Just (Video) Player je lagan i najmanje hardverski zahtevan, ali nema dosta podešavanja oko mreže/titlova:За разлику од 1. и 2. ген 3. без проблема пушта велике 4К ремукс мкв фајлове. Пробао Господар прстенова (115-130GB).
obicna verzija se pojavila ili i ona pro verzija?Da li ste probali MX player? Neko vreme nije bio u prodavnici, opet se pojavio, ima dosta opcija.
Nema kompletne verzije bez plaćanja, oni samo postavljaju apk fajlove, a i developer je Rus koji je tu na forumu:Ако изузмемо Коди, мислим да је VIMU најпотпунији плејер (коди је нравано медиа центар, не класични плејер). Модовану верзију можете скинути на 4пда форуму.
Zbog toga je moguće plaćanje samo telegram zvezdicamaThe developer is present in the topic. Please do not upload the Free version for RF/RB and especially its mods. Graphic mods for the international version of the program are allowed.
Unfortunately, the purchase of the application through Google Play is currently unavailable for an indefinite period.
I ažuriranje ide kroz Vimu instaler...You may install app with Vimu Installer and pay with Telegram Stars.
nije box stick pa da eventualno može da radi na USB od televizora. inače, nijedan box se ne može direktno povezati na HDMI, mora preko zasebnog kabla. tek od 2.1b HDMI kablovi podržavaju "struju" za uređajePorucio sam ga sa alija za 5.5k, da li ima punjac ili je mozda kao chromecast, samo se utakne u tv?
Ja sam običnu skinuo i sve mi radi, nema reklama. Što kaže @dj90 ima brdo podešavanja, baš deluje naprednijie od ostalih. Jedino nema da povuče slike filma i info kao Nova što radi.obicna verzija se pojavila ili i ona pro verzija?
nekad je to bila dobra app al posle je propala kad su ovi iz amazona preuzeli xd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari