Oneplus koristi Supervooc protokol punjenja koji je specifican tj. drugaciji od ostalih sto nagura jacinu struje umesto voltazu tokom punjenja. Nijedan od ovih toocki, essager, rocoren, ugreen, anker i ostali ne podrzavaju Supervooc. Moras da trazis originalni punjac Oneplus, Oppo ili Realme telefona koji svi koriste supervooc ili neku varijaciju vooc protokola. Na aliexpress-u ima dosta jeftinih kopija od 8-15 evra koje su potpuni scam a najgore sto ih klovnovi sa kupujemprodajem prodaju kao "100% originalni stigli uz telefone" a rade za max 2 punjenja pa crknu ili pune klasicnom brzinom od 10w. Imas dve opcije: Ili da kupis sa Oneplus websajta ili da mi verujes na rec za ovaj koji sam kupio sa aliexpress-a https://a.aliexpress.com/_Eu8Ns3SU redu, mogu ja da gledam to, ali me zanimaju konkretna iskustva ljudi, svi znamo koliko specifikacije znace na aliexpress-u 😆
Cekaj, tu mora i neki adapter? Nadam se da nije klimav kao ono nekad 😆 . Ma ja na KP ne verujem prodavcima, strah me da me ne *****u, a puknem 50EUR.Oneplus koristi Supervooc protokol punjenja koji je specifican tj. drugaciji od ostalih sto nagura jacinu struje umesto voltazu tokom punjenja. Nijedan od ovih toocki, essager, rocoren, ugreen, anker i ostali ne podrzavaju Supervooc. Moras da trazis originalni punjac Oneplus, Oppo ili Realme telefona koji svi koriste supervooc ili neku varijaciju vooc protokola. Na aliexpress-u ima dosta jeftinih kopija od 8-15 evra koje su potpuni scam a najgore sto ih klovnovi sa kupujemprodajem prodaju kao "100% originalni stigli uz telefone" a rade za max 2 punjenja pa crknu ili pune klasicnom brzinom od 10w. Imas dve opcije: Ili da kupis sa Oneplus websajta ili da mi verujes na rec za ovaj koji sam kupio sa aliexpress-a https://a.aliexpress.com/_Eu8Ns3S
Radi vec mesecima bez problema i sa provereno (usb tester) tacnom brzinom
Jao jeste, ja sam kupio drugi jer taj koji dodje nije nikakav. Ovo me izaslo 50 dinara uz novcice i kupon, mozda moze da se nadje slicni popust https://a.aliexpress.com/_EH3MUcyCekaj, tu mora i neki adapter? Nadam se da nije klimav kao ono nekad 😆 . Ma ja na KP ne verujem prodavcima, strah me da me ne *****u, a puknem 50EUR.
Nisi lepo kopirao link.Ovo deluje baš povoljno uz coine
I just found this on AliExpress:
€11.15 | 8 in 2 USB HUB With Splitter Card Reader, USB C Port, USB 3.0 / 2.0, SD/TF Splitter Card Reader, Docking Station
https://a.aliexpress.com/_EQ2HZ yo
Ima li neki sa više USB C za slične pare? 👀Ja sam ovo uzeo (600~ dinara) :
![]()
Intervention USB Hub 4 Ports abs 10 Gbit/s USB Hub 3,2 Gen 2 Adapter für MacBook Pro Air M1 PC Laptop Zubehör USB C Hub Splitter 3,0 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Samo iz razloga što ima dodatno napajanje (5V/2A). Nema ove portove za kartice i sl, fokus isključivo na USB portove jer su u deficitu.
Vention ima i verziju 2 A 2 C, takav imam ja. Platio sam 2e pocetkom godineIma li neki sa više USB C za slične pare? 👀
Znači sad su cene manje više teško klepanje...Vention ima i verziju 2 A 2 C, takav imam ja. Platio sam 2e pocetkom godine
Ja sam ih davno uzeo, par kompleta. U Beogradu su mi trajali dva dana dok ih nisu poskidali, zatim sam ih stavio kada sam isao u GR, racunam, dobro ce doci na putu. I, naravno, i tamo su mi ih skinuli, neki klinci. Tako da... nije losa stvar ukoliko ti ih ne maznu.Jel probao neko ove kapice sa indikacijom? 0.95$
I just found this on AliExpress:
US $7.18 | Universal Car Tire Pressure Cap 4Pcs/Set Tire Pressure Monitoring System Vehicles Exterior Styling Accessories For All The Cars
![]()
Universal Autoreifen Druck kappe 4 teile/satz Reifendruck überwachungs system Fahrzeuge Außen Styling Zubehör für alle Autos - AliExpress 34
Nosam Mark Ryden 5 godina ,stariji model.Pozdrav ekipa 👋 da li je neko kupovao ranac na AE? Konkretno mi treba za laptop, powerbank, punjac, 2-3 kabla i po koju sitnicu da stavim. Bitno mi je da je vodootporan i da ima anit-theft. Gledao sam Mark Ryden brend, ali nisam nasao nista konkretno, ali svakako ima lepih modela. Tako da ako imate preporuku, slobodno pisite 🍻
Tipa ovako nesto jurim![]()
MARK RYDEN Anti Theft Backpack Men Multifunctional USB Water Repellent (15.6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Moguće, najpre ako je region Makedonija, a adresa u Srbiji. Zna tu da bude zazlike u dostavi.Kada dodam u korpu dozvoljava mi da odaberem "AliExpress Standard", ali kada kliknem na checkout, prebaci me na "AliExpress Premium Shipping".
Ima li neka fora da ipak prođe sa AliExpress Standard?
Probao sam preko Srbije, Makedonije - i dalje isto.
![]()
FITCENT Herzfrequenzmesser-Brustgurt mit HR-Display ANT+ Bluetooth Dual HRM für Zwift Strava Polar Garmin Uhren - AliExpress 18
Ja sam ih davno uzeo, par kompleta. U Beogradu su mi trajali dva dana dok ih nisu poskidali, zatim sam ih stavio kada sam isao u GR, racunam, dobro ce doci na putu. I, naravno, i tamo su mi ih skinuli, neki klinci. Tako da... nije losa stvar ukoliko ti ih ne maznu.
Koristim stariji model vec 7god, odlicni su ranceviPozdrav ekipa 👋 da li je neko kupovao ranac na AE? Konkretno mi treba za laptop, powerbank, punjac, 2-3 kabla i po koju sitnicu da stavim. Bitno mi je da je vodootporan i da ima anit-theft. Gledao sam Mark Ryden brend, ali nisam nasao nista konkretno, ali svakako ima lepih modela. Tako da ako imate preporuku, slobodno pisite 🍻
Tipa ovako nesto jurim![]()
MARK RYDEN Anti Theft Backpack Men Multifunctional USB Water Repellent (15.6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Prazna im prodavnica, prebacivao EU i USA trziste i dalje je prazna, nemaju nista izlistano 🥲Nosam Mark Ryden 5 godina ,stariji model.
Odavde https://markryden.aliexpress.com/store/2718012?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.2.26691802hlsJwC

Nije glomazan,a po meni je lepsi od predhodnog modela,posto celi gornnji deo je kao dugme,ne samo ona mala sto je pre imao.Nije glomazan? Da li radi samo sa Google home ili Aleksom, ili je potrebna neka aplikacija pa zatim integracija u Google home ili Aleksu?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari