***, meni trebaju kolica sa zimskim gumama...Evo, culi su te 🙂
***, meni trebaju kolica sa zimskim gumama...Evo, culi su te 🙂
Ja sam jedan iskoristio posle pa oko godinu dana, pošto sam bio zaboravio da su mi pola iznosa prvobitnog vaučera vratili.😁😄Koliko traju reaktivirani vaučeri, u mejlu nema informacija o tome do kada treba da se iskoriste.
Vidi se da je kupovna moć stanovništva visoka kad moraju da nam daju popust na magičnu tablu za crtanje. Tuga..... Šta je sledeće, kubik drva na akciji...
Ta ista tabla koja je samo sat vremena bila na neverovatnom, nikad većem popustu, ima da se nađe za isti novac drugde. A ta navodna stara cena od 2670 nema veze sa realnošću. Tabla je na drugim mestima par stotina dinara skuplja po redovnoj ceni. Osim za par stvari, ovi njihovi navodni black friday popusti su izmišljotina. Da ne kažem prevara.Vidi se da je kupovna moć stanovništva visoka kad moraju da nam daju popust na magičnu tablu za crtanje. Tuga..... Šta je sledeće, kubik drva na akciji...
Pa ubaci neki proizvod od istog prodavca koji je najjeftiniji tako da predje 5000, tako sam ja malopre uradioJel postoji neka varijanta da se iskoristi vaučer od 500 din ako je proizvod 4999 din?
Probao sam da dodam još neku sitnicu od iste firme ali onda je poštarina mnogo veća i u suštini sam na istom kao pre vaučera.

U temi za vaučere sam podelio 20-ak koji važe do večeras, akp ti treba, imaš tamoNema vise vaucera od 500 din?Ukinuli?
Pa ubaci neki proizvod od istog prodavca koji je najjeftiniji tako da predje 5000, tako sam ja malopre uradio
Pogledajte prilog 514159
Pogledajte prilog 514160
I spicio kupon i preciscivac ispao bas povoljno
Verovatno je spark abrzo, a samo spark se vode kao dva različitaPa odradio sam to, dodao neki adapter od 15 din istog prodavca i digao mi poštarinu na oko 700 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari