Ja nisam serviser klima, niti dobar poznavaoc, ali usudio bi se reci, vrlo, vrlo mali broj osoba ovdje nesto zaista zna. Ako se provucemo kroz vreme, vecina pojma nema, procitali forum i sad experti. Ok, ocekujem paljbu po meni al ok. I ja sam ovdje svasta naucio i uvjek sam javno se zahvalio osobama koje su mi nesebicno pomogli. Bez obzira na sve, toplina ovog foruma je uvjek bila da se pokusa pomoci i to je neupitno. Mozda diskusija kinez/japanac ( zesca tema ) al haj... Nego vezano za tvoj problem... Drugi pasos ukazuje da ti se klima raspada, ako sam dobro razumio... Ako curi glupo bi bilo komentarisati na nevidjeno ali, ali, nema kondenza koliko god veliki bio da nemoze odvod da primi!
Sutra sam kod mog dobrog prijatelja gdje sam radio kompletnu el instalaciju pa cu ga zamoliti za godisnji izvjestaj potrosene struje. 120m² Toplotna pumpa i plocice svuda, inace strasno velika greska zbog toplote ali haj. Zamolicu ga za racun da nadje pa cu ga ovdje objaviti. Cisto radi paralele, ne radi ubjedjivanja, diskusije ili bilo cega.