Ko voli da se igra, i switch lite zavrsava posao

( witcher je seckao na lite kao blesav, takodje arkham knight .... Pa sta

cak i ekskluzive kao sto su breath of the wild.... ... Jeste da je lepse kada sve radi glatko.... Ali ja sam zadovoljan i mojom obicnom ps5slim 1tb... Skoro me je brat zatekao kako igram catlevaniu 8bit na ps5.... U fazonu, dal si normalan...

i dalje stojim iza toga da grafika, performance ne prodaju igru ni konzole... Bar ne za nas tate od 30+...

Uzivajte... Ps5pro je stvarno odlicna igracka ali obicni ps5 je takodje masina i mislim da je odlicna kupovina... U kombinaciji sa switch lite za on the go... je pun pogodak... Skoro sam odigrao last of us i radovao se kao dete... Nisam ni obracao paznju da ga igram na toshiba starom tv-u 30tak god

.... Pre mnogo godina sam ga prešao jos 10tak puta na psvita rucnoj konzoli na streaming - u...na 5inchnom ekranu... Nije mi smetalo sto je net slab, niti mi smetalo toliko na switcu sto portovane igre su osakacene grafikom i performancama... A na ps5 realno.... Nista mi ne smeta... Konzola koja zatvara krug, jos da se proba zdravlje boze psportal

.... Dajte da navijamo za dobre igre, neka remek dela...sve ih je manje.... Budimo realni.... 30 slicica je ok....