Aeri,bez izolacije nekih 25kv (soba 16kv+hodnik) na 23C,pre 10 dana montirana.Okej, al interesuje me potrošnja kako u izolovanom tako i u slabo izolovanom prostoru. Hteo bih da uporedim sa mojom
Moja greje samo 16 kvadrata, slabo izolovano, na 21°C, a ipak troši dnevno više od 3 kWh. Napolju nije toliko hladno i sad nemam pojma, možda lupam, al mislim da 2,5 kWh je plafon koji bi trebala da potrošiAeri,bez izolacije nekih 25kv (soba 16kv+hodnik) na 23C,pre 10 dana montirana.
Kulturna potrošnja. Kad bih pustio ovu moju da greje većinu stana (stan je 52m2) nakrkao bih potrošnju sigurno na 6-8 kWh dnevno.Amber premium, 40-50m2, stan, izolovano:
Ako ti 3kWh mnogo onda je pali samo uvece na 2-3h! I dobijes prosek od 1.5-2kWh ili jos bolje iscupaj je iz struje = 0kWh pa sedi u cebatMoja greje samo 16 kvadrata, slabo izolovano, na 21°C, a ipak troši dnevno više od 3 kWh. Napolju nije toliko hladno i sad nemam pojma, možda lupam, al mislim da 2,5 kWh je plafon koji bi trebala da potroši
U pravu si, kada bih iščupao iz struje bilo bi najbolje 😁😁😁Ako ti 3kWh mnogo onda je pali samo uvece na 2-3h! I dobijes prosek od 1.5-2kWh ili jos bolje iscupaj je iz struje = 0kWh pa sedi u cebat
@Topic
Nocas bili prvi DF sa ovu sezonu
Obe klime odradile po dva komada
Zavisi i kako je neki uopste koristi na ovo vremeNe znam meni je ovo prva zima sad na klimu i nisam bas kompetentan ali stvarno mi 3kwh deluje i vise nego malo.
Je li to za 5 dana potrosila preko 90kwh?Midea breezeless za ovih 19 dana oktobra meseca,izolovon prostor,greje 50 kvadrata.
Za 19dana ukupno radila 123h i potrosila 93kWhJe li to za 5 dana potrosila preko 90kwh?
Pa nije, mozda je pali po potrebi na nekoliko sata!Pa to je 5 dana, da je radila non-stop.
Nope, prosek je 326W/h (0.326KWh * 15h * 19dana = 93KW), tj. 4.89KWh dnevnoZnaci prosek preko 750wh/h
Vidim da si napisao da imas AeriI ja je ne gasim,tako sam procitao ovde da je najbolje,na 22 je podesena ali u sobi je 23-23,5.
Aeri vivax,kasno sam video da sam zalutao u gree temu ali reko neka ga sad😂Vidim da si napisao da imas Aeri
Aeri (Vivax) ili Airy (Gree)?![]()
Greška sa moje strane, prevideh "palim je po potrebi".....Nope, prosek je 326W/h (0.326KWh * 15h * 19dana = 93KW), tj. 4.89KWh dnevno![]()
![]()
....da se korigujem(o), @pejch napiši molim te detaljnije. Koliko je to paljenja dnevno i koliko zapravo sati radi, na koju temperaturu je podešena i gde je (stan/kuća/letnja kuhinja od 50m2)?Da,palim je po potrebi,na selu živim i imam kako se kod nas kaže letnju kuhinju,gde se kuva i boravi do 14-15h a zatim se ide u kuću.Primarno grejanje mi je na gas,a ovo je u ovom prelaznom periodu. Inače zadovoljan sam za sada,videćemo kad još padnu temperature da li mi je više isplativa ona ili gasno grejanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari