markoni6789
Poznat
- Učlanjen(a)
- 31.10.2021
- Poena
- 35
Treba mi neki promoter za A1 mobilni net i kucni net koji daje akciju dobru uskoro istice ugovor hvala.Arandjelovac
Mislio sam sa trenutnim, po stanu, kući…Nemam jos MC888 pa opcija pronalazenja i kacenja na drugu BS nije opcija. Posto ovaj MF296R jedino valja kada si jedini na BS.
Veceras posle ponoci mi prebacuju mobilni paket na A1, pa cu probati da uporedim modem i telefon (4CA).
Ako neko ima MC888 (obican, pro) i voljan je da pozajmi na dan da testiram, bio bih zahvalan![]()
slaba vajda.. Ima jedan zid u spavacoj tu je kao bolje, ali nije to to. Pogotovu sto moram da ga raskacim sa pfsense i pc-jaMislio sam sa trenutnim, po stanu, kući…
HuaCtrl (verzija 1.0.32) android app već dosta puta pominjana u ovoj temi. Zaključaj verovatno na B1+B3 bandove i srećno.Zadnjih par dana mi oko 21h pukne internet odjednom i moram da ga restartujem. Imam Huawei B535. Čitam na forumu da ima nekih modovanja da radi bolje pa ako može neko pojašnjenje?
… iz koje app ili skripte aktivirate ‘cell lock’…?! Da li uopšte radi na A1..?
Imam Xiomi ekstender i nisam zadovoljan kako radi hteo bih neko ozbiljnije rešenje.Bolje uzmi neki ekstender dometa za utičnicu. Svi ruteri imaju maksimalnu dozvoljenu snagu i ne pomažu mnogo kada sigma, prolazi kroz zidove i podove.
Nijedan ekstender ne radi kako treba na 2.4 GHz. Jedino 5GHz na 2.4 kad ekstendujes nema problema. Ili mora biti pun signal odnosno da je extrnder ne vise od 6 metara od glavnog rutera.Imam Xiomi ekstender i nisam zadovoljan kako radi hteo bih neko ozbiljnije rešenje.
Ovaj moj podržava samo 2.4 ghz. Razmišljam o mesh sistemu ili nešto drugo.Nijedan ekstender ne radi kako treba na 2.4 GHz. Jedino 5GHz na 2.4 kad ekstendujes nema problema. Ili mora biti pun signal odnosno da je extrnder ne vise od 6 metara od glavnog rutera.
Svakako najbolja opcija je 5GHz na 2.4 da spustis. 6 metara je i dalje idealna udaljenost
Mesh radi dobro ali to bi morao dva rutera najbolje istog tipa da umrezis jedan na kabel drugi na mesh mode. Repeater svaki ima problema iz mog iskustva ako je na wifi4. Najbolje kad bi mogao na wifi 6 on ima ko LTE/5G tehnologije. Ali to ti je 20ak hiljada oprema ako hoćeš da bude kako treba.Ovaj moj podržava samo 2.4 ghz. Razmišljam o mesh sistemu ili nešto drugo.
14610?… najzad sam locirao A1 BS koja dominira na mojoj lokaciji, a nije mapirana na CellMapperu… prošao oko nje par puta cellmapperom i sada su stvari malo jasnije… da li je cellmapper sam mapira iz ‘signal trailsa’…?!
Jedno pitanjce... Pokusavam da nadjem razliku izmedju ZTE MC888 i ZTE MC888PRO. Koliko vidim MC888PRO ima drugi cip za wifi6, moze duplo vise korisnika da se konektuje i on je CAT19 za razliku od MC888 koji je CAT16.. Svakako oba su 4CA pa mi brzina nista ne znaci jer A1 za kucni net sigurno nece dati gigabitni protok, pa da iskoristim CAT19..
Meni svakako wifi od rutera ne igra ulogu posto mu wifi gasim i prebacujem na AP ubiquit u6 mesh
Jedino sto na KP MC888pro je crni od T-mobile provajdera pa ne znam dal ima nekih zackoljica. dal su petljali. A MC888 je ZTE beli original.
Pa me zbog toga vise vuce na beli..
Ima li MC888PRO nekih drugih prednosti ?
cell lock je "must have" za moju lokaciju.MC888 Pro T-mobile ne uzimaj ako hoćeš band i cell lock![]()
Pojavila se crvena 14568, ali na pogrešnom mestu…14610?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari