Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Zakaci ovo nekako... 1070 din sa ptt videcemo jel cemu

Prilozi

• 12333333333333333333.jpg
    12333333333333333333.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 49
Zakaci ovo nekako... 1070 din sa ptt videcemo jel cemu
Mislim da to moze da radi samo sa I feel/Follow me opcijom. Probao sam sa starom klimom hladjenje i jako brzo vrati sav vazduh ka klimi i poremeti termostat. Fakticki treba da se setuje temperatura na minimum, verovatno je isto i sa grejanjem.

^ nemam pojma.. vazno da mi ne bije u glavu dok sedim za komp i da ne uspavljuje a koliko mi se cini daje efekat

@vlada3 pre sam imao normalnu vox klimu mogao si da podesis kako zelis. Da li napred ili dole dok si u krevetu ova sad krilca na Vivax nicemu ne sluze :poop:

@vlada3 pre sam imao normalnu vox klimu mogao si da podesis kako zelis. Da li napred ili dole dok si u krevetu ova sad krilca na Vivax nicemu ne sluze :poop:
Razumem u potpunosti, imao sam Samsung koji je otvarao krilo na gore, obrnuto od vecine klima. Fakticki, vazduh je morao da ide na dole umesto ka plafonu, ne znam sta su hteli sa tim ali je bio totalni promasaj. Probao sam sa tim plastikama i nije mi uspelo jer se vazduh vracao ka klimi.
Inace, na Midea Solistice je zaista sjajno to reseno, krilo se vrti maltene oko ose za 180 stepeni pa moze da duva u svim pravcima poprilicno efikasno.

Nazad
Vrh Dno