Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Neće biti dosadno kao na berzi, ali mislim da više nikada neće biti dubokih snegova i dugih zima kao što je bilo ranije ...

Hoce li Eth 5k+ u sledecih 30 dana,koliko mogu novcici iz top 20 ekipe,×2,×3,×10ili samo 40-50%, onome ko sad u novcaniku ima 50-100k ×2 i ×3 pravi osetniju razliku,ko ima do 10k i × 7 ne menja bitno

Siguran sam da će biti, još koju godinu.
Kao i sad što smo imali ogromne padove i skokove. Evo pogledaj samo ETH šta je prošao sve ove godine ili u zadnjih 6 meseci.

Kako x3 ili x10 ne pravi osetniju rauliku od x1.5 na 10k?
Na osnovu čega će biti rasta još koju godinu? Pogledao sam šta je ETH prošao sve ove godine i ne vidim konstantan rast u narednim godinama,

beli medo dolazi sa prvim snegom :)

Kako x3 ili x10 ne pravi osetniju rauliku od x1.5 na 10k?
Na osnovu čega će biti rasta još koju godinu? Pogledao sam šta je ETH prošao sve ove godine i ne vidim konstantan rast u narednim godinama,
Mozda nisam dobro napisa ili me nisi dobro razumeo,elem mislio sam da ko ima 50k do 100k i to udupla ili mu dode puta 3 ,to je onda osetniji prihod i mozes i nesto uradis pametno a ko ima 5k idode mu ×8,sa 40k moze plati infostan,i tekuce racune....(karikiram )

Decko se sprda, meni 10-20k bi promenilo zivot, ali ***, neko kupuje zvake. O vecim sumama da ne pricam.
Zorane ako tebe svrbi kes u novcaniku, da ti posaljem adresu, prosledi tu sicu za racune da imam. :D

Decko se sprda, meni 10-20k bi promenilo zivot, ali ***, neko kupuje zvake. O vecim sumama da ne pricam.
Zorane ako tebe svrbi kes u novcaniku, da ti posaljem adresu, prosledi tu sicu za racune da imam. :D
Ako bi ti toliko novca promenilo zivot,onda ti nikakvih problema nemas i zivis srecno🤔sve je stvar koliko godina imas,koliko si zdrav,i sta ocekujes i cemu se nadas,ali da ne smaramo sa tim ja vam svima zelim da uzmete koliko ste zacrtali i hvala ti za ono DEČKO 😂

Pitanje je koliko puta mogu da naprave altovi za kratak period od dva meseca da bi pomenili zivot.. ja mislim plafon 2 ili 3 puta.. ne verujem da mogu vise od danasnjih cena daj Boze da gresim..

Prodaš kuću ili stan, staviš na chain i plaćaš rentu. Nakon ciklusa deo odvojiš da kupiš stan/kuću i ostatak imaš za trošak i naredni ciklus. Ko ne proba ne zna da li će uspeti.
Zapratite me za još saveta 😆

Znate ono ne putuje samo onaj koji ima novca, već onaj koji ima hrabrosti. Takav je i ovo put. Ne može nekad ni znanje ni novac da pomognu, nekad mora čovek da rizikuje i da ima hrabrosti da bi uspeo. U bilo kom biznisu, pa tako i u ovoj industriji...

Cisto ono da ne pumpamo vakuum. Ajde da sacekamo hoce li biti nesto ili je corak. Da li je pocetak ili navlakusa.

Lako je biti hrabar kada se , na primer igras sa 10%. Onaj ko se igra sa 50% , eto on je 5x hrabriji od predhodnog, mozda cak i 50% (logaritamski).
Tako da ko je bogat moze da se xxx i baca pare na sve strane.

edit :

Baj d vej cestitam onima koji su bili hrabri pa ulozili u dash

Poslednja izmena:
Prodaš kuću ili stan, staviš na chain i plaćaš rentu. Nakon ciklusa deo odvojiš da kupiš stan/kuću i ostatak imaš za trošak i naredni ciklus. Ko ne proba ne zna da li će uspeti.
Zapratite me za još saveta 😆

Znate ono ne putuje samo onaj koji ima novca, već onaj koji ima hrabrosti. Takav je i ovo put. Ne može nekad ni znanje ni novac da pomognu, nekad mora čovek da rizikuje i da ima hrabrosti da bi uspeo. U bilo kom biznisu, pa tako i u ovoj industriji...
Tako sam i ja mislio i upao u tesko ****** sa kriptom i 5 godina zivim kao slepac

Moglo je u kriptu da se zaradi dosta bez prodavanja stana, a može i sada. Ako u narednom ciklusu BTC padne na 30% ATH, pa skoči na 2x ATH, to je zarada preko 6 puta. Sa naekih 10k ulaganja, to je preko 50k zarade. NIje ni veliko ulaganje, ni mali dobitak.

Никад лакша пара, само још да нам јавиш кад да купимо...

Moglo je u kriptu da se zaradi dosta bez prodavanja stana, a može i sada. Ako u narednom ciklusu BTC padne na 30% ATH, pa skoči na 2x ATH, to je zarada preko 6 puta. Sa naekih 10k ulaganja, to je preko 50k zarade. NIje ni veliko ulaganje, ni mali dobitak.
Ja sam u ovom ubo ×4.5
Tako sam i ja mislio i upao u tesko ****** sa kriptom i 5 godina zivim kao slepac
Bas bi voleo da cujem celu priču,ali da ne opterecujemo ovu temu,napisi ako želis u opstoj diskusiji

I prakticno bez rizika! Dodas ovu recenicu i skoro zvuci kao princ iz Nigerije :)

Samo da ne pukne Binance u sledecem bearu, nema puno menjacnica koje su ostale, a neka mora da ode u tom periodu.

Pa valjda želite da kripto što više pukne u vratu da bi kupili po što nižim cenama

Pozdrav drugari. Evo usli smo u poslednji kvartal koji bi trebao da bude najeksplozivniji ako je suditi po dosadasnjim ciklusima.Odavno nismo konsultovali Smesni chart :),pa evo malo da ga osvezim.Sta su dosadasnje cinjenice.Na svaki 4 kvartal bull ciklusa stavio sam plavu strelicu kako bi bilo preglednije. Pa hajde da analiziramo sa leve strane

1.Vidi se da je kvartalni kandle probio crvenu liniju(250$), zatim sledecu (500$) i zaustavio se na trecoj crvenoj liniji 1000$

2.Kvartal je otvorio odmah iznad crvene linije(4k), probio sledecu (8k) i zaustavio se na trecoj-16k

3.kvartal je probio prvu liniju(16k),zatvorio iznad srednje linije(24k) i produzio rast u sledecem kvartalu preko 32k da bi se zaustavio na 3. Liniji na 64k

Koja je ocigledna podudarnost kod svih ciklusa do sada. Svaki ciklus je probio 2 crvene linije i zaustavio se na 3. Gotovo svi analiticari govore da smo prosli ciklus zavrsili nize (Diminishing returns), medjutim to nije tacno.Zatvorili smo tacno tamo gde je smesni chart i predvideo.Razlika je samo bila u trajanju ciklusa.Jednostavno receno, BTC je postao ogromna mazga i potrebno je vise vremena da ga se pogura.Sta to (po meni)moze da znaci u ovom ciklusu. Ako se rukovodimo predhodnim ciklusima onda bi target trebao da bude 512k, (prva linija je 128k,druga 256k)ali ce biti potrebno i vise vremena da se dotle pogura. Mozda jedan ili dva kvartala duze(mozda i vise)

Ukoliko se to ne desi, onda patron(strelice) vise nije validan ali to ne znaci i sam Smesni chart. Teoretski, mogli bismo da napravimo vrh vec sada na 128k i padnemo na 64k (ili 96k-srednju liniju)pa odatle krenemo na gore (ka 512k). To bi se uklapalo u sliku tzv.Super ciklusa. Dakle, samo promena u vremenu ali ne i u targetu sto je mozda prosli ciklus vec i najavio. Happy trading💪💪
1759654130869.png

Vrh Dno