Ja sam od samog početka tu i naravno da ću da hvalim ono što imam i koristim. Ako si došao ovde da mutiš vodu (a nisi jedini) to ovde ne prolazi. Takvih likova masu ima koji su banovani jer su kulturni kao i ti pa ti vidi da im se pridružiš.
A onda ovo dalje, pa ja ne znam da li je ovo Zona Sumraka, šta li... Ti hvališ taj Mission kao Triger svoju metlu u seriji ¨Mućke¨, koristi ¨istu¨ metlu 20 godina a za to vreme je nebrojano puta zamenio dršku i četku.
Mission je dobar model koliko sam ispratio i mislim da svima radi tih 10 godina.
Moje prve Fujitsu su iz 2011 i nikad ništa nije menjano. Toliko o japancima i nama ¨likovima¨.
Jeste, on je pobednik jer je u velikoj kući stavio 12 klima a ne jednu od 30.000 BTU pa kroz vrata da greje celu kuću. Pošto ja imam 5 onda sam ja jako drugo mesto, zadovoljan.
Ju, ju, ju
Napisao sam najiskrenije iskustvo sa mideom mission 1, i naravno nedostatke za tih 10. God, bez laži bez kompleksa ikakvog.
Sumnjam da bas bas bas niko nije imao nikakakav problem sa ne-kineskim klimama.
Dugo sam na forumu i nisam nikakav prodavac niti monter, o iskustvu sam pisao jos od ugranje i prve sezone grejanja.
I jesam tada kao i sada posle ko zna koliko godina primetio da je i dalje ista priča.
No ne bitno, kacio sam ovde fotke plana rog mog potkrovlja u kuci, tih 58 i sad + 12, savete pre par god sa opisom izolacije i orijentacije tog dela kuce.
Pamtim da je na ovom i jos nekom forumu bio neki troler, koji je gurao micubisi konstantno, i pljuvao sve sto je kina.
Konkretno kod moje se hvatao kako nema onaj sertifikat, kad je izasao sertifikat onda se podsmevao tom pdisagnul, copu itd.
Da 58 kvadrata sa 12icom mideom grejao svih ovih godina, Beograd. Najmanja zabalezena temperatura spoljna koju sam zabelezio oko -16 prve zime.
Kazem sa forsiramjem ispod neke temperature, koje sad i ne secam .
Prvih 2-3 god, sam pratio i ložio se, te merac potrosnje, te spoljne temp, te izduva bal bla.
Zadnjih par god, samo resetujem na nulu za sezonu grejanja merim celu kao i hladjenja.
Iskreno sam napisao da hocu da izmestim i da stavim novu da se pojacam, nisam pratio godinama temu, pa reko da vidim dal ima nesto slicno za normalne neke pare, da radi koliko toliko kulturno.
Pozdrav