Mozda nisam dobro napisa ili me nisi dobro razumeo,elem mislio sam da ko ima 50k do 100k i to udupla ili mu dode puta 3 ,to je onda osetniji prihod i mozes i nesto uradis pametno a ko ima 5k idode mu ×8,sa 40k moze plati infostan,i tekuce racune....(karikiram )Kako x3 ili x10 ne pravi osetniju rauliku od x1.5 na 10k?
Na osnovu čega će biti rasta još koju godinu? Pogledao sam šta je ETH prošao sve ove godine i ne vidim konstantan rast u narednim godinama,
Ako bi ti toliko novca promenilo zivot,onda ti nikakvih problema nemas i zivis srecno🤔sve je stvar koliko godina imas,koliko si zdrav,i sta ocekujes i cemu se nadas,ali da ne smaramo sa tim ja vam svima zelim da uzmete koliko ste zacrtali i hvala ti za ono DEČKO 😂Decko se sprda, meni 10-20k bi promenilo zivot, ali ***, neko kupuje zvake. O vecim sumama da ne pricam.
Zorane ako tebe svrbi kes u novcaniku, da ti posaljem adresu, prosledi tu sicu za racune da imam.![]()
Prodaš kuću ili stan, staviš na chain i plaćaš rentu. Nakon ciklusa deo odvojiš da kupiš stan/kuću i ostatak imaš za trošak i naredni ciklus. Ko ne proba ne zna da li će uspeti.Decko se sprda, meni 10-20k bi promenilo zivot, ali ***, neko kupuje zvake. O vecim sumama da ne pricam.
Zorane ako tebe svrbi kes u novcaniku, da ti posaljem adresu, prosledi tu sicu za racune da imam.![]()
Tako sam i ja mislio i upao u tesko ****** sa kriptom i 5 godina zivim kao slepacProdaš kuću ili stan, staviš na chain i plaćaš rentu. Nakon ciklusa deo odvojiš da kupiš stan/kuću i ostatak imaš za trošak i naredni ciklus. Ko ne proba ne zna da li će uspeti.
Zapratite me za još saveta 😆
Znate ono ne putuje samo onaj koji ima novca, već onaj koji ima hrabrosti. Takav je i ovo put. Ne može nekad ni znanje ni novac da pomognu, nekad mora čovek da rizikuje i da ima hrabrosti da bi uspeo. U bilo kom biznisu, pa tako i u ovoj industriji...
Ja sam u ovom ubo ×4.5Moglo je u kriptu da se zaradi dosta bez prodavanja stana, a može i sada. Ako u narednom ciklusu BTC padne na 30% ATH, pa skoči na 2x ATH, to je zarada preko 6 puta. Sa naekih 10k ulaganja, to je preko 50k zarade. NIje ni veliko ulaganje, ni mali dobitak.
Bas bi voleo da cujem celu priču,ali da ne opterecujemo ovu temu,napisi ako želis u opstoj diskusijiTako sam i ja mislio i upao u tesko ****** sa kriptom i 5 godina zivim kao slepac
Onda nisi kupio BTC, nego neki scam verovatno. Da si BTC kupio pre 5 godina na ATH sad bi bio u dobrom plusu.Tako sam i ja mislio i upao u tesko ****** sa kriptom i 5 godina zivim kao slepac
I prakticno bez rizika! Dodas ovu recenicu i skoro zvuci kao princ iz NigerijeMoglo je u kriptu da se zaradi dosta bez prodavanja stana, a može i sada. Ako u narednom ciklusu BTC padne na 30% ATH, pa skoči na 2x ATH, to je zarada preko 6 puta. Sa naekih 10k ulaganja, to je preko 50k zarade. NIje ni veliko ulaganje, ni mali dobitak.
Nepto mi je tu mnogo čudno...BNB rešio da razvali ove ture.
Smesni chart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari