Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@mlax37 licno bih pre uzeo Anker da moram da biram samo jedne a ne planiram da budem kolekcionar BT slusalica (sto se nazalost nesvesno desilo jer "ala je dobra cena, steta da ne uzmem" 😄 )

Narocito Anker ako ti padne na pamet da uzmes jos neke vece slusalice tipa Anker Q30, neki Soundcore 3 BT zvucnik ili nesto slicno pa da sve bude u istoj aplikaciji.

Apropo punjaca, ne treba nista da zvecka kad ga treses, drzi ga na oku ako planiras da ga koristis

Poslednja izmena:
Moj originalni Samsungov od 45W je zveckao i upalio se u toku noći, probudio me smrad, tako da oprezno...

Stigo i meni danas. Al kod mene ne zvecka nista za sad.
Nadam se da radi ok punjenje laptopa 65W, jer me vise mrzi da nosim original adapter od lenovo laptopa.
Meni radi punjenje laptopa. 50w mi merio toocki kablic, ako mu je verovati. Stigao i meni 100W punjač taj. Skroz ok izgleda, samo da potraje.
Uzeo ga i ja kao zamenu za original adapter od laptopa.

• T3 Pro isto imam jer sam ih uzeo bio i za manje i za te pare su iskreno odlično, baš ću da ih uporedim sa p20i kada mi stignu.

Imam ih, pisao sam već o njima, ali ukratko:
  • p20i imaju bolji zvuk i naravno bolje trajanje baterije. Bateriju ne mogu da potrošim na p20i :D
  • Kvalitet izrade je sličan. p20i slušalice su veće i ne svetle kao T3 Pro. T3 Pro kućište mi se čini izdržljivije zbog hrapave teksture plastike (Na p20i imam sitne ogrebotine, na par mesta je posle 5-6 meseci onaj matirani sloj počeo da se skida)
  • ANC na T3 Pro postoji, ali za tu cenu ne očekujte vrhunski kvalitet
  • Soundcore je malo bolja aplikacija. PeatsAudio ima blago kašnjenje pri promeni preseta
  • Lako dostupni Game mode i ANC preko 3 dodira na T3 Pro, što p20i nema
  • Na T3 Pro se vidi napunjenosti baterije kućišta u aplikaciji i lampica kućišta pokazuje nivoe baterije, na p20i to nema
  • Jedna slušalica može biti neuparena na T3 Pro, ako se slušalice brzo izvade iz kućišta. Na p20i mi se to ne dešava
  • p20i nisu dobro izbalansirane, dosta basova što mi je u početku smetalo. Na Piano ili Rock preset-u se bolje čuju
Koje bih preporučio ili uzeo opet? Naravno p20i. Samo zbog zvuka, baterije i aplikacije, što mi je najvažnije. Za 10-15$ uz kupon radnje na AliExpressu su super, vredi dodati nekoliko dolara više u odnosu na T3 Pro.

Meni su t3 pro bolje zbog multipoint connection ali su p20i kvalitetnije izrade.

Imate li neku preporuku za usb flash type C? Generalno ima li ih svrhe uzimati u odnosu na običan usb?

Da li je neko kupovao tastature za ThinkPad laptopove i da li to vredi ili je smeće?

Prethodna rasprodaja bila su dva movespeed pssd-a, 256gb 14$ i 15$ za noviju verziju. Bio je i Kootion 256gb za 16$, ali naravno nema sad tih cena. Javljam za par nedelja kakav je noviji movespeed

Preporuka čepova za uši za spavanje?

Sećam se da je neko postavio bio, ali sada ne mogu da nađem preko searcha. Treba da budu što manji, zbog spavanja na strani. Oni ohropax ne odgovaraju.

Preporuka čepova za uši za spavanje?

Sećam se da je neko postavio bio, ali sada ne mogu da nađem preko searcha. Treba da budu što manji, zbog spavanja na strani. Oni ohropax ne odgovaraju.
Ja koristim ove i zadovoljan sam. Silikonski, lepo legnu. Takođe spavam bočno i ne smetaju mi.
I just found this on AliExpress:
US $5.73 | Anti Noise Silicone Earplugs Waterproof Swimming Ear Plugs For Sleeping Diving Surf Soft Comfort Natation Swimming Ear Protector

Ne znam valja li cemu i jeste li ovaj model pominjali ali 6.09$ uz coine je

I just found this on AliExpress:
US $17.95 | Kemei Professional Hair Trimmer Electric Beard Trimmer For Men Hair Clipper Hair Cutter Machine Haircut Grooming Kit KM-032
pominjali smo 2299, ovaj mi nije poznat

Nazad
Vrh Dno