Dali74
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.11.2021
- Poena
- 145
Nord 4 prijavljuje Supervooc kad ga priključim na Toocki 67W. USB tester pokazuje 8,78V 2,94A 25,9 WOneplus koristi Supervooc protokol punjenja koji je specifican tj. drugaciji od ostalih sto nagura jacinu struje umesto voltazu tokom punjenja. Nijedan od ovih toocki, essager, rocoren, ugreen, anker i ostali ne podrzavaju Supervooc. Moras da trazis originalni punjac Oneplus, Oppo ili Realme telefona koji svi koriste supervooc ili neku varijaciju vooc protokola. Na aliexpress-u ima dosta jeftinih kopija od 8-15 evra koje su potpuni scam a najgore sto ih klovnovi sa kupujemprodajem prodaju kao "100% originalni stigli uz telefone" a rade za max 2 punjenja pa crknu ili pune klasicnom brzinom od 10w. Imas dve opcije: Ili da kupis sa Oneplus websajta ili da mi verujes na rec za ovaj koji sam kupio sa aliexpress-a https://a.aliexpress.com/_Eu8Ns3S
Radi vec mesecima bez problema i sa provereno (usb tester) tacnom brzinom
Koristim ih. Sta znam kapice ko kapice ionako ih kradu na nedeljnom nivou. Ono sto mi se ne svidja je da se na inikatoru uočava da nešto nije u redu tek kad pritisak padne uveliko ispod 2 bara. Mislim ok je svakako, pogotovu za neiskusnije vozače koji ne mogu da primete da je guma ispustila dok ne ljosne na ispod jednog bara. Inače jedna je bila nešto pokvarena pa mi je sje*ala i ventil. Al ajde ja kažem da je to izolovan slučaj. Za te pare probaj svakako...Jel probao neko ove kapice sa indikacijom? 0.95$
I just found this on AliExpress:
US $7.18 | Universal Car Tire Pressure Cap 4Pcs/Set Tire Pressure Monitoring System Vehicles Exterior Styling Accessories For All The Cars
![]()
Universal Autoreifen Druck kappe 4 teile/satz Reifendruck überwachungs system Fahrzeuge Außen Styling Zubehör für alle Autos - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nesto me kopka ...
Ok, pogledaću. Tester ne čita protokol, relefon spojen na 50%To mi vise lici na usb pd protocol od 27w. Moguce da je i supervooc od 33w ali opet, cisto sumnjam da taj toocki punjac to podrzava. Da li usb tester cita samo vrednosti ili ima protocol detection? U svakom slucaju, proverite opet kada je telefon ispod 10%, jer svi ti protokoli postepeno smanjuju jacinu u zavisnosti od % baterije. Ako predje 6A onda je najverovatnije supervooc i toocki propusta ogromnu priliku da to reklamira
Deluje mi da je ipak malo blize 400e nego 300. Madjari krecu od 310e ali kad im posaljes poruku druga je to cena.Kod nas možeš da ga nađeš za 300~ evra.
Dobar i proveren je asometech. Dosta nas je uzimalo i koristi bez problema njihov ovde dobro poznati model od 65w.Valjda li čemu ovaj brend?
Niste pravi geekovi ako ne kupite ovo:
Deluje mi da je ipak malo blize 400e nego 300. Madjari krecu od 310e ali kad im posaljes poruku druga je to cena.
Kod nas možeš da ga nađeš za 300~ evra. Na ovih 280 dolara dodaj još 90~ za pdv i carinu pa izlazi 320~ evra. Nemaš računicu.
Meni 4 paketa sa tim kodom nisu naplacena.za ove nove pakete sto se dobije CN... a Posta ne zna da namesti da se prebaci na PJ...RS sto idu izgleda direktno CHN - SRB, naplacuje se pdv na bilo koji iznos, uzeo nesto na AE, za 11$ stavili vrednost 99din i naplatili mi u Posti 20din

A jesi ga pitao ima li na stanju i jel navedena cena aktuelna ?
To ti je lezarina ja mislimza ove nove pakete sto se dobije CN... a Posta ne zna da namesti da se prebaci na PJ...RS sto idu izgleda direktno CHN - SRB, naplacuje se pdv na bilo koji iznos, uzeo nesto na AE, za 11$ stavili vrednost 99din i naplatili mi u Posti 20din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari