Šta je novo?

Veš mašine

Cenovna klasa koja je (nažalost) na ivici krš kvaliteta, pa najbolje pogledaj modele koji su na akciji/sniženju, tipa da inače koštaju 50-ak hiljada din, a trenutno oko 40k din.
Recimo, razni Samsung modeli su na akciji, npr. WW80CGC0EDAELE (oko 42 hiljade din, u 2 poznate prodavnice, gde navode i garanciju od 2+3 godine). Sudeći po komentarima sa domaćeg neta, korisnici su uglavnom zadovoljni sa tom mašinom.

Veze nemam. Jednom je vadjena narukvica koja se zaglavila pored one bele kugle al tad nije vodu pustala bese a ne zujala.

Kad je prazna i ugašena, otvori vrata i probaj rukom da vrtiš bubanj par krugova, pa vidi dal' nešto negde kači, i kakav je zvuk

LG 2u1 odjednom touch ne radi i ne radi dugme za pocetak rada programa. Onaj kolut vrti i bira programe, na ekranu se vide promjene programa, ali ekran touch ne reaguje i ne moze se pustiti u rad masina. Da li je neko imao slican problem, je li to elektronika otisla?

LG 2u1 odjednom touch ne radi i ne radi dugme za pocetak rada programa. Onaj kolut vrti i bira programe, na ekranu se vide promjene programa, ali ekran touch ne reaguje i ne moze se pustiti u rad masina. Da li je neko imao slican problem, je li to elektronika otisla?
Da odgovorim sam sebi: palio, gasio, pritiskao, gasio iz struje i palio i nista. Onda je ugasio iz struje i ostavio vise od pola sata. Upalio kasnije i sv normalno radi i evo je vrti i pere vec treci put bez problema.

Da odgovorim sam sebi: palio, gasio, pritiskao, gasio iz struje i palio i nista. Onda je ugasio iz struje i ostavio vise od pola sata. Upalio kasnije i sv normalno radi i evo je vrti i pere vec treci put bez problema.
Koji model si uzeo jer ja kupih pre neki dan LG F4DR509SBW, zasada zadovoljan..

Koji brend uopšte da gledam za kombinovane mašine? Platio bih do 100/110k.

LG? Жена узела за мајку пре пар недеља кажу да је добра.

Moram da kupim, zimi postaje neizdrživo ili ja nemam više živaca i vremena za drndanje sa vesom po terasama. Jel postoji neki dobar provereni model? Tako, oko 1000e..

Мени оне све изгледају слично, разликује се капацитет 10/9/8 килограма и прања и сушења, брзине центрифуге и сл, мислим да је жена због простора одабрала плићи модел, али нисам сигуран. За 1000 евра свакако имаш добар избор. Из истог разлога, зиме и терасе се одлучила на комбиновану.

Koji brend uopšte da gledam za kombinovane mašine? Platio bih do 100/110k.
Moja preporuka je da obavezno gledaš modele sa toplotnom pumpom, kojih je daleko manje na tržištu.

I to ne kažem zbog veće energetske efikasnosti i manjeg habanja veša (što su legitimni razlozi, ali ne toliko instant uočljivi), već zbog uklanjanja "dlačica" i "prašine" koje se prilikom sušenja nakupe na filteru koji se čisti, umesto da ostanu na samom vešu kao kod kondenzacionih mašina.

За комби модел са топлотном пумпом му треба бар дупло већи буџет.

Moram da kupim, zimi postaje neizdrživo ili ja nemam više živaca i vremena za drndanje sa vesom po terasama. Jel postoji neki dobar provereni model? Tako, oko 1000e..
Uzmi neku polovnu MIele staru 5-6 godina sa toplotnom pumpom, ima da nadzivi sve sto mozes da kupis u radnji kod nas, moja baba uzela top load masinu za pranje Miele jos 1995. i dan danas pere razbija, ja se uskoro useljujem u stan i uzimam definitivno polovnu iz Svajcarske Miele, necu ni da pomisljam da uzimam kod nas u trgovini

Nemam nego nasao na netu,imam posebno za pranje Gorenje i za susenje Aeg/Electrolux T59980 koja ne susi kako treba iako je opran onaj dole isparivac.

Te masine kombinovane sa toplotnom pumpom su nocna mora za servisirati. U toj ceni mogu da se kupe dva odvojena aparata i to iz (naj)višeg ranga, a da rade dosta pouzdanije nego to skarabudzeno 2u1.

Od 2 u 1 masina najbolji je LG, mada ni Candy nije los onaj kome trebaju slim varijante ili tako nesto. Ostalo sve manje vise zaobici..

Pretpostavio sam. U pet godina garancije, jedva opravka vrv. Posle toga svaki mesec koji izdrzi je kao godina. Još se kod mene to ne bi gadilo, bukvalno svaki dan pranje.

Nazad
Vrh Dno