Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Bilo je vec sto puta u temi, ali evo ukratko.
Prebacis na Makedoniju (adresa ti ostaje stara iz Srbije)
Ides na account, gore desno gde je zastava izaberes Makedoniju (posle u podesavanjima prebaci na dolare ili eure radi lakse preglednosti cena)
Pojavljivace ti se veci popusti u coins sekciji, do 95%.
Obrati paznju da kad si na Makedoniji shiping nije vise isti kao za Srbiju sve dok ne ides na pay now opciju, tu ti pise pravi shiping.
I nije garantovano da će i tebi raditi, ja sam sve isto tako uradio, ali mi NI ZA APSOLUTNO NIJEDAN artikal nije davao više od 35%, iako su drugi forumaši dobijali i po 80,90 posto i slično.

Jeste ustanovili radi li ono za praćenje preko Google Find Hub-a? Zna li neko koliko drži bateriju?

Kupio sam nedavno ovakav adapter od 100W https://ko.aliexpress.com/item/1005010081364775.html, skroz ok su protokoli i snaga ako se uzme u obzir da je često kroz coins oko 7-8$.
Jeste ustanovili radi li ono za praćenje preko Google Find Hub-a? Zna li neko koliko drži bateriju?
Radi preko huba, samo sto sam ja morao da serujem sa drugog telefona ove tagove, nisam uspeo da ih nateram da rade na boljim telefonima, na kineskim se odmah pokazu kao dostupni i dodavanje je jedan klik.

Prilozi

• 20251112_114005.jpg
    20251112_114005.jpg
    370.9 KB · Pregleda: 84
  • 20251112_114452.jpg
    20251112_114452.jpg
    593.2 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Zna li se kolika je otprilike cena Soundcore 2 u poslednjih par meseci?
Merkam da uzmem jedan i trenutna cena sa 9% coins je 24.95usd

uzeo sam nedavno easysmx m15 phone controller, preko njega cepam aetherpsx2 emulator za ps2 na telefonu, fantastično odrađen i deluje izuzetno kvalitetno tako da ne sumnjam da je ovo takođe dobra stvar

Tu je i ova varijanta za 20$, verovatno best buy komplet trenutno

EDIT: Uzeh ga na kraju, da utrosim kupon, ove godine me bas nista specijalno ne zanima mimo ovoga 😀

@castBG ako nisi uzeo imas za 20 dolara ispod ako imas kupon

I just found this on AliExpress:
US $139.98 | EasySMX TMR Stick Controller D10 Wireless Gamepad Compatible with PC/Switch/Steam/Phone/TV, Charging Dock, Micro Triggers

Poslednja izmena:
Stigao i meni toocki wi-fi adapter, i radi. Jedini problem je što ne znam šta će mi, računar je na lanu svakako. Ima li neki koristan scenario za wi-fi, možda kastovanje na tv preko chromecast-a?

Moja prva 11.11 rasprodaja trenutno teče vrlo razočaravajuće. Ono čemu sam se nadao je sa cenama pre pre-akcijskog poskupljenja, tj. košta kao i inače, a od popusta sve što mi nudi je onih 5 na 29. Kuponi prodavnice naravno ne rade. Coins ništa, 1 do 3%, kao i svaki drugi dan. Doduše gledam samo predmete do 50$.

Ja sam juče uzeo FiiO Air Link za 35$ što je super cena (coins + kupon) kao i 100kom Gateron switcheva za 10$ (58% coins + kupon). Baš sam se obradovao da sam našao taj FiiO adapter. Ostalo, ništa pametno nisam našao. Za klinca Bluey i Pepa Prase figurice po istim cenama kao i inače.

Malopre ga preuzeo i isprobao sam telefon na monitor i sve lepo radi. Pristojno i kvalitetno deluje a sutra cu probati laptop i pd punjac.

IMG20251114000307_2.jpg

Screenshot_2025_11_14_00_06_41_48_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Valja li ovo čemu za desktop charger?
Imamo gomilu sitnih uređaja, a mesta nema dovoljno na Mini PC
Ili neki drugi slične cene, vidim da ima Toocki 140W max i neki izgleda no name do 1000W s tim ne znam dal bi se igrao. Jer nekad punim i telefon

€36.20 | Essager 320W GaN Charger 8Port USB Type C Desktop Charging Station PD 100W Fast Charging For iPhone 17 16 15 iPad MacBook Laptop

Valja li ovo čemu za desktop charger?
Imamo gomilu sitnih uređaja, a mesta nema dovoljno na Mini PC
Ili neki drugi slične cene, vidim da ima Toocki 140W max i neki izgleda no name do 1000W s tim ne znam dal bi se igrao. Jer nekad punim i telefon

€36.20 | Essager 320W GaN Charger 8Port USB Type C Desktop Charging Station PD 100W Fast Charging For iPhone 17 16 15 iPad MacBook Laptop

Deluje OK. Imas jedan port od 100w, 2x 65w i 1x 20w. Ostali USB-A su po 18w. Vise nego dvoljno ne samo za sitne uredjaje, vec i za novije telefone i laptop.

10$ ko ima vaucer iz fliper igre, kroz MKD Coins

US $59.98 | EasySMX X05 Wireless Gamepad Bluetooth Gaming Controller Compatible with PC/Phone/Switch/ Steam Gamer, RGB Light, Hall Effect
na koju vrednost se primenjuju kuponi od 10$ sa flippera (i od 3$ ukoliko znas)? ne mogu da nadjem info

Na profilu ,sekcija kuponi mozete videti sve kupone koje imate i za koje svote vaze.

Krenem da kupim još jedan Sandksk Extreme Pro, kao akcija je 11.11. sigurno je jeftiniji, on sada sa svim kuponima i "popustima" skuplji 3$ od plaćenog pre 2 nedelje. 🙄 Nije samo kod nas akcija "podigni pa spusti". 🤣

Nazad
Vrh Dno