To nije napredan sistem već prisilno gušenje izduva klime smanjivanjem protoka vazduha klapnom. Vazduh umesto da slobodno prolazi on ide kroz rupice. To radi samo na hladjenju i za hladjenje je ok, pošto hladan vazduh pada dole, ali za grejanje nije. Svaka klima ima tihi, noćni režim, podigni krilca na gore i neće biti promaje, biće sličan efekat na grejanju. Samo će efikasnost biti jako loša.Koje klime imaju napredan fan/ sistem izduvavanja- (4d), tako da ne udaraju u lice? Promaja mi stvara problem...
Pa imaju li usmerivaci opciju da se usmere i horizontalno i vertikalno? Ili samo vertikalno kao na vecini klima?Ja na tcl taj odzgo ne mogu da ukljucim ovaj mod kad je na grejanju...citao sam jos negde da to radi samo prilikom hladjenja
A inace usmerivaci dobro rade...
Ima opcija, i kroz app na fon i na daljinac..i to okej radi bas sam probao..Pa imaju li usmerivaci opciju da se usmere i horizontalno i vertikalno? Ili samo vertikalno kao na vecini klima?
imas citavu temu o ovoj klimi, pronjuvajPozdrav. Planiram da uzmem klimu 18k btu i gledam hisense energy pro x, ima dosta dobru specifikaciju. Da li ima neko iskustvo sa ovom klimom?
Predlažem da napravite "sticky" temu Budžet klime za grijanje i ljudima obrazložite šta se do sada pokazalo kao najbolje, pa onda mogu znati uporedno i ganjati akcije i kupone, umjesto što se doslovce svaki dan pojavi neki "padobranac" koji bane i ne da mu se listati teme.Ima ovde X preporuka za budžet klime koje su se solidno pokazale na grejanju.
| Model | Pheating nominalno grij. +7 °C | ulaz el.en. grij na +7 °C | PdesignC Cooling +35 | Radni opseg °C | PdesignH Heating -7°C | Tbivalent -7 | TOL -10 | SCOP | Max Protok vazduha m3/času | Masa unutraš. jedinice | Masa vanjske jedinice | Grijač vanjske jedinice | Količina rashladnog sredstva |
| 18 Pearl Premium | 5.8 kW | 1.51 kW | 5.30 kW | -15 do +43 | 4.60 kW | 4.07 kW | 3.70 kW | 4.6 | 980/2700 | 11.6 kg | 37.8 kg | dupli | 1100 g R32 |
| 12 Pearl Premium | 3.9 kW | 1.05 kW | 3.3 kW | -15 do +43 | 2.8 kW | 2.48 kW | 2.34 kW | 4.6 | 670/2280 | 8,5 kg | 28.5 kg | dupli | 650g R32 |
Nadam se da ce biti i MODovane verzije, CUSTOM ROMovi, otkljucani BOOTLOADERI i sl..Tada ce japanci nestati kao rukom odneseni..Ove godine je TCL hit...
Svake godine stižu nove nade budžet scene... a manje, više, radi se o uređajima sličnih karakteristika. Ali kada dođe Šaomi, tisuće poklonika će osetiti toplotu oko srca, kolena će zadrhtati, a ruka sama krenuti ka novčaniku i eto ga hit za 2026.
Isto ja tako prve zime uklapao-lepio korice od nekog starog poklon kalendara iz 2020 godine koji mi se tu vukao, da usmerim skroz na dole da duva ( ne moze kmcc bas skroz na dole ) pa kasnije provalio da je ipak bolje bez toga, pa odlepio to 🙂Hehe, meni je KMCC nabijala u kuhinju visoke T (koja je na kraju istog zida pored unutrašnje jedinice), pa sam primjenio seljak tuning 🤭🤭🤭
Prozirni selotepjt + prozirna folija za spiralni uvez, gotovo potpuno neprimjetno naljepljeno da prelazi preko ruba lijevog dijela maske i blokira tok vazduha ka tom pravcu, u kuhinji je odlično i nije pretoplo, a više toplote se distribuira ka centru prostorije i vratima da ide dalje niz hodnik.
Još uvijek 12ka sama pokriva obje etaža, oktobar 125 kW, novembar je za 12 dana "već"natukla" 64 kW. Jedan dan se morala i na spratu angažovati 14Luc preko vikenda, začas je sa 22 digla na 24 i dalje modulirala.
Npr koje razlike?Moja Sensira konačno dobila wifi modul. Ažurirala se duugo, s obzirom da je postavljena u Januaru 2023 a sve do sada nije imala internet konekciju. Odmah sam primetio razliku u radu u novom softveru, sada ostaje da ispratim dalje.
Mislim da to moze da radi samo sa I feel/Follow me opcijom. Probao sam sa starom klimom hladjenje i jako brzo vrati sav vazduh ka klimi i poremeti termostat. Fakticki treba da se setuje temperatura na minimum, verovatno je isto i sa grejanjem.Zakaci ovo nekako... 1070 din sa ptt videcemo jel cemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari