Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sa zakasnjenjem odgledao, ali nije da sam odlozio neko zadovoljstvo
Ok, Bojl razvaljuje bez izuzetaka kad je estetika kadrova i saundtrek u pitanju, ali sam film je ipak samo prosek. Na momente neizvesno, zustro i nabijeno tenzijom ali onda prazan prostor i cekanje da se nesto desi ili kad se desi bude cak nelogicno
Sinister prvi deo je meni odlican. Imao sam teoriju dok sam gledao
da ubica to nestalo dete iz svake porodice "uzme pod svoje" i nakon toga to dete posle ubije narednu porodicu i tako ukrug. Malo me razocaralo to sa demonom
Svaka cast Katryn Bigelow kako je vesto i nadljudskim naporima ovo netflix smece pretvorila u nekako gledljiv i cudno zanimljiv film. Koji uopste nije film, jer nema radnju ni rasplet, ni kraj.
Ideja zanimljiva: sta ameri rade i kakve su procedure ako bi uocili interkontinentalnu balisticku koja djipa da grune na njih a pojma nemaju ko je lansirao, one se valjda samo pojave tako u svemiru... A sta rade nemamo pojma jer, kraj filma.
Odlicno prikazano kako su svi usrani od straha i Rebecca koja glumi da nije, osim jednog generala koji je "cowabunga it is". Idris odlican kao predsednik USA, totalni mentol sve na mestu.
Lozane na vojsku ce ovde pronaci verovatno milion besmislica meni glavna
glavne glavudze koje treba da vade problem tajna sluzba uklanja na bezbedno i haos ostavlja njihovim zamenicima
Ceo "rasplet" kog ni nema, je 18min i kraj filma, a sta mi ovde gledamo 01:55h je Ketrin koja ovo smece vadi iz septicke rukama.
3x ista priča iz različitog ugla. Film, kao što si rekao, bez raspleta i kraja. Moram priznati da je to parče filma koje se ponavlja 3x dosta dobro, ali nedostatak kraja time ima još veću težinu. To me je nateralo da odmah po završetku filma ga tražim na IMDB da bih im dao 1 zvezdicu. Više od toga nisam mogao, jedino da otkažem Netflix.
Ok ako niste upoznati s delom goticarke Meri Seli, usta sumnjam. Ovaj film je skoro isti kao i Branin iz 95 s DeNirom akrepom samo estetski mnogo lepsi.
Zanimljivo da kad Giljermo hoce da snimi nesto originalno ne daju mu lovu i onda snimaju ove 100x vidjene dosadne rimejkove koji puknu na blagajnama...
1000% sam siguran da ce on i Egers da sledece rade nesto od Grimovih ili tipa fantom iz opere
3x ista priča iz različitog ugla. Film, kao što si rekao, bez raspleta i kraja. Moram priznati da je to parče filma koje se ponavlja 3x dosta dobro, ali nedostatak kraja time ima još veću težinu. To me je nateralo da odmah po završetku filma ga tražim na IMDB da bih im dao 1 zvezdicu. Više od toga nisam mogao, jedino da otkažem Netflix.
Kad smo kod tih istih priča iz različitih uglova, meni je ovo bio jedan od onih filmova koje sam uspevao da pogeldam i po nekoliko puta za par dana, koliko mi je bio dobar. Mada rekord i dalje drži Perfetti sconosciuti (koji je skroz druga priča)
Film uglavnom poznat po gomili meme-ova koji su iz njega izvučeni, ali zapravo nije toliko loš za pogledati. Sem Džekson u još jednoj dobroj ulozi, a da ne poveruješ da je Kristina Riči bila sex bomba.
Remek delo! Jedan od samo nekoliko vrhunskih filmova sa ovih prostora. Kad smo već kod njega, uvek me asocira i nekako je podudaran sa filmom Incendies (Zgarišta) Denija Vilneva.
Fotografija izvanredna i nenadmašena u domaćim filmovima zaslugama Darijuša Konđija, a muzika tako silovita da odzvanja hodnicima duše.
Brate mili Koja tragedija od filma. Pocetak i moze da prodje, ali molim vas da mi neko potvrdi da ona poslednja petnaestominutna scena u kuci parodija na slasher filmove? Znaci Mrak film mi je bio realisticniji od onoga sto sam video. Ali zaista ne mogu da provalim da li je parodija ili realna prica, pocevsi od one ljustilice za povrce, babe koja bezi, i najvecih mogucih klisea koji idu u takvim filmovima?
7.5 rejting na IMDB
Klasicni ludacki film od Kolina, vredi pogledati samo radi njega..
Inace, moze i da se propusti.
Poenta filma je dobra, ako imate kockara u porodici, prijateljima, ili ste i sami kockar..
taj vrtlog lazi, poricanja, laganja, manipulacije je skoro isti kao kod heroinskih ovisnika.
6/10
Life 2017
Odličan scfi horor, odlična glumačka ekipa, neočekivan kraj, naspram današnjih filmova ispada remek delo 😂
Osećaj tenzije mi dosta sličan Alien 1
Čudi me da je film tako nezapaženo prošao
Auh Mare, zar smo nivo spustili do te dubine?
Po meni licno (ukusi su razl. to si i sam napiso ovde u temi)
prvih 15 minuta i exit...
ovo je klasican 5/10 film. Sto bi se reklo... za izbegavanje..
Bas tako, mada je meni licno samo prvi deo bio originalan, i mozda annabele, ali se ne secam koji deo.
Mislim na isti glumacki deo (Farmiga + Wilson)
Posto dobrih filmova vise nema (lazem, ima ih par cak i ove i godine)
Evo nekolio predloga za reprizu,iako ste ih gledali...
Sicario
Sicario: Day of the soldier
No Country for a old man
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
12 angry men
Gaslight
Green Book
Lincoln lawyer
Bas tako, mada je meni licno samo prvi deo bio originalan, i mozda annabele, ali se ne secam koji deo.
Mislim na isti glumacki deo (Farmiga + Wilson)
Posto dobrih filmova vise nema (lazem, ima ih par cak i ove i godine)
Evo nekolio predloga za reprizu,iako ste ih gledali...
Sicario
Sicario: Day of the soldier
No Country for a old man
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
12 angry men
Gaslight
Green Book
Lincoln lawyer
Ja sam ga i počeo gledati zbog Kolina a propustio nakon nekih pola sata, nije me nešto držao plus vizuelni potpis filma je počeo da me umara.
----------------------
Reprizirao Fukuine Veličanstvene, tu nema greške.
Why did director Antoine Fuqua decide to remake the legendary 1960 western The Magnificent Seven?
“I wanted to see Denzel Washington on a horse,” he jokes.
^ Iskreno očekivao sam neki sličan komentar Zamisli nekome se svideo remake jedinog Kurosave, kakva dupla blasfemija.
Opusti se druže, nije kraj sveta.