- Učlanjen(a)
- 20.10.2007
- Poena
- 955
Па нагађа, јер зна да је немогуће.
Poslednja izmena:
Bas ti je dobra logika da ti je validan lik koji koristi video iz igre sa nalepljenom statistikom bez i jedne slike hardver ili bilo cega sto ce potvrditi da on to zaista testira, u cijem opisu stoji da navodno radi u prodavnici hadrvera pa mu je to zato tako dostupno da ono moze da testira kojesta. Znaci neverijem sta sve necu da procitam.Ko to još snima prostor u kome testira?? Video si na čemu David Owen testira i gde, kad kažeš da je dobar?? Ne bih rekao. I ne branim ja ništa, samo koristim prostu logiku da tako nešto uopšte nije toliko teško izvesti. I zanima me kako znaš da lik ništa ne testira ??
kako koja, pa najosnovnije, primarno je pokazati kako ti izgleda oprema za testiranje, svi verodostojni reviewer-i, su u nekoj meri pokazali sta koriste,A koja je logika da se snima kao hardver
Ide u oba smera, ovo pricaju grifteri isto kad su blizu da budu uhvaceni na ne-deluKad deca nauce da ne mogu dobiti bas sve sto zele, zivot im je laksi.
stotine i stotine godina naucne discipline, i izkristalizovanog znanja, iskustva, i umeca ljudske rase, u naucnim disciplinama,Zasto bi neko fotkao svoj radni prostor koji je kod takvih ljudi uglavnom u haosu?
nije poenta dokazivanje, poenta je prikazivanje, da bi ostali mogli da te "Provere", neki laicki "peer review"Ako neko hoce da vara preko videa, u danasnje doba moze to da uradi ekstremno lako cak i bez golog grebovanja ekrana i poredjenja sa drugim grebovanim ekranom.
Ma druze aj makar nesto sem jebenog vide iz igre sa kao rezultatima.A koja je logika da se snima kao hardver tu neki koji zuji dok ide slika koja lako moze da se nalepi i na ugasen, ili cak i nepostojeci monitor?
Jel si svestan koliko se to lako radi u najobicnijim video editorima a da ne spominjem tek premiere, vegas, i resolve? Mislim da sam negde video da i AI to sad radi sa jednim promptom bez da stucne.
Ako neko hoce da vara preko videa, u danasnje doba moze to da uradi ekstremno lako cak i bez golog grebovanja ekrana i poredjenja sa drugim grebovanim ekranom.
Validnost se lako moze proveriti ili dokazati u komentarima recimo i koriscenjem gole logike.
Pa ni mene ne zanima bas da gledam i da se usresredim na taj hardver i open bench i sve to, dovoljno mi je samo da vidim da su to imali da su studiozno odradili, a sutinski se fokusiram samo na rezultate. Al da mi neki salabajzer montiram samo vido iz igre sa nalepljenom statistikom i krajnim rezultatom i da mi to bude validno, jos da se ovde na forumu upinjem da objasnim kako je to super pored toliko njih koji se treude da to rade porofi, o Boze dragi 🤣Mene licno nervira da mi pokazuju svoju open bench RGB cable fest zujalicu, i detalje koje su odabrali u igrama/programima i zelim samo da vidim cifre za vreme samog testiranja.
Ja odavno imam Tier-ove za reviewe-re, otkad sam krenuo da ih ocenjujem i i tu i tamo nekog posavetovao xDImamo i tier-ove sad?
Kao i sve drugo nije crno belo, nego cela skala sivog, bas zato i napravih razliku izmedju dokazanog i pokazanog, oba su samo jedan mali deo za procenuKoliko znam, review-er moze biti samo objektivan i neobjektivan (pristrasan sponzoru bez obzira na to sto im je on dao "odresene ruke da opisu kako hoce") sto ga zapravo cini promoterom.
Bas to, ne mora svaki video, al barem jednom od kad se bavi time review-er, da je pokazao sa cime i kako radi, idealno svaki put kad napravi veliku promenu, al, barem negde da ima da se nadje, i da stoji to negde, neobrisanoMa druze aj makar nesto sem jebenog vide iz igre sa kao rezultatima.
AMD drajveri su u kernelu, ne bi trebalo da izgubiš išta niti fa izvodiš kerefeke, samo zameni kartu i deinstaliraj NV drajvere...Pogledajte prilog 503335
Stigao Safir! Sad samo još da vidim kako na Ubuntu da pređem sa Nevidije na ovo čudo, a da ne izgubim sistem usput. Već treća grafika u istu prastaru ploču, koliko je samo ovaj AM4 value kao platforma.

Šalji nazad odmah, ne znam kako je trpiš onako belu u sred crno crvene kombinacije okruženja. 🤣 Posle uzmi lepo Pulse da čučne kako treba i videćeš da će i svi ti problemčići da nestanu... 😇Steam klijent mora da se obriše keš svaki put kada se pokrene da bi radio. Većina igara neće da se startuje, one koje hoće ne prepoznaju karticu ni refresh rate. Ekran se random zacrni na nekoliko sekundi na YouTube sajtu. Desktop je bez vsync. Ne znam ni vredi li pokušavati da se borim sa svim ovim problemima, možda mi najbolje da probam da instaliram čist Ubuntu 25.04, pa ako je isto i tamo, da šaljem karticu nazad dok još mogu. Ne radi mi se to uopšte, ali imam vremena ovih dana i treba da pokušam.
Šalji nazad odmah, ne znam kako je trpiš onako belu u sred crno crvene kombinacije okruženja. 🤣 Posle uzmi lepo Pulse da čučne kako treba i videćeš da će i svi ti problemčići da nestanu... 😇
Verujem da je ta igra ?!Nisam probao benchmark ili burn-in testove,već samo najzahtevniju igru koju imam (Nobody wants to die, sve na epic setovanjima).
9060 xt sa 16gb vram ima 8gb na poledjini (kao 5060 ti), sa termalnim padovima na istim i kontaktu sa metalnim backplate.Koliko znam, RX 9000 nema VRAM na poleđini, tako da grejanje backplatea nije problem. Neki modeli verovatno imaju termalne padove ispod backplatea pa se možda zato i greje toliko...što je dobro, služi kao dodatni heatsink.
I da, RX 9000 imaju solidne peakove...
Nisam znao, interesantno...nisam ni gledao 9060 teardown. Čudna odluka.9060 xt sa 16gb vram ima 8gb na poledjini (kao 5060 ti), sa termalnim padovima na istim i kontaktu sa metalnim backplate.
Koliko sam primetio na primeru kod mene i na recenzijama, memorija se malo više greje na 9000 seriji, čip ne prelazi 60C, vrm 70C, hotspot 72-3C u ful opterećenju, dok memory junction temp ide u proseku 82C i ima pikove na 86C što nije strašno, ali više nego što sam primećivao na kartama ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari