Preko tih sajtova ne možeš da poruciš da ti stigne u Srbiju, a čak i da možeš odrala bi te naša carina, međutim ukoliko imaš nekoga u EU možeš da platiš svojom karticom a da staviš adresu tog nekog iz EU. Ukoliko imaju u EU skladištu, telefon ti stiže na adresu za par dana, ukoliko ide iz Kine onda oko 10ak dana.Može neko da mi ispiše ukratko kako se nabavlja telefon preko tog sajta tradingshenzen? Ili da mi da link gde je već objašnjeno?
Telefon mnogo dobro izgleda i lepo leži u ruci. Poredio sam ga malo sa Magic 8 pro, i lepši mi je Oppo.
Lepši je oppo od magica ali trebalo bi da magic bolje leži u ruci, jer je i uži a i zaobljeniji. Jedino ne znam kako su izbalansirani po pitanju težine. Možda je magic više top heavy.Telefon mnogo dobro izgleda i lepo leži u ruci. Poredio sam ga malo sa Magic 8 pro, i lepši mi je Oppo.
Slikano u HK. Nagovaram drugara da mu kupim, da se poigram telefonom par dana, pre nego mu donesem 🙂Gde je slikano inace?
Hvala na brzom odgovoru,razmotricu onda Global varijantu u tom slucaju👍Samo sw i esim.. ali to samo po nekada i vredi tih 200e razlike 🙂
koji e sim si uzeo? esim me?Za esim uzmeš fizičku karticu i posle sve radi kao da imaš esim, ja platio 15e, radi odlično, ubacuješ profile za esim koliko hoćeš.
Ono što stvarno čini razliku je to što na global nećeš imati kineske gluposti i aplikacije, što nećeš imati snimanje razgovora i što kamere neće biti istog kvaliteta.
Treba spakovati sve ove senzore, mislim da ce ovo da bude telefon godine 🙂![]()
Oppo Find X9 Ultra appears in a real-life image, reveals camera layout - Gizmochina
Oppo Find X9 Ultra real-life image leak reveals round camera layout, Snapdragon 8 Elite Gen 5 chip, 200MP cameras, and possible March launch alongside other X9 series devices.www.gizmochina.com
Dobro je da grba nije do pola telefona 😑
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari