Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

1763748978842.png

Oko 10.850 dinara sa dostavom, kada se iskoristi onaj dnevni kupon od 500din.
Ovo je stvarno odlicna cena.

Izgleda sam ja teski sadista, a i dete 🤣
Evo mi za stolom 4 monitora od 24" na vertikalnim nosacima. U utorak sam uzeo Dell SE2425HG koji ima 200Hz za igre, ostali su za posao.
Ne svidja mi se 1080p na 27", a isto tako mi se ne daju pare za 4 monitora i jacu graficku kartu, da bih vrteo igre na 120+ fps-a u 1440p.

Koliko traju reaktivirani vaučeri, u mejlu nema informacija o tome do kada treba da se iskoriste.

Koliko traju reaktivirani vaučeri, u mejlu nema informacija o tome do kada treba da se iskoriste.
Ja sam jedan iskoristio posle pa oko godinu dana, pošto sam bio zaboravio da su mi pola iznosa prvobitnog vaučera vratili.😁😄
Mislim da su to bili neki vaučeri oko nove godine ili tako nešto.

Vidi se da je kupovna moć stanovništva visoka kad moraju da nam daju popust na magičnu tablu za crtanje. Tuga..... Šta je sledeće, kubik drva na akciji...

Otkazao sam porudzbinu na Ananasu, vracene su mi pare pod statusom “rezervisano”. Da li je neko imao iskustva sa tim, kada ce mi taj iznos biti na raspolaganju? Prosli put kada sam otkazivao novac je odmah bio raspoloziv.

Vidi se da je kupovna moć stanovništva visoka kad moraju da nam daju popust na magičnu tablu za crtanje. Tuga..... Šta je sledeće, kubik drva na akciji...
Ta ista tabla koja je samo sat vremena bila na neverovatnom, nikad većem popustu, ima da se nađe za isti novac drugde. A ta navodna stara cena od 2670 nema veze sa realnošću. Tabla je na drugim mestima par stotina dinara skuplja po redovnoj ceni. Osim za par stvari, ovi njihovi navodni black friday popusti su izmišljotina. Da ne kažem prevara.

Inče, plava boja nije u modi, nikad nećeš prodati te plave kantice i lopatice 😀

Ne verujem jer im je i dalje ta stranica aktuelna i pise da ce biti aktivna do 30.11.
Ovo je vise kao neko dodatno snizenje cena u poslednjoj rundi. Sto je u sustini i normalno jer ove nedelje je ipak Black Friday.
Radije bih da za sam vikend bude dobrih popusta, a pre toga nista. Nego da ide kao i ovo da se cene preko noci povecaju, a ujutru sokantno snizenje na istu cenu kako su bile i pre.
Naravno, cast izuzetcima.

edit
Dnevni popusti i dalje rade 😉

Poslednja izmena:
Jel postoji neka varijanta da se iskoristi vaučer od 500 din ako je proizvod 4999 din?
Probao sam da dodam još neku sitnicu od iste firme ali onda je poštarina mnogo veća i u suštini sam na istom kao pre vaučera.

Ja sam maloprije uspio da iskoristim vaučer koji sam dobio juče u 10h, tako da je prošlo više od 24h, pa čisto da znate da postoji šansa da se mogu i kasnije iskoristiti.

Jel postoji neka varijanta da se iskoristi vaučer od 500 din ako je proizvod 4999 din?
Probao sam da dodam još neku sitnicu od iste firme ali onda je poštarina mnogo veća i u suštini sam na istom kao pre vaučera.
Pa ubaci neki proizvod od istog prodavca koji je najjeftiniji tako da predje 5000, tako sam ja malopre uradio
IMG_3586.png
IMG_3584.jpeg
I spicio kupon i preciscivac ispao bas povoljno

I ja isto uradio, samo dodao jedne vlazne maramice 🙂

Spark ima više lokacija/magacina sa kojih isporučuje robu, pa je u tom slučaju verovatno taj adapter na drugoj lokaciji i zbog toga ti računaju dodatnu poštarinu.
U ovom slučaju kada je jedan predmet sa oznakom "a brzo" najbolje je naći neki predmet/sitnicu sa istom oznakom (kao onaj gore ukras za jelku) i tu ne bi trebalo da bude dodatne poštarine.

Vise mi ne izlazi onaj greb greb za kupone, jel i drugima tako ili je do browsera?

Nazad
Vrh Dno