Šta je novo?

Oppo Find X9/X9 pro

Mnogo je to para za nešto bez garancije i nešto što ima Tianma displej.
Ako se već ide na tu egzotiku onda bolje sačekati mesec, dva i uzeti kineski za oko 700e

Zbog njega se razmišljam da predjem sa compact telefona. Kapiram da na global verziji nema provlema sa notifikacijama kao na kineskoj.

Ako se već ide na tu egzotiku onda bolje sačekati mesec, dva i uzeti kineski za oko 700e
Šta je problem sa tim Tianma ekranima? Neke velike boljke imaju ili?

Zar nije to ona priča sa zelenim linijama po ekranu?

Poslednja izmena:

Zanimljiva ponuda u Evropi, uz neke popuste i smartwatch cena se približila onoj u Kini.

Zanimljiva ponuda u Evropi, uz neke popuste i smartwatch cena se približila onoj u Kini.
Ako ga ima u Mađarskoj nisu male šanse da bude i kod nas na kp.
Mada i dalje tvrdim da mu je cena jezivo visoka, mora to brzo na oko 900e da bi imali neke šanse u EU

Jel na global verziju ColorOS-a se normalno povezuju WearOS satovi?

Imam Samsung weaeOS, pa me zanima. Hteo sam kinesku verziju da uzmem, ali tek saznao slučajno da ne radi povezivanje sa WearOS satovima.

Čekam da vidim ko će da kupi onaj EU sa KP pa da nas malo obraduje prikazom. U zadnje vreme sve više planiram da pređem na nešto oppo/vivo tipa, ma koliko volim samsung i imam naviku na isti, smučili mi se pilićarenjem i davanjem na kašikicu (više ni toliko koliko mogu da primetim sa najavama s26)!

Koliko je siguran ona sa KP, onaj sto traži Depozit 15%?
Da li je neko kupovao od njega?
Donosi telefone bez kutije i daje godinu dana garancije

Čekam da vidim ko će da kupi onaj EU sa KP pa da nas malo obraduje prikazom. U zadnje vreme sve više planiram da pređem na nešto oppo/vivo tipa, ma koliko volim samsung i imam naviku na isti, smučili mi se pilićarenjem i davanjem na kašikicu (više ni toliko koliko mogu da primetim sa najavama s26)!
Можеш као Ујка Флос, two phone Nelson, Самсунг daily driver Опо/Виво други фон.
Ја тако планирам врв догодине, а богами и лепша половина ми је видела какве фотке праве Опо и Виво, сад ме тера да пазарим нешто да имамо за фоткање🤣🥲.

Ne mogu da nosim dva telefona, uz to imam trenutno bitnijih izdataka u životu (kuća, auto...), godine stigle. Tehnički, treba mi zbog bebe nešto da dobro slika, ali bi pre nosio ovaj 5d Mark IV što skuplja prašinu nego drugi telefon.

Imam dva telefona, licni i sluzbeni i to je pakao kad moram da ih nosim. Mislim da su i Oppo i Vivo na nivou da budu daily driveri.

los ovaj Tianma ekran, nista ne valjaju ovi kinezi, pu pu

1762898544303.png

Prilozi

• 1762898453052.png
    1762898453052.png
    306.4 KB · Pregleda: 13
I dalje je to Tianma na uređaju od 1300e.. ako je toliko dobra zašto apple kupuje samo Samsung i BOE ekrane ?
Dobra je sigurno, ali za znatno jeftinije uređaje, tipa iqoo, realme i redmi

Ne verujem da Tianma ima kapacitet proizvodnje (i kontrolu kvaliteta) za tako velike isporuke, koje su potrebne Apple-u.

Nazad
Vrh Dno