Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Store.jpg

16-GB2048-GB.jpg

Ko li je junak? :)

Lapovi na taj fazon su bili i jeftiniji od 20$. Niko ne gleda ispod izbora modela uključen prekidač za ono šta se kupuje, u ovom slučaju Original SHELL a već pisano o takvom pecanju a i o makazama i nekim drugim stvarima.

Da da, radio je OK nego ta narukvica skoro na svim strada pre ili kasnije.
Imao sam i, kod nas kupljene, Auron i Beurer i ista stvar im je stradala, Beurer sam čak slao na popravku u njihov servis i besplatno su ga "popravili" i radio je još 6 meseci...

Btw. mršavi nešto popusti ovih dana na aliju! Možda će za njihov dan državnosti (1 Oktobar) ili tokom jesenjeg festivala (do 8. Oktobra) biti neki bolji popusti!

Pa nije to aktuelno 24/7/365, polako

Pocetkom meseca budu standardno neki popusti, bice necega.

Otvori sve Netac SSDove i prati cene u Discount Finder

Upravo, i da se ponovim po ko zna koji put, ako nesto bitno treba da bude na njemu - backup backup backup - iako Netac nije apsolutno nepoznat brend jer ih ima cak i kod nas - to je ipak budzet varijanta i spram toga postoji uvek sansa za iznenadni odlazak na vecna lovista kao i za sve ostalo.

Jel ima neki povoljan M.2 Nvme Ssd od 512gb za preporuku? Za serije, filmove...

Poslednja izmena:
Micro USB B varijanta 0.7$ uz kupon prodavca od dolar i novcice

I just found this on AliExpress:
US $9.98 | ORICO HDD Enclosure 2.5 SATA to USB 3.0 Adapter Hard Drive Case 5Gbps HDD SSD Hard Drive Enclosure Support UASP for PC Laptop
Iz cetvrtog puta naleteo JMicron chip ali vidim da idu sa Realtek cipovima i dalje u review-ima tako da je lutrija i dalje aktivna.

Vidi se odmah cim se skine plastika koja stoji preko elektronike, ne mora da se odsrafljuje kao kod Realtek varijante (barem je tako bilo do sad).

Prilozi

• 20250930_220431.jpg
    20250930_220431.jpg
    200.4 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot 2025-10-01 130052.png
    Screenshot 2025-10-01 130052.png
    419.2 KB · Pregleda: 44
US $31.02 | Netac 3500MB/s M2 SSD 250gb 500gb 1tb 2tb NMVE SSD M.2 2280 PCIe3.0x4 Internal Solid State Drives for Desktop Notebook

😁
Skupo je to, 27$ za 500gb, pre mesec dana je bilo za 21$ ali mi nije tad trebalo

Nikad cuo za ove ali su navodno ChiFi i ispadnu oko 20ak dolara uz kupon prodavca od preko 30$ i popust kroz MKD Coins

Ko voli da isprobava, izvolte

US $59.99 | Astrotec GX100-1DD+PZT Hybrid Technology Hifi Earphone In Ear Monitor Wired Headphones Noice Cancelling Stereo Headset For Music

Ta prodavnica akhifi ima odlicne kupone ali nisu uvek najjeftiniji. Ja sam kupio bas ovaj model za 14$ na prosloj rasprodaji, prema recenzijama, za ove pare ima mnogo boljih modela.
Takodje, prodavnica ima i mistery box opciju koja je mozda i jeftinija od ovog oglasa a postoji nekih 5% da dobijete mnogo bolji model. Tako da, ako zelite da probate ovaj iem mozete i da se kladite malo
ljudi, stigao mi je KZ AM02 Portable DAC - fantastičan je. Meni je boli nego FiiO/JA11, a da ne pričam da sam ga platio 3,25 €

difinitivni ću kupiti još dva - tri da mi se nađu :D

Uzeh 4 komada, ne zna se koji je cip ali verovatno KT02F20. Nazalost dd audio store ne daje vise kupone za ovaj oglas

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno