Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Radi danas mastercard3000, iskoristio malopre.
Isti slucaj i kod mene.Porucio mikrotalasnu i preko mastercard3000 smanjio cenu za 3 soma.Sad cekamo isporuku za koju su rekli da im treba nekih nedelju dana.

Koja je procedura za povrat? Preko portala sam kreirao adresnicu, hoce li me kurir kontaktirati da pokupi?

Hoce, sacekaj koji dan.

Dodjoh do poslednjeg koraka pre pola sata sa vaucerom za MasterCard, uspesno primenjen sa umanjenjem za 3 hiljade i izbaci mi da je greska sa karticom, probao ispocetka vise nije htelo da prihvati vaucer, pise da je istekao.
Jel ste imali slicnu situaciju?

Moze jednom da se iskoristi na dan po nalogu, probaj sa drugog naloga eventualno, ili ce ti stici mail da je vaucer ponovo aktivan posle nekog vremena kad i ako budes mogao opet da probas danas

Sad hteo da platim nešto, izlazi da imaju problema sa platnim karticama, nema te opcije za plaćanje...

1764075250557.png

Moze jednom da se iskoristi na dan po nalogu, probaj sa drugog naloga eventualno, ili ce ti stici mail da je vaucer ponovo aktivan posle nekog vremena kad i ako budes mogao opet da probas danas

Ovako i bi, poslali mi mejl da je vaucer ponovo aktivan, pre par minuta se pojavila i opcija za placanje karticom.

ANANAS Crni petak 2025. ponude od 1h su crni humor. Umesto laptopova, telefona,.. oni nude omekšivač za veš, veštačke jelke, posuđe... Malopre su stigli i do wc papira! 😂
Pa tako ti je to kod nas,nidje veze,stave ono sto oce da se otarase,ja sam ziveo u moskvi,tamo je na crni petak SVE na dobrom popustu i to je uvek zadnji petak u novembru i spoje vikend a ne ovo mesec dana i nista.

Kako vi uopste sada pronalazite link gde izlaze ovi popusti svaki sat? Nema ga ni na aplikaciji.

Ma beše dobra baštenska stolica za 1600 rasprodala se, nisam je vido na vreme.

Imaš je ovde za 400 dinara više, ako ti znači.

Dadoše mi ananas+ članstvo za porudžbinu od 1000 din nzm šta im bi...

Gde se moze pogledati da li su ponudili/dali Ananas+ ?
Ja sam imao ovih dana vise narudzbina u iznosu od preko 30.000din ali nigde to nisam video da imam opciju za Ananas+.

Pa ja koliko sam pročitao, korisnik postaje Ananas+ sa prvom porudžbinom bez obzira na iznos. Ali status gubi posle 90 dana ako sve kupovine u tom peroidu ne predju odredjeni iznos.

Pa ja koliko sam pročitao, korisnik postaje Ananas+ sa prvom porudžbinom bez obzira na iznos. Ali status gubi posle 90 dana ako sve kupovine u tom peroidu ne predju odredjeni iznos.
Da sada je tako ali sa sacuvanim karticom, ranije je bilo sa porudžbinom u minimalnom iznosu od 5999 i sacuvanom karticom.m.

Meni stigao Prečišćivač vazduha Elite, kutija izbušena od udaraca, ne znam na šta su radili ali nisam hteo da prihvatim, znam da ima senore unutra i ne bih nagađao da li rade ili ne. Iako nisam prihvatio da preuzmem oštećen paket kurir je označio da sam prihvatio paket, ludilo, tako može da ostavi i sebi paket i da označi njima sistemu da je kupac preuzeo paket. I sad čekam da oni promene u sistemu da nisam prihvatio paket, pa onda čekam da bude povrat novca ko zna kada. Prvi put platim nešto online karticom unapred i prvi put *****u. Kako sad da naručim aparat za kafu i monitor koji planiram da kupim?

Pouzece uvek kad moze. Ostecenja na kutiji verovatno nisu stigla i do uredjaja al lakse ti ovako.

Meni stigao Prečišćivač vazduha Elite, kutija izbušena od udaraca, ne znam na šta su radili ali nisam hteo da prihvatim, znam da ima senore unutra i ne bih nagađao da li rade ili ne. Iako nisam prihvatio da preuzmem oštećen paket kurir je označio da sam prihvatio paket, ludilo, tako može da ostavi i sebi paket i da označi njima sistemu da je kupac preuzeo paket. I sad čekam da oni promene u sistemu da nisam prihvatio paket, pa onda čekam da bude povrat novca ko zna kada. Prvi put platim nešto online karticom unapred i prvi put *****u. Kako sad da naručim aparat za kafu i monitor koji planiram da kupim?

Pa ovo su bukvalno nikakva mala oštećenja da bi se odbio paket otvoris vidiš pa onda vratiš ako nije u redu...

Uredjaj je verovatno oblozen stiroporom, i ova ostecenja na kutiji ne znace nista osim ako je nekom potrebna kutija. U svakom drugom slucaju drama bez razloga, sto je u skladu sa vremenom u kome ljudi zive za malo paznje na tik toku, intagramu, YT-u i ostalim nazovi drustvenim platformama ...

Btw, krenuo ananas sa crnim petkom, spremite kreditne kartice ...

Ja mislio da je kutija skroz izbusena, ulubljena itd. Ovo je nista realno. Svakako imas pravo da ne primis paket, eventualno da ga vratis u roku od 14 dana (ili reklamacija u roku od 24h od preuzimanja).

Nazad
Vrh Dno