Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Moj xiaomi 13t pro se puni kao quick tako da slabo. Posto mi na oridzidzi punjacu ide 0 do 100 za 20min.

U redu, mogu ja da gledam to, ali me zanimaju konkretna iskustva ljudi, svi znamo koliko specifikacije znace na aliexpress-u 😆
Oneplus koristi Supervooc protokol punjenja koji je specifican tj. drugaciji od ostalih sto nagura jacinu struje umesto voltazu tokom punjenja. Nijedan od ovih toocki, essager, rocoren, ugreen, anker i ostali ne podrzavaju Supervooc. Moras da trazis originalni punjac Oneplus, Oppo ili Realme telefona koji svi koriste supervooc ili neku varijaciju vooc protokola. Na aliexpress-u ima dosta jeftinih kopija od 8-15 evra koje su potpuni scam a najgore sto ih klovnovi sa kupujemprodajem prodaju kao "100% originalni stigli uz telefone" a rade za max 2 punjenja pa crknu ili pune klasicnom brzinom od 10w. Imas dve opcije: Ili da kupis sa Oneplus websajta ili da mi verujes na rec za ovaj koji sam kupio sa aliexpress-a https://a.aliexpress.com/_Eu8Ns3S

Radi vec mesecima bez problema i sa provereno (usb tester) tacnom brzinom

Oneplus koristi Supervooc protokol punjenja koji je specifican tj. drugaciji od ostalih sto nagura jacinu struje umesto voltazu tokom punjenja. Nijedan od ovih toocki, essager, rocoren, ugreen, anker i ostali ne podrzavaju Supervooc. Moras da trazis originalni punjac Oneplus, Oppo ili Realme telefona koji svi koriste supervooc ili neku varijaciju vooc protokola. Na aliexpress-u ima dosta jeftinih kopija od 8-15 evra koje su potpuni scam a najgore sto ih klovnovi sa kupujemprodajem prodaju kao "100% originalni stigli uz telefone" a rade za max 2 punjenja pa crknu ili pune klasicnom brzinom od 10w. Imas dve opcije: Ili da kupis sa Oneplus websajta ili da mi verujes na rec za ovaj koji sam kupio sa aliexpress-a https://a.aliexpress.com/_Eu8Ns3S

Radi vec mesecima bez problema i sa provereno (usb tester) tacnom brzinom
Cekaj, tu mora i neki adapter? Nadam se da nije klimav kao ono nekad 😆 . Ma ja na KP ne verujem prodavcima, strah me da me ne *****u, a puknem 50EUR.

Ovo deluje baš povoljno uz coine

I just found this on AliExpress:
€11.15 | 8 in 2 USB HUB With Splitter Card Reader, USB C Port, USB 3.0 / 2.0, SD/TF Splitter Card Reader, Docking Station
https://a.aliexpress.com/_EQ2HZ yo

Pozdrav ekipa 👋 da li je neko kupovao ranac na AE? Konkretno mi treba za laptop, powerbank, punjac, 2-3 kabla i po koju sitnicu da stavim. Bitno mi je da je vodootporan i da ima anit-theft. Gledao sam Mark Ryden brend, ali nisam nasao nista konkretno, ali svakako ima lepih modela. Tako da ako imate preporuku, slobodno pisite 🍻

Tipa ovako nesto jurim

Poslednja izmena:
Ja sam kupio pederusu od ovog brenda i odlicna je, a odlicno se i pokazala tokom vremena.

Ako vam izbaci one zigbee uticnice sa merenjem potrosnje od 20A ispod 5$ preko coinsa/kupona, javljajte
Na temu mi ne izbacuje one kvalitetnije okrugle

Ja , ali dao sam mojoj zeni, ja nemam trenutno kola 😀

Jel probao neko ove kapice sa indikacijom? 0.95$

I just found this on AliExpress:
US $7.18 | Universal Car Tire Pressure Cap 4Pcs/Set Tire Pressure Monitoring System Vehicles Exterior Styling Accessories For All The Cars
Ja sam ih davno uzeo, par kompleta. U Beogradu su mi trajali dva dana dok ih nisu poskidali, zatim sam ih stavio kada sam isao u GR, racunam, dobro ce doci na putu. I, naravno, i tamo su mi ih skinuli, neki klinci. Tako da... nije losa stvar ukoliko ti ih ne maznu.

Pozdrav ekipa 👋 da li je neko kupovao ranac na AE? Konkretno mi treba za laptop, powerbank, punjac, 2-3 kabla i po koju sitnicu da stavim. Bitno mi je da je vodootporan i da ima anit-theft. Gledao sam Mark Ryden brend, ali nisam nasao nista konkretno, ali svakako ima lepih modela. Tako da ako imate preporuku, slobodno pisite 🍻

Tipa ovako nesto jurim
Nosam Mark Ryden 5 godina ,stariji model.
Odavde https://markryden.aliexpress.com/store/2718012?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.2.26691802hlsJwC

Kada dodam u korpu dozvoljava mi da odaberem "AliExpress Standard", ali kada kliknem na checkout, prebaci me na "AliExpress Premium Shipping".
Ima li neka fora da ipak prođe sa AliExpress Standard?

Probao sam preko Srbije, Makedonije - i dalje isto.

Moguće, najpre ako je region Makedonija, a adresa u Srbiji. Zna tu da bude zazlike u dostavi.

Ja sam ih davno uzeo, par kompleta. U Beogradu su mi trajali dva dana dok ih nisu poskidali, zatim sam ih stavio kada sam isao u GR, racunam, dobro ce doci na putu. I, naravno, i tamo su mi ih skinuli, neki klinci. Tako da... nije losa stvar ukoliko ti ih ne maznu.

imao sam metalne sa hondinim znakom, kradene 2 puta, u međuvremenu stavim dash cam i povežem je na OBD konektor tako da ima direktno napajanje i snima 24 sata. Stavio treći set kapica, posle dva dana nahvatam klinca iz ulice. Da ne ulazim dalje u detalje, sada opet imam 3 kompletna seta kapica, plus za bmw, audi, mercedes, vw itd.

Tipa ovako nesto jurim
Koristim stariji model vec 7god, odlicni su rancevi

Nije glomazan? Da li radi samo sa Google home ili Aleksom, ili je potrebna neka aplikacija pa zatim integracija u Google home ili Aleksu?

Nije glomazan? Da li radi samo sa Google home ili Aleksom, ili je potrebna neka aplikacija pa zatim integracija u Google home ili Aleksu?
Nije glomazan,a po meni je lepsi od predhodnog modela,posto celi gornnji deo je kao dugme,ne samo ona mala sto je pre imao.
Sonoff koristi svoj eWelink aplikaciju,a radi i sa Salute,IFTTT,Alexa,Alice,Google home i Samsungov SmartThings...I da Matter kompatibilan-sto je kako sam citao kao neki most izmedj svega i svacega

Fotka je ovakva,posto sam ga vec zalepio za orman.

IMG_20251119_150752.jpg

Nazad
Vrh Dno