Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Dajte mi predloge za tastaturu. Mora da bude:
  • bežična
  • full size sa uobičajenim razmakom izmedju numpad, cursor i main delova, ne neka kompakt srania i sabijanje dugmića
  • tiha. Ako je mehanička, neću da menjam tastere da bi se postigla tišina, dakle, mora da bude oob tiha.
  • crna/tamnosiva/grafitna boja
  • kvalitetna (da izgura 5 godina upotrebe bez problema)
  • $60 > cena > $50
Poželjno je/može da ima, ali nije presudno:
  • osvetljenje, ali ne RGB i ostala psihodelija, samo belo (hehehe)
  • radi na AA/AAA baterije
  • multimedijalne tastere (ako ih ima, mora da ima za zvuk obavezno)
Nije važno:
  • Marka/model
  • mehanička/membranska
  • miš
Najbolji su predlozi iz ličnog iskustva.

Poslednja izmena:
Misliš: 60$ > cena > 50$ ?

Da li je neko naisao na radnje koje imaju ogromne cene ali zato i ogromne kupone? Tipa cena je 40$ ali imaju kupon od 30$ za taj predmet. Bila je skoro ona Akhifi audio radnja pa mi treba nesto slicno da probam da stignem ove vece AE kupone

Vidi Mibro i Black Shark, dobra ideja inace, ja lovim da ubijem 2 kupona od 10$ na 50$

12 komada drzaca-nosaca za kablove. Crni 1.98$ I 900 novcica , beli 1.80$.
I just found this on AliExpress:
US $9.02 | Toocki LX06 Cable Organizer Magnetic Wire Clips 6/12PCS for Mobile Phone Cables Power Strip Keybord Earphons Magnet Cable Winder
Uskoro će nam trebati nosač nosača kablova za kablove 🤣

Poslednja izmena:
Moze preporuka za malo jace H4, LED sijalice za auto, zute 3000-4000 kelvina, oko 30 evra.

US $31.61 | X5P 140W H7 LED Headlight Bulbs 14000LM H1 H8 H4 H7 H11 hb3 hb4 9005 9006 9012 Car LED fog Lights H4 Car Bulbs

Види и код других ако су распродали h4. Хвале их људи, наручио сам их пре десетак дана...

Vise mi se svidja beli, jel ok taj mis, nije mi poznat?

Vise mi se svidja beli, jel ok taj mis, nije mi poznat?

Za 14$ ima Razer DeathAdder Essential (standardna cena, bez kupona i novčića). Taj Razer ima bolji polling rate of MX Mastera 4.
Ovo je Shark Attack je neko sranjce sa lošim senzorom; bolje kupi u Lidlu miš za 500 din. Isto je.

Update: zapravo ima i za puno manje. Pod pretpostavkom da je original, pošto je AE leglo kopija...

Screenshot 2025-11-21 at 16.19.29.png

Zapravo nisam ni znao da su kopije toliko ponovo uzele maha na AE... Poručio sam bio Logitech MX Anywhere 3, oko 35$. Tek posle vidim komentare da je miš teška kopija. Već poslali ovi prevaranti. Međutim desio se tada onaj cunami tamo, pa su mi otkazali isporuku i vratili pare.

Poslednja izmena:
Prošle godine sam uzeo dva komada DeathAdder Essential, jedan za 65din, drugi za 400din i oba su bila original. Ove godine još nisam video ponudu za koju u recenzijama nisu naveli da je kopija.

Uzeo sam ga i ja na Euro24 za 3.71$ i dao sam ga bratancu, josu dusu vadi i softver ga vidi kao original, cak mi je i ovako izgledao kao original, sad ne znam kakvi su.

Elem, mislim da moze nize sa kuponima od ovih 18$ koliko je sad

US $24.02 | Attack Shark X11 Tri-Mode Connection 2.4GHz/Wired/Bluetooth PAW3311 22K000DPI 400IPS RGB PC Gaming Mouse

Prošle godine sam uzeo dva komada DeathAdder Essential, jedan za 65din, drugi za 400din i oba su bila original. Ove godine još nisam video ponudu za koju u recenzijama nisu naveli da je kopija.

ja sam moji doduse platio 16$, ali ga Razer software prepoznaje bez problema i sve funkcije rade sasvim normalno

2025-11-21_16-56-28.png

Uzeo sam ga i ja na Euro24 za 3.71$ i dao sam ga bratancu, josu dusu vadi i softver ga vidi kao original, cak mi je i ovako izgledao kao original, sad ne znam kakvi su.

Elem, mislim da moze nize sa kuponima od ovih 18$ koliko je sad

US $24.02 | Attack Shark X11 Tri-Mode Connection 2.4GHz/Wired/Bluetooth PAW3311 22K000DPI 400IPS RGB PC Gaming Mouse
Imam ja x11 uzet pre dva, tri meseca. Lagan mis, lepo lezi u ruci. Baterija traje od 7 do 10 dana zavisno od koriscenja i relativno se brzo puni. Za te pare vise nego solidan mis

9.26$

US $99.99 | YI Pro 2K Home Wifi Surveillance Camera Enhanced Night Vision, Baby Monitor Security Protection Compatible with Smart Home
Da li ove kamerice (ne mora konkretno ova) imaju live snimak u smislu da može da se otvori neki app i gleda uživo, a paralelno da snima na karticu? Ne zanima me cloud storage. Ima li neka sa onvif?

Potrebna je kao bebi monitor, pa se dvoumim između ovakvih kamera ili na temu neke 720p u kompletu sa malim monitorom tipa ovoga
https://share.temu.com/5Kj2kpNC5EB

Sve imaju svoju aplikaciju ,gde moze da se gleda uzivo ,neke imaju hot spot za direktno kacenje na kameru al vecina mora da se prikaci na net .720p je slaba rezolucija u danasnje vreme.

Pretpostavljam da ove sa temua imaju neki hotspot, čim nema aplikacije uopšte, mada odbija ta 720p rezolucija.

Nazad
Vrh Dno