9500 kad prepolovi performanse, i dalje je jači od g5 dok je hladan 🙂 g5 kad trotluje vrati se deceniju unazad, a pritom košta isto kao i ovaj, zato toliko histerije 🙂sećam se kada je ovakav chart bio na novom tensor g5 da je nastala histerija..
U pravu si. Ali ovo na oppo mi nešto ne valja, min je gori i od x200 pro, a uporedni antutu x200 pro i x300 pro koji sma negde video je pokazao da se x300 pro manje greje i trotluje. Aj da čekamo onda vivo implementaciju 🙂To baš i nije istina. Ali ajde 🙂
Dođe mi da menjam x200 pro za njega samo zbog baterije.Ovih 7500 MAh stvarno pravi razliku, sudeći prema GSM Areni. Lagano 2 dana dobrog maltretiranja, rekao bih
Meni se ovaj oppo sviđa samo zato što nema centralnu kamera grbu, pa će moći da se koristi jednom rukom. A najveća mana mu je kamera btn( nisu baš toliko morali da kopiraju jabuku 🙁 ) i bedan izbor boja.Dođe mi da menjam x200 pro za njega samo zbog baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari