Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

The Long Walk

Један од најгорих филмова у последњих 5 година, дефинитивно, каква имбецилска идеја, лоша глума, дијалози, коме требају патике бре, прецењене су. Ау које ђубре и које бацање времена. Заобићи. Ето Кинг некад баш уме да омане, али то је и нормално за неког ко пише књигу/причу дневно.
Potpisujem ja mu dadoh 5.5. Ocajna i radnja i gluma i ceo “zaplet” i kraj

Mission Impossible Final Reckoning
Kakvo razočarenje od filma posle par odličnih akcionih filmova.
Kako su uspeli da naprave dosadan film od prokletog Mission Impossible? 😂
Negativac iz prošlog dela ovde ne totalno bzv, kao neki komičar.
Takođe film je blago zaražen woke virusom, predugo traje, muzika je verovatno najgora od svih filmova.
3/10

unnamed (1).jpg
Vizuelno me je oduvao. Odlicna montaza zvuka. Fenomenalan Daniel Day-Lewis. Odlicno ga prati i Sean Bean.
Rezija je od strane Danielovog sina Ronana Day-Lewisa. Njegov prvenac. Vidim da su i zajedno radili na prici.
Posebno bih izdvojio deo flma od 27. do 44. minuta. Savrsenstvo...
Bas tezak film za gledanje. Narocito zbog teme koju ovaj film obradjuje. Tehnicki savrsen a opet mi tu nesto malo fali...
Veoma specifican film. Sporiji tempo. Veoma zanimljivi dijalozi i monolozi. Film trazi paznju i strpljenje.
Svakako preporuka najvise zbog Daniel Day-Lewisa koji se vratio posle osam godina pauze.
7/10

Pogledajte prilog 510054
Vizuelno me je oduvao. Odlicna montaza zvuka. Fenomenalan Daniel Day-Lewis. Odlicno ga prati i Sean Bean.
Rezija je od strane Danielovog sina Ronana Day-Lewisa. Njegov prvenac. Vidim da su i zajedno radili na prici.
Posebno bih izdvojio deo flma od 27. do 44. minuta. Savrsenstvo...
Bas tezak film za gledanje. Narocito zbog teme koju ovaj film obradjuje. Tehnicki savrsen a opet mi tu nesto malo fali...
Veoma specifican film. Sporiji tempo. Veoma zanimljivi dijalozi i monolozi. Film trazi paznju i strpljenje.
Svakako preporuka najvise zbog Daniel Day-Lewisa koji se vratio posle osam godina pauze.
7/10
Jel gine Sean Bean? 😁

Ja odgledah weapons. Ne pamtim kad sam se više iznervirao što je film glup. Ajde s početka kao misteriozno malo ovo ono ali kasnije užas. Kao za djecu.
Naziv filma i ona jedna scena sa puškom na nebu mi je tek jedna od većih gluposti koje sam vidio

^Dešavanja po školama u US i kod nas je bilo jedno.
Samo se film ne bavi time direktno nego ide u drugom smeru. Weaponise se verovatno radi na neki sličan ali ne-okultni način.

^Dešavanja po školama u US i kod nas je bilo jedno.
Samo se film ne bavi time direktno nego ide u drugom smeru. Weaponise se verovatno radi na neki sličan ali ne-okultni način.
Nikakave ja asocijacije nisam imao iz ovog filma na pomenuta desavanja :) U svakom slucaju otislo u jako glupom pravcu

Мислим да сам већ гледао ово, јер тих година сам ретко шта пропуштао, отупело се. Али на ово гледање јако забаван и напет филм, уз одличну глумачку екипу. Ако се зажмури на неке нелогичности и нереалности, онда чак и одличан.
7/10

Ja odgledah weapons. Ne pamtim kad sam se više iznervirao što je film glup. Ajde s početka kao misteriozno malo ovo ono ali kasnije užas. Kao za djecu.
Naziv filma i ona jedna scena sa puškom na nebu mi je tek jedna od većih gluposti koje sam vidio
hipnotisana deca iliti bilo ko, postaje ORUZJE u rukama onog ko je bacio cini , s toga naziv weapons se direktno odnosi na rasplet i objasnjenje

Гледао неко ово ? Вреди ли погледати :unsure:

Квалитетно снимљен, и изван шаблона. Увек је добродошло нешто што одскаче од већине филмова из овог жанра, макар мало. Није спектакуларан, али мени добар и напет.
7/10

Svaka cast Katryn Bigelow kako je vesto i nadljudskim naporima ovo netflix smece pretvorila u nekako gledljiv i cudno zanimljiv film. Koji uopste nije film, jer nema radnju ni rasplet, ni kraj.
Ideja zanimljiva: sta ameri rade i kakve su procedure ako bi uocili interkontinentalnu balisticku koja djipa da grune na njih a pojma nemaju ko je lansirao, one se valjda samo pojave tako u svemiru... A sta rade nemamo pojma jer, kraj filma.
Odlicno prikazano kako su svi usrani od straha i Rebecca koja glumi da nije, osim jednog generala koji je "cowabunga it is". Idris odlican kao predsednik USA, totalni mentol sve na mestu.
Lozane na vojsku ce ovde pronaci verovatno milion besmislica meni glavna
glavne glavudze koje treba da vade problem tajna sluzba uklanja na bezbedno i haos ostavlja njihovim zamenicima
Ceo "rasplet" kog ni nema, je 18min i kraj filma, a sta mi ovde gledamo 01:55h je Ketrin koja ovo smece vadi iz septicke rukama.

Izdržao sam 20min. 1/10.

Išao na tv pa ga pustio u video klubu. Moje drugo gledanje, još bolji utisak nego prvi put.
Christina Ricci odlična, Samuel L. Jackson genijalan, svakako mu dajte šansu ako hoćete nešto ne toliko uobičajeno.

Најнормалнији филм увек квалитетног Лојда Кауфмана

Ok ako niste upoznati s delom goticarke Meri Seli, usta sumnjam. Ovaj film je skoro isti kao i Branin iz 95 s DeNirom akrepom samo estetski mnogo lepsi.
Zanimljivo da kad Giljermo hoce da snimi nesto originalno ne daju mu lovu i onda snimaju ove 100x vidjene dosadne rimejkove koji puknu na blagajnama...
1000% sam siguran da ce on i Egers da sledece rade nesto od Grimovih ili tipa fantom iz opere

Vrh Dno