TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
^…i za tri…
Pa, to je pametni punjač, ima kliker.Stigao mi ovaj Essager punjac od 100W.
Kad ga zatreses nesto zvecka unutra![]()
Stigo i meni danas. Al kod mene ne zvecka nista za sad.Stigao mi ovaj Essager punjac od 100W.
Kad ga zatreses nesto zvecka unutra![]()
Pa nije bas jeftin da oprostis. mislim nisu to oni od 0.50$ , NIsta te ne kosta da snimis i posaljes@Poolmaker Ma ako bude radio necu ni da reklamiram. Pa koliko potraje![]()
Meni radi punjenje laptopa. 50w mi merio toocki kablic, ako mu je verovati. Stigao i meni 100W punjač taj. Skroz ok izgleda, samo da potraje.Stigo i meni danas. Al kod mene ne zvecka nista za sad.
Nadam se da radi ok punjenje laptopa 65W, jer me vise mrzi da nosim original adapter od lenovo laptopa.
- T3 Pro isto imam jer sam ih uzeo bio i za manje i za te pare su iskreno odlično, baš ću da ih uporedim sa p20i kada mi stignu.
Imate li neku preporuku za usb flash type C? Generalno ima li ih svrhe uzimati u odnosu na običan usb?
Drzi ga na oku ako ga opterecujes punom snagom (100W).@Poolmaker Ma ako bude radio necu ni da reklamiram. Pa koliko potraje![]()
Za usb c flash isto? Jake su cene...I Movespeed, mimo toga nema neke preporuke
Ja sam manijak sto se toga tice. Ne ostavljam uredjaje na punjenju ako nisam fizicki prisutan. I ne ostavljam punjace ukljucene u zid cak ni kada nista ne puneDrzi ga na oku ako ga opterecujes punom snagom (100W).
Da li je neko kupovao tastature za ThinkPad laptopove i da li to vredi ili je smeće?
Ja koristim ove i zadovoljan sam. Silikonski, lepo legnu. Takođe spavam bočno i ne smetaju mi.Preporuka čepova za uši za spavanje?
Sećam se da je neko postavio bio, ali sada ne mogu da nađem preko searcha. Treba da budu što manji, zbog spavanja na strani. Oni ohropax ne odgovaraju.
pominjali smo 2299, ovaj mi nije poznatNe znam valja li cemu i jeste li ovaj model pominjali ali 6.09$ uz coine je
I just found this on AliExpress:
US $17.95 | Kemei Professional Hair Trimmer Electric Beard Trimmer For Men Hair Clipper Hair Cutter Machine Haircut Grooming Kit KM-032
![]()
Kemei Professional Hair Trimmer Electric Beard Trimmer For Men Hair Clipper Hair Cutter Machine Haircut Grooming Kit KM-032 - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari