Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li se pojavilo neko externo kuciste za 3,5 diskove, a da je sto manje?
Ja kupila ovu kutijicu prošle godine

s tim što je meni ispao 12-ak evra. Trebalo mi nešto tog tipa, merkala ovde neke Gembirde, na kraju uzela ovaj i nisam se pokajala, jako lepa i funkcionalna stvar.
Trenutno mi u njemu sedi hdd od 2 tb, taman za solidan backup 🙂
Inače dimenzija 18,5x11x3 cm.

Uzmes ovo kao ja i meris na svakom kablu.

Popust nije dobar jer sam ga platio 1.2$.

I just found this on AliExpress:
US $5.67 | Essager USB C 3.0 OTG Adapter Type C To USB Type C PD 240W Digital Display Data Data Adapter 100W For Macbook Pro Air Samsung
Da nisi nekad naleteo na kabl 20-30cm za powerbank USB C na C sa ekranom? Tražim ne mogu da nađem, ako ne nađem uzeo bi onda ovo jedno da imam. Ne mogu kabl od 1m po rancu, džepovima.

Да ли је неко куповао DP to HDMI кабл на Алију/Тему и који су се показали као добри?
Треба ми за повезивање картице и ТВ-а, пожељно да је HDMI 2.1, дужина 2-3 метра

Dajte preporuku za neki brzi punjač cca 100w da brzo puni pre svega xiaomi i honor modele. Poželjno do 20ak dolara.

Toocki i essager pune 67w xiaomi, a za honor nisam naisao nijedan da ide brze od 33.

Kako bre 9 dolara? Kakve madjije radite? 😃 Mene izašlo 16.5 dolara.
Sad za ozbiljno, možda je bilo reči, ali nisam ispratio. Jel to neki kuponi ili? Ja imao samo neki kupon 3 dolara na 15+. Sad gotovo, nego da znam za ubuduće...

e moj brale, Sloba je to 🙂

Nude povremeno ispod 10$ uz kupone i novčiće...
image.jpg

Kako bre 9 dolara? Kakve madjije radite? 😃 Mene izašlo 16.5 dolara.
Sad za ozbiljno, možda je bilo reči, ali nisam ispratio. Jel to neki kuponi ili? Ja imao samo neki kupon 3 dolara na 15+. Sad gotovo, nego da znam za ubuduće...
I meni isto! Čekam ovaj punjač još od letos, nisam ga video za ispod 10$. Sloba mađioničar. 😛

Ima li neka fora za nabavku 3usd kupona? Potrosih par komada ali se vec par dana ne vraćaju.

Alijevi kuponi se mogu iskoristiti samo jednom po nalogu tokom rasprodaje. Jedino da probaš neki drugi po regionima.

Na tu cenu je bio uključen neki popust od 3$ koji se nije obračunavao na kraju, tako da na ove xene treba dodati +3$.
Upravo sam poručio Anker P20i za ~11€ preko MKD novčića i uz kupon radnje 😉

Jel imao ko problema da poveže ponovo ovu utičnicu na zigbee hub? Bila je povezana godinu dana. Danas promenim modem za net i treba sve da resetujem po kući. I nema šanse da je povežem. Takođe smart sijalicu pokušavam 100x da ubacim u pairing mod ali nema šanse. Ovo kao da je za povezivanje jednom i nikad više.

Prilozi

• IMG_4615.jpeg
    IMG_4615.jpeg
    148.9 KB · Pregleda: 87
  • IMG_4614.jpeg
    IMG_4614.jpeg
    43.7 KB · Pregleda: 24
  • IMG_4616.jpeg
    IMG_4616.jpeg
    59.8 KB · Pregleda: 82
Po meni što se adaptera tiče a da se pokrije i punjenje laptopa neki sweet spot je 67w ili 100w 3-4 porta za 7-10$ od ovih osrednjih po kvalitetu brendova.

2.06$ za 128GB uz globalni Ali kupon od 2$ na 10$ i uz kupon prodavnice od 1.41$ + novcice, ja se zeznuh i ne uzeh veci kupon prodavnice ali nije ni neka razlika u ceni, oko 60c.

I just found this on AliExpress:
US $10.39 | KODAK K113 Mini USB Flash Drive USB3.2 Pen Memory Drive High Speed 140MB/s 16GB 32GB 64GB 128GB UDisk Portable Memory for Car PC

9$ ga platih
US $23.10 | Essager 100W US/KR Plug USB Type C GaN Charger For Laptop Macbook PD Fast Charging For iPhone 16 15 14Pro Samsung Charge Adapter
Da li ovom brzinom puni sve telefone, recimo oneplus 13R? Kupio bih kvalitetan punjac koji ne bih menjao neko vreme. Znaci da li je univerzalan jer znam da punjaci jednog proizvodjaca ne pune recimo istom brzinom telefone drugog proizvodjaca, iskusio sam to.

Hteo bih da kupim i jedan kvalitetam HDMI kabal, koji moze da podrzi 2.1 standard i veca osvezavanja, standardne duzine, da li ima nesto povoljno trenutno i kog proizvodjaca da gledam posto nisam nikada kupovao ovu vrstu robe na aliexpress-u?

Nazad
Vrh Dno