Ponovo se pojavio na AEDaj link od tog F951, na Fanxiang official prodavnici samo F952 model nalazim, a on je do 1000 MB/s
Legit skroz![]()
512/1tb? Je li ima nesto povoljno a da valja?@acacrni kog kapaciteta hdd/ssd?
i mene zanima isto potrebno mi je par komada, pre su bili 128/240 za 5.5 odnosno 10tak $...sad to ne mogu da nadjem vise512/1tb? Je li ima nesto povoljno a da valja?
Ovo. Ovako sam napipao dobre popuste za razne stvari. Možda malo smara, ali stvarno fino može da se uštedi ako baš nije žurba za kupovinom.Otvori sve Netac SSDove i prati cene u Discount Finder
Iz cetvrtog puta naleteo JMicron chip ali vidim da idu sa Realtek cipovima i dalje u review-ima tako da je lutrija i dalje aktivna.Micro USB B varijanta 0.7$ uz kupon prodavca od dolar i novcice
I just found this on AliExpress:
US $9.98 | ORICO HDD Enclosure 2.5 SATA to USB 3.0 Adapter Hard Drive Case 5Gbps HDD SSD Hard Drive Enclosure Support UASP for PC Laptop
![]()
ORICO HDD Enclosure 2.5 SATA to USB 3.0 Adapter Hard Drive Case 5Gbps HDD SSD Hard Drive Enclosure Support UASP for PC Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Skupo je to, 27$ za 500gb, pre mesec dana je bilo za 21$ ali mi nije tad trebaloI just found this on AliExpress:
US $31.02 | Netac 3500MB/s M2 SSD 250gb 500gb 1tb 2tb NMVE SSD M.2 2280 PCIe3.0x4 Internal Solid State Drives for Desktop Notebook
![]()
Netac 3500MB/s M2 SSD 250gb 500gb 1tb 2tb NMVE SSD M.2 2280 PCIe3.0x4 Internal Solid State Drives for Desktop Notebook - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
😁
Uzeh 4 komada, ne zna se koji je cip ali verovatno KT02F20. Nazalost dd audio store ne daje vise kupone za ovaj oglasljudi, stigao mi je KZ AM02 Portable DAC - fantastičan je. Meni je boli nego FiiO/JA11, a da ne pričam da sam ga platio 3,25 €
difinitivni ću kupiti još dva - tri da mi se nađu
![]()
Pre-order KZ AM02 Portable DAC Decoding Amplifier USB C to 3.5mm Audio Adapter with Professional 4-Stage EQ Tuning - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Fantastičan u poređenju sa čim? Daj neki review u par rečenica.
Uzeh 4 komada
Daj neki primer kako ih koristišdifinitivni ću kupiti još dva - tri da mi se nađu![]()
Daj neki primer kako ih koristiš![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari