Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

За разлику од 1. и 2. ген 3. без проблема пушта велике 4К ремукс мкв фајлове. Пробао Господар прстенова (115-130GB).
Just (Video) Player je lagan i najmanje hardverski zahtevan, ali nema dosta podešavanja oko mreže/titlova:

Nakon njega Vimu Media Player for TV, ali se on plaća na telegramu:

NOVA opeN sOurce Video plAyer je isto odličan, ima brdo opcija ali je više hardverski zahtevan od ova 2 prethodna:

Da li ste probali MX player? Neko vreme nije bio u prodavnici, opet se pojavio, ima dosta opcija.

Da, to sam primetio, Amazon India je vlasnik.
A što su đubre postali, nisam primetio neku razliku od ranije? 🙂

Pa bloatware, trenutno je Amazon India, a pre toga opet bili neki Indijci.
Postoji mod na jednom poznatom forumu gde su kao očistili "No active trackers or advertisements" & "Analytics / Crashlytics / Firebase disabled"

Ali realno pored ona gore 3 plejera bukvalno nema potrebe bilo šta drugo gledati :)

Meni ni just ni nova nece da puste nista preko servia, samo vlc i neki default media player puštaju 🤔

Ако изузмемо Коди, мислим да је VIMU најпотпунији плејер (коди је нравано медиа центар, не класични плејер). Модовану верзију можете скинути на 4пда форуму.

Porucio sam ga sa alija za 5.5k, da li ima punjac ili je mozda kao chromecast, samo se utakne u tv? Razmisljam kako cu ga povezati i sa tv-om i uticnicom a nemam nikakvu policu, jedino da lebdi u vazduhu nekako😅

Ima punjac, nikad nista samo u TV i uvek na adapter sta god da je.

Moze slobodno da lebdi jer nije tezak a kabl je dovoljno krut.

Ако изузмемо Коди, мислим да је VIMU најпотпунији плејер (коди је нравано медиа центар, не класични плејер). Модовану верзију можете скинути на 4пда форуму.
Nema kompletne verzije bez plaćanja, oni samo postavljaju apk fajlove, a i developer je Rus koji je tu na forumu:
The developer is present in the topic. Please do not upload the Free version for RF/RB and especially its mods. Graphic mods for the international version of the program are allowed.
Zbog toga je moguće plaćanje samo telegram zvezdicama :)

Unfortunately, the purchase of the application through Google Play is currently unavailable for an indefinite period.
You may install app with Vimu Installer and pay with Telegram Stars.
I ažuriranje ide kroz Vimu instaler...

Аки ти тако кажеш. Ја имам модовану верзију 10.10, али 100% си ти у праву.
А иначе сам је скинуо са 4пда. И и даље може да се скине.

Узгред - може да се купи на гугл продавници.

Ne kažem ja nego piše bukvalno na 4pda, na sajtu plejera i telegram kanalu :D
Da može da se kupi ne bih se sigurno zezao oko plaćanja na telegramu...
Svakom je jasno zašto je to tako i šta je razlog, ali to je već politika pa da ne idemo u offtopic ;)

Screenshot-20250907-113035.png

Screenshot-20250907-113100.png

Kome Just, Nova vrše posao nema nikakve potrebe da kupuje Vimu pogotovo kad ima ove zezancije oko plaćanja...

Poslednja izmena:
Porucio sam ga sa alija za 5.5k, da li ima punjac ili je mozda kao chromecast, samo se utakne u tv?
nije box stick pa da eventualno može da radi na USB od televizora. inače, nijedan box se ne može direktno povezati na HDMI, mora preko zasebnog kabla. tek od 2.1b HDMI kablovi podržavaju "struju" za uređaje

što se priče o player-ima tiče, otvorite zasebnu temu jer prevazilazi okvire ove a bila bi korisna i za druge Android TV/ Google TV uređaje

Poslednja izmena:
Vrh Dno