznih poziva, imao sam problema na P5 i P7 (telefon mi ne zvoni, a pozivaoc čuje da zvoni), posle mi stigne sms, propušten poziv?

Jel ti ukljucen volte ? Ovo prvi put cujem, nikad mi se nije desavalo za 3+ godine na pixel 7 pro. A nisam video da se neko zalio ovde.

Jel ti ukljucen volte ? Ovo prvi put cujem, nikad mi se nije desavalo za 3+ godine na pixel 7 pro. A nisam video da se neko zalio ovde.
Ne koristim ga već dve godine zbog toga, a prešao bih na P10 kad izadje, ako već nije izašo( ne pratim stalno). Žalili su se još neki u grupi na Fejsu, sećam se.

Ne koristim ga već dve godine zbog toga, a prešao bih na P10 kad izadje, ako već nije izašo( ne pratim stalno). Žalili su se još neki u grupi na Fejsu, sećam se.
Pixel 10 serija je odavno vec izasla, a od kada postoji volte hack, nema vise problema sa pozivima.

Evo pojavila se magična 8 na početku cene pro xl modela, sad je 899€.
Jedva čekam kraj meseca / početak sledećeg da ga kupim haha
Koliko li će biti do tad, barem da bude manje od 850€ i top

Gde ima po toj ceni?

Pozdrav. Planiram da kupim Pixel 9 Pro.
Kupiću ga preko ugovora kod telekoma u BiH, ima trenutno ponuda gratis Watch 3.
Da li je pametno to ili da ipak idem na 10 Pro?
Da li su razlike vredne razlike u ceni?

IMG_8604.jpeg
IMG_8605.jpeg

Naravno da nije vredno te razlike...ili uzmi 10 negde na oglasima za kes pa trazi 50% manju pretplatu ili idi na taj 9 pro 512 sa satom za gotovo duplo manje para!

Jel ovo znači da je Pixel u Bosni zvanično prisutan? Sa sve servisom i delovima, volte radi bez Sizuku gimnastike i slično?

Jel ovo znači da je Pixel u Bosni zvanično prisutan? Sa sve servisom i delovima, volte radi bez Sizuku gimnastike i slično?
Za VoLTE ne znam jer nisam jos koristio Pixel uređaje, tek planiram da kupim.

Ali da, od aprila ove godine zvanicni uvoznik uvozi telefone u BiH i prodaju se kod telekoma i zvaničnim radnjama (ne nekim “levim” radnjama). Navodi se da je dostupna zvanicna garancija 2g i servis.
Ali ne bih znao vise da kažem.

@S03 i tebe da ispravim...možeš plaćati duplo manje (verovatno je i tamo u BH kao i u Srbiji) ako ne uzmeš telefon, tako da ti nije računica 100% tačna...tako da komotno dodaj 24meseca x 50% od cene na cenu telefona osnovnu 😉

@S03 i tebe da ispravim...možeš plaćati duplo manje (verovatno je i tamo u BH kao i u Srbiji) ako ne uzmeš telefon, tako da ti nije računica 100% tačna...tako da komotno dodaj 24meseca x 50% od cene na cenu telefona osnovnu 😉
za cela 4€ bi mi se smanjila cena pretplate. Umesto 78KM placao bih 70KM bez telefona.

IMG_8608.jpeg

@S03 loše se cenkate onda, ne znam šta drugo reći. Kako god, uživaj u novom pixelu za šta god se odlučiš na kraju

@S03 loše se cenkate onda, ne znam šta drugo reći. Kako god, uživaj u novom pixelu za šta god se odlučiš na kraju
Nema cenkanja ovde kod “državnih” operatera, kod Telemacha već može (ali nisu mobilni operater).
A to za 50% nizu pretplatu bi me momentalno isterali 😅

Uglavnom, hvala tebi i ostalima na predlogu, uzimam 9 Pro. Nadam se da će me dobro sluziti

Pošto sam stavio Xiaomi 15 Ultru na oglas, dobio sam ponudu da ga menjam za Pixel 10 Pro 256gb.
Šta vi mislite o tome?

Dobra ponuda ako ceniš svoj 15 ultra na negde oko 800e.

Nazad
Vrh Dno