Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Moglo je u kriptu da se zaradi dosta bez prodavanja stana, a može i sada. Ako u narednom ciklusu BTC padne na 30% ATH, pa skoči na 2x ATH, to je zarada preko 6 puta. Sa naekih 10k ulaganja, to je preko 50k zarade. NIje ni veliko ulaganje, ni mali dobitak.
Super ti je matematika.
Samo si prevideo jednu stvar, niko ne zna kad je ATH i koliko je 30% od njega. Kad bi to znali, cifre onda postaju nebitne.

Ja svima od poznanika i rodbine koji pitaju koliko ce da skoci BTC, kazem da ne znam, i ne interesuje me. Voleo bih da znam na koliko ce da padne. Onda sam prema svojoj pohlepi ili potrebama odredis kad je sell time.

Super ti je matematika.
Samo si prevideo jednu stvar, niko ne zna kad je ATH i koliko je 30% od njega. Kad bi to znali, cifre onda postaju nebitne.

Ja svima od poznanika i rodbine koji pitaju koliko ce da skoci BTC, kazem da ne znam, i ne interesuje me. Voleo bih da znam na koliko ce da padne. Onda sam prema svojoj pohlepi ili potrebama odredis kad je sell time.
Upravo tako! Slazem se u potpunosti sa tobom.
Pohlepa je najveci neprijatelj crypto entuzijasta. Market belezi konstantan rast poslenjih godina a sve manje ljudi izlazi u plusu. Vodite racuna gde postavljate granice vasih zelja

Malo sam pretraživao kripto i sad mi stalno iskaču stranice o XRP-u, ali većina, ako ne i sve su fejk.

Al vidim da postoji određeni hype, ili kako već to nazvati oko XRP-a i da ekipa ulaže. Ulaže li tko od vas?

Eth buy order postavljen na 4420$

Dokle ce BTC da ide na gore zna li se sta 😆
On bukvalno dve godine samo raste ,u novembru 2023 krece sa 28k ,pa raste celu 2024 ,novembar 2024 88k pa raste 2025 i evo 125k,a da pri tom ni jednu ozniljnu korekciju sem one u martu nije imao(tad je sa 94 na 72 pao,znaci 30%),kao sto bul nije kao sto je pre bio(ako je uopste bul)pitanje kako ce izgledati i ber faza,mozda sve popada 80-90% a on oscilira 20%-25%,,ali dosta palamuđunja nek eth ode preko 5k pa cemo lako za btc😅

Za btc je skoro stalno ovih nekoliko godina bull, ovih samo par jacih jos idu na gore a vecina ostalih projekata je rekt

4411 je bio nocas,prosao ti order, koji ti je plan za prodaju
5500$ je prva prodaja, a dodatno bih dokupio i na 4200$ ako padne.

Generalno sve ispod ATH ide DCA na support linijama, a za prodaju rasporedjeno od 5500$ pa do nekih 8000$ linearno.

Edit: ovo sve vazi za ovaj trejderski deo, spot cu prodavati tek preko 15-20k, s tim da nesto nikad necu prodati... i ne nuzno u ovom ciklusu, nego gledam dugorocno 10+ godina.

Za btc je skoro stalno ovih nekoliko godina bull, ovih samo par jacih jos idu na gore a vecina ostalih projekata je rekt
Upravo to bi bio i odgovor na pitanje o xrp(neko je pitao skoro),solana,etereum,xrp,bnb i jos par jacih rastu i siguran sam da ce xrp pre sa 3 na 5 dolara(iako je napravio ×6 u zadnjih 16 meseci,sa 0.5 na 3)nego coin koji jos,,nije krenuo"
5500$ je prva prodaja, a dodatno bih dokupio i na 4200$ ako padne.

Generalno sve ispod ATH ide DCA na support linijama, a za prodaju rasporedjeno od 5500$ pa do nekih 8000$ linearno.

Edit: ovo sve vazi za ovaj trejderski deo, spot cu prodavati tek preko 15-20k, s tim da nesto nikad necu prodati... i ne nuzno u ovom ciklusu, nego gledam dugorocno 10+ godina.
Svaka ti čast na planu i disciplini,ja sam uhvatio 4090 pre 10 dana(ti jos umes da odredis i suport,tako da bi ti bio zahvalan da nekad podelis i ovde,kao recimo juce)

Zanimljivo da je btc dao veci povrat nego eth, pod uslovom da se nastavi ovako i ako bi ovo bilo da je mozda vec na kraju ciklusa

Ne moze ovo lepo da ode jos malo gore pa to ti je...

Mora ovaj kripto da nas nervira još malo, a onda kada krene, mi prodamo, pa se posle kajemo zašto smo žurili sa prodajom.
Ako prodaš kajaćeš se, ako ne prodaš kajaćeš se. Stara poslovica za kripto.
Bolje da se kajem što sam prodao, nego da se kajem što nisam. To je moj moto.

Ali zato ZEC sa 35 na 190 za 45 dana,taj zec mi u secanju jer kad sam kopao 2017 on se kopao nekim drugim grafama,koje valjda nisu mogle eth i etc(nisam tehnicki potkovan,drugi su mi to radili ,pa mozda gresim)i onda kad je sve skocilo beskonacno on jedini ništa,ne znam ni da li je duplo napravio,i evo tisina godinama i sad bum tras

Ta dugouha stvorenja su poznata po skakanju.

da upotrebim stari izraz koji se par godina unazad koristi u druge svrhe: sporo sedlaju ali brzo jasu.
Nadam se da ce otici na pravo mesto , do sada su se brzo survali. Videcemo.

Na netu potencijalni kontraindikator za altove koji koriste graficku snagu. Do sada su govorili "mining is not dead" , pa se survao do najnizih grana. Od pre par nedelja "gpu mining is over".

Longovi svi pocisceni

Ja dokupio

Uvek moze dole :)))

Ja skoro da nemam vise $ za kupovinu, tako da ako ode jos dole do 3500$ ici cu u leverage da bih dokupio (polozim ETH kao kolateral, pozajmim USDT i dokupim), ali ispod 3500$ ne vidim da ce ici ako mislimo da imamo ovaj Q4 reli

Nazad
Vrh Dno