Šta je novo?

Oppo Find X9/X9 pro

Koliko je bio?

Koga ne mrzi neka pogleda gde su Kinezi danas u izradi mobilnih telefona...

ma sve je to super, ali Tianma... 🤣

zezam se, super klip, stvarno su profesionalni, u svakom smislu.

@Spanjeli nisam siguran sad 100%...između 1150 i 1250e.

A gde su Kinezi danas nema potrebe komentarisati

Mnogo je to para, ne zato što ne vredi, već zato što znam koliko košta u Kini a pritom nije ni ultra model.

I tradingshenzen dobio global iz HK. Cena ista kao na wondamobile sajtu 🙂

Nadam se da će za par meseci možda pasti na oko 900e :/

Poslednja izmena:
Pre ćeš kupiti pixel 10 pro xl za te novce da se ne lažemo 😉🙌☺️

Necemo. 😁

Pre ćeš kupiti pixel 10 pro xl za te novce da se ne lažemo 😉🙌☺️
Once you go black Chinese, you never go back.

Pixel ce mu biti afera na dva dana, pa ce ga prodati brze bolje kad se priseti kakvo je Pixel smece 😀

Može da se naruči u EU za 1050e..

I dalje deluje kao prejaka cena za Tianma budžet displej. Da je 900e pa da se i zategne. Ne znam :/

Ујка Спурт каже да му је Опо ове године најбољи телефон, од 75 тестираних, све их је пробао🙂.

Нисам ово очекивао.

Ja jesam realno...skroz zaokružen proizvod. Jedino bih voleo zakrivljen ekran i da ima slajder za prebacivanje modova zvona, ali to je lična preferencija.

Ja jesam realno...skroz zaokružen proizvod. Jedino bih voleo zakrivljen ekran i da ima slajder za prebacivanje modova zvona, ali to je lična preferencija.
Нисам очекивао да Арун буде реалан, од Опоа и Вива, као и Шаоми са 17 PM, озбиљно одмакли конкуренцији ове године.

Pa vidi i on sam da samsung ne radi nista (cast tri foldu)...nemos godinama ljudima praznu pricu prodavati.

Može da se naruči u EU za 1050e..

I dalje deluje kao prejaka cena za Tianma budžet displej. Da je 900e pa da se i zategne. Ne znam :/
Znaci jako upitan kvalitet ekrana?

Niko se za sada nije ozbiljno požalio na njega. Koliko će trajati bez zelenih linija je pitanje, mada se to dešava i kod Samsung oleda.

Šta sam propustio, obzirom da meni tu 8zbacuje cenu od 875e?...ili je ista pala rapidno od postavljanja linka. Za 875e je odlična kupovina sigurno

Vidim sada navodno obični x9 (global) može da se uzme na kp za 800e (512gb).
Ozbiljno se razmišljam da ga nabavim 🙂 verovatno ću ga i uzeti krajem meseca ako se neke kockice poklope. 🙂

Ako s26U bude los, kupujem X9 Ultra. Vidim da sad Irci nude globalnu verziju X9 pro u radnjama.

Nazad
Vrh Dno