Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Pratim jer me vrlo zanima Pixel, a u moru informacija je vrlo verovatno da mi je promaklo. Svakako dobro je što je tako, iako nisam u toj mreži, ali se nadam da ide ka ozvaničenju Pixela u Srbiji

Ja imam dobro iskustvo sa Pixel reklamacijama, mada sam pisao već o tome, nije bio RMA servis u UK, telefon je išao u Poljsku..
Evo i sada, stvari iz Google store recimo sam dobio iz Irske lol (a Megaskot ne može dobiti iste povoljnosti prilikom kupovine a živi tamo)

Osvrtom na ovo, pojma nemam kako bi rešavali garancije iz Srbije

Bio sam jako zagrejan za prelazak, da se rešim više iOS-a, ali sad već nisam toliko siguran. Čekam do nove godine pa ćemo videti.

Mogli su jednostavno da se drže QCOM-a, kad mogu da ga iskesiraju kinezi za mnogo jeftinije modele, mogli su sigurno i oni.
Ovaj novi 8 elite gen5 će ga uništiti doslovno u svakom smislu.

Nije samo coloritet, pogledaj detalje na licu
Meni je ovo toliko preoštreno da nemam reči, verovatno zato što koristim x100u gde ne može da se isključi beauty mod I ako je isključen 😂
Mislim da je to najbolja selfi kamera na tržištu, ako ne računamo možda par specifičnih telefona koji su namenjeni samo za selfi.
Npr 5 puta je bolja nego na x200 pro
X200pro nema ni Af na prednjoj kameri, o čemu dalje da se priča? 😆
Naručen pixel 10 pro obsidian od 128gb. Za pixel 7 dobiću 400e , tako da me ispada 700e. Realno dobra ponuda.
Realno katastrofa je dati 700e za 128gb telefon koji nema ufs 4.0 🤢, dok vivo x200u i OPPO find X8U sa 512gb za 900eur viču na ženšenu "pick me, pick meeee"

Prati, ali upamti samo loše stvari😁
Bukvalno od kad pratim pixel teme lik je non stop tu, al svaku priliku iskoristi da popljuje ako moze ili kao sada da kaze losu stvar a da nije ni ispratio da li je ispravljena.

Druže, ko šta pljuje? Jel bilo do skoro reči da je zvaničan stav A1 kompanije bio da ne mogu da podrže Pixel telefone, pisao je neko, nisam ja izmislio. Nisam toliko detaljno ispratio pa mi je promaklo da je to ispravljeno. I ne, nisam kao određena grupa ovde koja je dala pare za telefon i onda isključivo hvali nešto što je dokazano da ima dosta problema koji nikako da budu rešeni. A imao sam Pixel 8 par meseci pa nije da nisam u potpunosti upoznat. Malo objektivnosti nije na odmet

Poslednja izmena:
Pa ako ima dosta problema, što se interesuješ za telefon? :D Ja takve teme ne bih ni pratio.

Case stiže danas, koristio sam bez case i nema neprijatnog zagrevanja.
Ono gde su mi svi pixeli do sada (pogotovo pixel 6 pro) bili pregrejavani je prilikom prvog pokretanja i instalacije svega mogućeg..
Nisam primetio takvo zagrevanje kod 10 pro xl.
To je odlično, obzirom da su bukvalno svi čije sam recenzije pogledao rekli da im se otprilike užario prilikom transfera sa starog uređaja i inicijalnog pokretanja. Evo i jutros sam gledao prikaz Jeffa (link ispod) koji je takođe na isto "kukao". Jel si možda radio restore as new ili prebacivao data sa starog pixela?

Da, a onda smo proveli jedno 10 strana gde smo pisali kako je A1 to sredio i da sada sve radi okej.
O tome pričam, da si zapamtio da ne radi, ali *** nisi primetio 10+ strana pisanja gde smo pisali da sad radi.

Dobro, i čovek je napisao da sad radi, i ja sam rekao ok. Osim toga, imaš dugme ignore, pa samo napred.
@Gulftown iz istog razloga kao ti, jer želiš da promeniš Samsung, ali nikako da isprave probleme pa da možeš mirne glave da ga kupiš

To je odlično, obzirom da su bukvalno svi čije sam recenzije pogledao rekli da im se otprilike užario prilikom transfera sa starog uređaja i inicijalnog pokretanja. Evo i jutros sam gledao prikaz Jeffa (link ispod) koji je takođe na isto "kukao". Jel si možda radio restore as new ili prebacivao data sa starog pixela?

Prebacivao sa starog prvo bežično, a usred prebacivanja ih spojio kablom

@Gulftown iz istog razloga kao ti, jer želiš da promeniš Samsung, ali nikako da isprave probleme pa da možeš mirne glave da ga kupiš
Nijedan telefon danas ne može da se kupi mirne glave. Uvek će ti nešto faliti, to je valjda poznato svima.

Realno katastrofa je dati 700e za 128gb telefon koji nema ufs 4.0 🤢, dok vivo x200u i OPPO find X8U sa 512gb za 900eur viču na ženšenu "pick me, pick meeee"
700e za nov telefon, koji ima jednu od najj kamera na tržištu i prvi dobija update realno je super kupovina. Ne volim kineski softver, a imao sam Kineze i nisu mi legli. Jednostavno sam bio stari korisnik nexus linije i navikao sam na tu filozofiju. Da imam opciju za Vivo x200u i za Oppo za 600e ne bih ih uzeo iz gore navedenih razloga.

Sve što se na prvu čini kao nerealno dobar deal kada su ti oglasi u pitanju je najčešće tako...nerealno!
Nije to ništa nerealno i neobično za Nemačku. Visok je standard tamo, često ljudi kupe nešto, koriste par puta, ne sviđa im se pa prodaju, 50-100e gore dole im nije ništa. Imam rođake u Nemačkoj, a i sam sam tamo povremeno, brdo stvari smo do sad nabavili do sad na sličan princip, pretežno tehnike.

Imaju dobre pakete pa ih izadje tehnika jeftino.Ja sam kupio nov Xiaomi 15 za 550e i poslao mi covjek racun sa garancijom iz Mediamarkta.Na njegov telefonski paket,telefon i neki xiaomi lite pad su zajedno kostali 100e.

Prebacivali smo u firmi, tj kolega sa njegovom Pixela 8 pro na 10 XL i dobro se zagrejao.
Meni danas radio transfer nekih 30tak minuta cini mi se oko 60gb sa xiaomi 12 pro na pixel 10 pro 256 i bio hladan kao led ali kad se završio transfer i krenuo da skida 120 aplikacija sa gstore užario se 😂 više su mu ivice telefona bile dosta vruće nego poleđina ili ekran. I evo ceo dan mi je u rukama podešavam sve živo i skinuo 30% od baterije i skroz hladan.

i ko je u A1 nema šta da traži.
A1 je upalio VoLTE za apsolutno sve telefone, ne postoji vise telefon na kom nema VoLTE.
Meni su ga upalili cim sam presao kod njih dok su MTS i Globaltel naravno bili off.
Meni je ovo toliko preoštreno da nemam reči, verovatno zato što koristim x100u gde ne može da se isključi beauty mod I ako je isključen 😂

X200pro nema ni Af na prednjoj kameri, o čemu dalje da se priča? 😆

Slika kao slika je realno ocajna ali pokusavam da ne povredim osecanja Pixel korisnika, nezna je to vrsta
Ne mozes direktno da kazes da su im kamere lose vec moras postepeno

Gledah juce poredjenje P10ProXL i nekog kineza, kinez ga unakazio.
Pixel laguje i secka dok snima 4k30fps, gore nego telefoni od ko zna kada, neverovatno

Slika kao slika je realno ocajna ali pokusavam da ne povredim osecanja Pixel korisnika, nezna je to vrsta
Ne mozes direktno da kazes da su im kamere lose vec moras postepeno
Nemoj nikako. Ovo je postao forum gde je dozvoljeno pljuvati svaku sitnicu kod Apple-a i Samsunga, a ako se pomene neka mana drugih brendova onda nastane tinejdž histerija. Valjda je tako kul...

Jos jedna ispravka, ali znam da je uzaludna xD
A1 nije omogucio SVIM uredjajima da koriste VoLTE. Imaju najrestrektivniju politiku, a jedini operater koji je ugasio 3G mrezu (gasenje 3G mreze je OK, ali nije OK kada ne dozovoljava uredjajima da koriste VoLTE, kao zamenu za tu istu 3G mrezu).

Ali vidim da znate sve, tako da je ovo namenjeno ostalima koji vas mozda jos uvek nisu dodali na ignore listu. :)

Nemoj nikako. Ovo je postao forum gde je dozvoljeno pljuvati svaku sitnicu kod Apple-a i Samsunga, a ako se pomene neka mana drugih brendova onda nastane tinejdž histerija. Valjda je tako kul...
Sad preterujes, ne vidim razlog da uvek unosis neki nemir i hejt?
Prvi sam ja pisao o stvarima koje mi smetaju kod pixela, takodje i drugi ljudi. Ali i bez toga stvarno nema potrebe da zatrpavas temu sa ironijom i besmislenim komentarima koji nikome ne pomazu.

Ajde molim te prestani da se vređaš na komad tehnike ko da ti je dedovina. Kakav hejt i nemir? Histerišeš jer nisam video da je A1 popravio problem. Ko da čitam informer. Sviđa mi se user experience kod Pixela, pratim temu za 10 jer želim da kupim, ali hoću da znam kako stvari stoje pre nego što dam skoro 1000 evra na nešto što ne mogu da servisiram ili vratim a poznato je da ima probleme. Nisam ni oduševljen prodajom dalje pa kao vruć krompir nekom drugom. Osim ljudi ovde na forumu, imam još jednog kolegu na poslu koji ima 8 sa kojim mogu da uporedim iskustva o Pixelu i to je to. I to je sve. Ako možeš da odgovoriš na pitanje odgovori, u suprotnom bez histerije i pisanja sa zvezdicama jer si se zaboga iznervirao pa bi opsovao. Ko DJV na kolegijumu.

Generalno gigantskim kompanijama ništa osim 1st world-a nije interesantno.
Koliko je meni ovde evidentno, cilj je preobratiti iphone korisnike da vide i nešto drugo osim jabuke.
Ovde 80% ljudi koristi Apple.
A ako pomislis da Srbija ima stanovnika koliko samo London ima, interes postaje jasan.
Pogledaj i druge jake kompanije, Sony \ PlayStation, jos uvek u Srbiji ne mozes kupovati sa nalogom bez adrese u zemljama sveta.

Vrh Dno