Šta je novo?

Xiaomi Smart Air Fryer

Ne vidjeh na vrijeme, dok ovo pišem tipa još minut je 5.5L 6.999

Xiaomi dual basket
Posle nekog vremena -
Dobro radi zadovoljan sam spremanjem itd
Ali ovo sto kad se izvadi jedna korpa ne radi druga je katastrofa iritirajuce

6.5l ponovo na istoj ceni na ananasu kome treba, u beloj boji.

Valjda @jocasylver neće opet da propusti airfryer, sa kuponom od 500 dinara izađe na 7400.

Bezobrazni su. Kupio sam preksinoć,za 8.148din.
Kao da su cekali da kupim pa da opet ubace na licitaciji

Neko je vec napisao da su artikal vec par puta stavili na akciju od pocetka crnog petka, bilo je za ocekivati da bude ponovo.

Nemam druga posla nego da na sat vremena ulazim i proveravam. Probao sam par puta nisam uspeo, pozdravljam akciju.
Hvala jos jednom @Darko95

XIAOMI Mi Smart Air Fryer 5.5L EU BHR8238EU​

XIAOMI Smart Air Fryer 6.5L friteza na vruć vazduh beli EU (BHR7358EU)​

Ima li razlike osim u litrazi? Iskreno ne razumem se mnogo ali imam mogucnost da uzmem pa ne znam sta izabrati. Moze li da radi ovo i bez aplikacije? Treba i keva da se snadje neki put koja ne barata sa smart telefonima. 🙂

Ja imam isti ovakav, e sad mene zanima jedna stvar. Komentarisali smo u društvu šta smo sve spremali i nametnula se tema da je hrana iz air fryera kancerogena, navodno su jednoj devojci našli neki metal u krvi sto se odvajao nekako od aparata.
200.gif

Jel ima neko onaj essential model od 6l što ima temperaturu i tajmer na navijanje? Hoću da kupim matorcima. Mislim da je to najbolja opcija za njih jer touchscreen ujeda.

Kakav je Xiaomi Smart 6.5L u poređenju sa BOSCH Serija 6 MAF671B1? Prednosti i mane? Kupujem prvi Air Fryer, ne znam na šta da obratim pažnju.
Bosch je na popustu oko 14k.

Da li uopste ima neke bitne stavke koje treba da se gledaju u specifikacijama ovih frajera? Vidim sada da ih svi zivi prave i prodaju, razlite velicine, rang cena. Jedina karakteristika koju vidim da se razlikuje je snaga u W.

Može li mala pomoć, koji od ova dva je bolji:
ili

Da li uopste ima neke bitne stavke koje treba da se gledaju u specifikacijama ovih frajera? Vidim sada da ih svi zivi prave i prodaju, razlite velicine, rang cena. Jedina karakteristika koju vidim da se razlikuje je snaga u W.

Kako jedina karakteristika snaga, pa za pocetak najbitnije je litraza , treba da sa gledas svoje potrebe, odnosno da lli spremas za jednu osobu, dve ili celu porodicu, pa neka ti to bude polazna tacka.

Može li mala pomoć, koji od ova dva je bolji:
ili
Bolji je onaj koji tebi zavrsava posao, a ne postoje uporendni testovi ovih ayr fryera pa tesko da moze neko da ti kaze koji je bolji. Ako si iole pogledao specifikacije mogao si da vidis da vitapur ima dve posude od po 4 litra, a Xiaomi jednu od 3.5l a drugu od 6.5l sto je u ukupnom kapacitetu 25% vise u korist Xiaomi-a. Ovaj vitapur deluje kao neki kinez koji modjes da nadjes jos pod xy brendova.

Bolji je onaj koji tebi zavrsava posao, a ne postoje uporendni testovi ovih ayr fryera pa tesko da moze neko da ti kaze koji je bolji. Ako si iole pogledao specifikacije mogao si da vidis da vitapur ima dve posude od po 4 litra, a Xiaomi jednu od 3.5l a drugu od 6.5l sto je u ukupnom kapacitetu 25% vise u korist Xiaomi-a. Ovaj vitapur deluje kao neki kinez koji modjes da nadjes jos pod xy brendova.
Video sam da Xiaomi ima veći kapacitet, nego me buni cena. Mada možda je samo naduvana zbog popusta. Ispada da je vitapur više od duplo skuplji, kad bi gledali osnovnu cenu.

Klasicno naduvavanje cene, pa satro akcija. Po zakonu, redovnu cenu koju oglase pre ove akcijske moraju da imaju u kontinuitetu valjda sest meseci, ovo sto radi vecina prodavaca u Srbiji je pravljenje kupaca budalama. Redovna cena bude 10 hiljada, oni je spuste na 9999, a stave da je redovna bila 20 hiljada, ili dan dva pre akcije podignu cenu za 50-100% pa je onda spuste par posto ispod redovne cene.Xiaomi se dokazao sa ovim air fryerima, svakako bih pre njega kupio nego Vitapur.

Hitno dok je black friday
Kakav je Tefal EY551HE0,cijena 100€ i ima li bolje za tu cijenu

Da napišem za essential model od 6l koji je na ananasu 5 800din. Znači veličine je kao onaj stari od 3,5l jer je ustvari dubok. Dobro greje. Ne dolazi uz njega rešetkica od inoksa. Kada se navije vreme spremanja, mislim da se ne sme vraćati nazad nasilnim okretanjem, nego on sam otkucava dok se ne dodje na 0, dok se temperatura može podešavati usput od 0 do 200c. Takođe, kad se izvadi korpa, staje sa radom ali vreme otkucava bez obzira sto je korpa napolju. Kao stare rerne. Za matorce vrhunski air fryer.

Imam xiaomi 6.5L za 85€,sta mislite? Jel dobra cijena? Izgubio sam se u raznoraznim modelima

Uzeo sam baš taj od 6.5L juče, ali već krećem da paranoišem zbog jakog mirisa plastike... uključio sam ga praznog prvi put na 200C-15min. Smorio sam se iz razloga što je sve od plastike napravljeno, pogotovo sama unutrašnjost.

Uzeh pre par dana ovaj xiaomi 6.5L za nekih 8k i u odnosu na ovo neko sokoćalo koje sam do sada koristio je skoro duplo veći a i deluje mi da radi odlično.
Za sada, jedino što mi fali je Shake reminder opcija koja ima samo za pomfrit i to za određenu kilažu. Na samom uređaju nisam našao da mogu to da podesim pa ako ima neko ko zna da li je moguće da tako nešto aktiviram i na uređaju neka podeli.

Nazad
Vrh Dno