Ne koristim ga već dve godine zbog toga, a prešao bih na P10 kad izadje, ako već nije izašo( ne pratim stalno). Žalili su se još neki u grupi na Fejsu, sećam se.Jel ti ukljucen volte ? Ovo prvi put cujem, nikad mi se nije desavalo za 3+ godine na pixel 7 pro. A nisam video da se neko zalio ovde.
Pixel 10 serija je odavno vec izasla, a od kada postoji volte hack, nema vise problema sa pozivima.Ne koristim ga već dve godine zbog toga, a prešao bih na P10 kad izadje, ako već nije izašo( ne pratim stalno). Žalili su se još neki u grupi na Fejsu, sećam se.
Hvala na brzom odgovoru.Pixel 10 serija je odavno vec izasla, a od kada postoji volte hack, nema vise problema sa pozivima.
Nista, ako treba jos nesto, tu smo.Hvala na brzom odgovoru.
Šta je bolje, 9 Pro ili P10 128/12?Nista, ako treba jos nesto, tu smo.
Ja uzimam 10 Pro XL sad krajem godine.
P9 Pro. P10 ima degradiranu glavnu kameru, kao na 9a, a i telephoto je losija.Šta je bolje, 9 Pro ili P10 128/12?
Ali u ovom slucaju posebno. Jer su ranije obican i pro model imali isti glavni senzor uvek, dok su kod 10ke to degradirali kao sto sam napisao.Uvek je Pro model bolja opcija, kao i kod ajfona, makar bio generaciju stariji.
Za VoLTE ne znam jer nisam jos koristio Pixel uređaje, tek planiram da kupim.Jel ovo znači da je Pixel u Bosni zvanično prisutan? Sa sve servisom i delovima, volte radi bez Sizuku gimnastike i slično?
9 Pro 512GB sa satom koji sam vredi 200-ak € za ukupno 600€ je stealPozdrav. Planiram da kupim Pixel 9 Pro.
Kupiću ga preko ugovora kod telekoma u BiH, ima trenutno ponuda gratis Watch 3.
Da li je pametno to ili da ipak idem na 10 Pro?
Da li su razlike vredne razlike u ceni?
Pogledajte prilog 516665
Pogledajte prilog 516666
To je cena tarife, bez obzira uzeo ja telefon ili ne, tu pretplatu plaćam godinama jer mi je potrebno toliko GB i min.@Marko31 ne zaboravi da će 24 meseca da plaća još "gomilu" para operateru na paket!
za cela 4€ bi mi se smanjila cena pretplate. Umesto 78KM placao bih 70KM bez telefona.@S03 i tebe da ispravim...možeš plaćati duplo manje (verovatno je i tamo u BH kao i u Srbiji) ako ne uzmeš telefon, tako da ti nije računica 100% tačna...tako da komotno dodaj 24meseca x 50% od cene na cenu telefona osnovnu 😉

Nema cenkanja ovde kod “državnih” operatera, kod Telemacha već može (ali nisu mobilni operater).@S03 loše se cenkate onda, ne znam šta drugo reći. Kako god, uživaj u novom pixelu za šta god se odlučiš na kraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari